Suyla0 adlı kullanıcının mesajları

    Tamam o zaman

    paylaşayım


    TÜMYAD (@Tumyad4) | Twitter

    Ziraat Bankası
    TÜM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
    TR26 0001 0008 5478 2502 5850 01 (TL)

    Vakıfbank
    TÜM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
    TR800001500158007310810514 (TL)


    Cemre için destek olacak arkadaşlarımız sabit twetdeki ibana bağış yaparken Cemre yazarsa seviniriz.


    Cemre kendi evine ait arsada hayvancılık yapacak, bahçenin bir bölümüne çit yaptırıyoruz, birde kümes, yumurtaları merkezde bir markete satacak, kendi işinin patronu olacak. Kümes bitince tavuklarınıda alacağız.Yaradan hayırlı, bol kazanç versin.

    Evet .O davanın sonuçlandığını yazmıştı Cemre en son. Beraat etmiş ,Faillerden biri de ölmüş . ama ona sevinirken başka kötü şey oluyordu , Biz onu takip edenler de başına gelenlere üzülüp bir şey yapamadığımız için kahroluyorduk .O kadar arka arkaya geldi ki .

    Hesabını kapattı bundan sonra sosyal medya kullanmayacakmış. Bu gün Tümyad hesabından beni merak etmeyin ben iyiyim diye kısa bir video göndermiş .

    Evi için ve kendini geçindirecek bir iş kurması için para toplanıyor şu an.


    Reklama dönüştürmemek için buraya iban yazmıyorum yardım etmek isteyenler twitterda bulabilir ancak yardım yaparken "Cemre için" diye bildirmek gerekiyor.

    Bu foruma Twitterdan tanıdığım Cemre için üye olmuştum çünkü iş arıyordu ben de bulduğum ilanları gönderiyordum .Annesi öldü , köpeğini zehirlediler karton toplarken İzmir'in kurtuluş gününde Suriyeliler dövdü

    En çok beni düş kırıklığına uğratan İzmir belediyesi oldu sözde LGBT dostu. bir gök kuşağı renkli bayrak koyunca destek vermiş oluyor. .

    Öyle desteği evden biz de verebiliyoruz. İş versene Kaç kere etiketledim hiç dönüş yapmadılar

    Dün öldü diye duyunca nasıl sarsıldığımı tüm günü acı ile geçirdiğimi tahmin edebilirsiniz.

    Neyse ki yaşıyormuş .

    Zor durumda olan ve iş arayan trans arkadaşım için üye oldum . Sürekli iş arıyor ama bulamıyor Karton topluyormuş ama Suriyeliler yüzünden artık onu da yapamıyorum yazmış . Evden atılma tehlikesi varmış . Ben bir sosyal medya platformunda yazılarını takip ediyorum,yardım çağrısına bazı insanlar çok acımasızca şeyler yazmış Sadece onuruyla yaşamak istiyor .Bu yüzden üye oldum. Size sormak için .

    Evden parça başı işler önerdim ama sanırım istemiyor

    Call center işi olabilirmiş tecrübesi varmış

    Ona sormadan buraya yazdığım için iş ilanı varsa bunun altına yazın ben sayfasına iletirim.


    Bir de LGBT bireylerin Gratis ,Starbucks ,Zara vs gibi firmalarda iş bulup bulamadığını sormak istiyorum Bu büyük zincir şirketler insiyatif almalı . Gelen müşterilerin bir süre sonra gözü alışır bence .Çoğu LGBT destekçisi olarak geçiyor ama bu destek umarım gerçek hayatta da vardır.Reklamla sınırlı kalmıyordur. İş vermiyorlarsa bence o logoyu koyma hakları olmamalı.

    Çünkü en önemli olan , fark yaratacak olan destek insana yaraşır bir iş imkanı sağlamak.

    Eğer varsa bu işyerlerinin adlarını yazın lütfen başvursun.

    Şimdiden teşekkürler.