shdutranska adlı kullanıcının mesajları

    2 aydır durmadan mesajlaşiyoruz ve haftasonlari yüzyüze görüşüyoruz beni sevdiğini hissediyorum bende ona karşı boş değilim sanırım

    Bilmiyorum ama ailen bu şeyi güzel karşılamayabilir . Sadece bir ilişki yüzünden hayatında kararabilir . Bence müsait olduğun zaman her şeyi tekrar gözden geçir . Ona göre yol al .

    Diyeceklerim ne kadar doğru bilemem ve sadece kendi fikirlerimi söyleyeceğim .

    İlk öncelikle aranızda çok yaş farkı var , bu durum iki taraf içinde zararlı olur . Eğer ciddi ilişki yaptığınızda o adam boşandığında akrabaları tarafından zarar görür ayrıca sen o adamdan daha önemlisin sen daha çok zarar görebilirsin . Tavsiyem bence kimseye bahsetmeden bu ilişkiye son verin ama bunu da iki tarafında sinirleneceği ve zarar göreceği şekilde yapmayın . Bir de o adamın amacı sadece sex yapmak da olabilir .

    Lisenin ilk senesi çoğu gay daha kendini keşfetmemiş olabiliyor. Olsa bile akran baskısı nedeniyle inkar etmesi olası bi durum. Önce arkadaş olmaya çalış. Bak bakalım önce kafalar uyuşuyor mu? Eşcinsel mi değil mi sonraki mesele. Belki de çocuğun sadece tipini beğendin ve karakteri leş?

    Arkadaş olmaya çalışacağımda nasıl olucağım onu bilmiyorum ve çok utangaçım . Kafaların uyuşacağını sanmam , çocuk bana göre yakışıklıda biraz kekoya benziyor yani direk çukur ( Her çukur vb. filmler izleyenler keko değildir , yanlış anlamayın ) izliyor diyeceğim . Teşekkürler

    Henüz çok gençsin, kolay olmasa da kendini fazla kaptırmamaya çalış bence. (Biliyorum tavsiye vermek, uygulamaktan zor.) Çünkü toplum pek hoşgörülü değil ve insanların sana yaklaşımı iyi olmayabilir.

    Merak etmen ise normal. Bunu sorarak öğrenmen yanlış anlaşılabileceği için bir sohbet sırasında bahsedilirse kendi düşünceni belirtip tepkisini görebilirsin. Mesela eşcinsel temalı bir film hakkında konuşulurken bunu kötü bulmadığını söylersin, eğer homofobik biriyse yorum yaparken kendini belli eder.

    Bu tür sohbetler yapabilmek için de direkt ona değil, o gruba yönelmeni öneririm. Böylece ilginin ona özel olduğunu düşünmez, sadece sosyalleşmeye çalışan biri gibi görünürsün. Herkes yeni tanışmış olmalı, bu durumda gruba dahil olman zor değil. Normal zamanda da konuşkan biriysen çok kolay olur hatta.


    Temkinli olmanda fayda var. SUİCİDE ROOM filmine dönmesin sonra olay. Ergenlik dönemindesin ve duyguların çok kırılgan sen farkında olmasanda. Hoşlanmak sevmek çok güzel şeyler tabi ama adımlarını sıkı atmalısın ki sonrası kötü olmasın. Bence bu tip şeyler zamana bırakılmalı ve acele edilmemeli. Onu tanıdıkça belkide hayal kırıklığı yaşayacaksın kim bilir?

    Ha benim şöyle bir taktiğim var yinede onuda söyleyeyim. Sınıfımda hoşlandığım bir kız vardı. Ben Leonardo da vinci hayranıyım onuda hayranı yapmıştım ve ona Leonardo da vincinin hayatını anlatan bir kitap hediye etmiştim. Kitap hakkında konuştuk. Konu Leonardo'nun eşcinsel olmasına gelince böyle mükemmel insanların nedense hep böyle sapık zevkleri oluyor dedi... ve ben çözmüş oldum onu. Bunu kitap, film, müzisyen, aktör vb. birçok şeye uyarlayabilirsin. Umarım herşey yolunda gider.

    Teşekkürler .

    Daha yeni liseye geçmişsin, kutlarım ve başarılar dilerim. Birinin cinsel yönelimini dışarıdan direkt anlamanın bir yolu yok. Bir queer olarak umarım hayatın boyunca karşılaşacağın en büyük problem bu olur. Aşk, sevgi, ihtiras, hoşlanma gibi kavramlara doğru cevaplar vermen için çok erken. Bir büyüğün olarak sana önerim şudur; Sevgi bir insan için en güzel şeydir. Bizi besler. Ancak kendini birine bağlamak, birine bağlanmak konusunda daha hassas düşün. Belki de aşk dediğin bu değildir. Yine de sevmekten asla korkma, ama derin sularda yüzerken kendinden emin hareket et.

    Peki , teşekkürler .

    Yardımınıza ihtiyacım var . Daha yeni liseye geçtim , alan derslerimiz için haftada bir gün okula gidiyoruz . Sonra sınıfımda bir çocuk var , ona aşık oldum . Ondan sonra sınıfa bir kız girdi bu aşık olduğum çocuk ve arkadaşlarında bir kıpırdaşma gördüm , aralarında hatırlamıyorum ama kızla ilgili bir şeyler konuştuklarını duydum . Tam emin değilim ama çocuk galiba hetero olabilir ( bu duyguyu biliyorsunuzdur çok kötü ;(^^ ) , umarım biseksüel ya da panseksüel çıkar . Neyse asıl konuya gelelim bu çocukla iletişimim tamamen yok denilecek kadar , sizden ricam nasıl iletişime geçeceğimi bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum , birde biseksüel ya da panseksüelse bunu nasıl anlarım ? İyi geceler . :saint: