• Diyeceklerim ne kadar doğru bilemem ve sadece kendi fikirlerimi söyleyeceğim .

    İlk öncelikle aranızda çok yaş farkı var , bu durum iki taraf içinde zararlı olur . Eğer ciddi ilişki yaptığınızda o adam boşandığında akrabaları tarafından zarar görür ayrıca sen o adamdan daha önemlisin sen daha çok zarar görebilirsin . Tavsiyem bence kimseye bahsetmeden bu ilişkiye son verin ama bunu da iki tarafında sinirleneceği ve zarar göreceği şekilde yapmayın . Bir de o adamın amacı sadece sex yapmak da olabilir .

  • 2 aydır durmadan mesajlaşiyoruz ve haftasonlari yüzyüze görüşüyoruz beni sevdiğini hissediyorum bende ona karşı boş değilim sanırım

    Bilmiyorum ama ailen bu şeyi güzel karşılamayabilir . Sadece bir ilişki yüzünden hayatında kararabilir . Bence müsait olduğun zaman her şeyi tekrar gözden geçir . Ona göre yol al .

  • Şu an kafanızda her şey oturmuş olabilir ama 2 aylık süreç ciddi bir adım için yeterli değil benim fikrim.. Evli 3 çocuklu bi adam işler ciddiyete binecek olursa karısından boşanmayacaktır. Bu hem sizi hem de eşini aldatıyor anlamına gelir. Bi süre sonra bu büyük bi yük olacak. Yaşınız da çok genç. Kaldı ki gerçekten sadece sex amacıyla da birliktelik yaşamak istiyor olabilir. Duygular karmaşıktır ama bazen mantığı ön plana koymak gerekir. Hissettiğin, yaşadığın şeyin her iki taraf için de özel olması gerekir diye düşünüyorum. Buna değer diyebiliyosanız (uzun vadede) kadar tabi ki de sizin...

  • Dün başa bir forumda böyle bir soru soruldu. Sana da aynı cevabı veriyorum. Bu ilişkiden mutlu ayrılmazsın.

  • Öutlu olmanız çok güzel 😊. Karar verme noktasında sakin kafayla düşünmenizi öneririm. Korku ve endişeleriniz varsa bi yerde taşlar tam oturmuyo demek ki.. 3.kişi olarak yorum yapması kolay elbette 🤷‍♀️

  • İnandırıcı değil. 20 yasındasın. Neden 53 yaısndaki biriyle değil de senle? Kullanılıyorsun.

  • Eşini aldatması bir suç hukuki manada söylemiyorum elbet bunu, haliyle bu suça ortak olmuş oluyorsun bir şekilde. Bunun bilincinde olmanı isterim.

    Yargılamıyorum yani, istersen bu yükü omzuna alıp taşırsın, istersen bırakırsın senin yolun.

  • kadinruhlu

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “20 yaşındayım 53 yaşındaki evli adamla.” Yeni Başlık: “20 yaşındayım 53 yaşındaki adamla.”
  • Başka şehirlerlerde birlikteliğinin olmuş olması onu ilgilendirir, şayet eşi başkalarıyla olmasına izin veriyorsa , senin konun için de bir suç söyleyemem.

    Ama anladığım kadarıyla eşi sonuçta bunları bilmiyor, başka hayatlarını eşinin.

    Ama işte senin karşındakine inancınla orantılı olarak gidecek olay, çok sevsem ve çok inansam belki ben de aynı şeyi yapardım, belki evli olmasını hiç umursamaz sadece severdim. Tabi diğer olasılık yani uzak durma konusu daha doğru geliyor yine de.

  • kadinruhlu

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “20 yaşındayım 53 yaşındaki adamla.” Yeni Başlık: “20.”
  • Bence evli biriyle hanfi şart adı altında olursa olsun birlikte olman ahlaki değil. Lütfen bunu sosyal mecrada anlatarak heveslilerine ön ayak olma. Dünyada binlerce bekar erkek var. Git başkasını bul. Daha 20 yasınndaymışsın sana tapacal dolusu var.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!