Zoro adlı kullanıcının mesajları

    Başka şehirlerlerde birlikteliğinin olmuş olması onu ilgilendirir, şayet eşi başkalarıyla olmasına izin veriyorsa , senin konun için de bir suç söyleyemem.

    Ama anladığım kadarıyla eşi sonuçta bunları bilmiyor, başka hayatlarını eşinin.

    Ama işte senin karşındakine inancınla orantılı olarak gidecek olay, çok sevsem ve çok inansam belki ben de aynı şeyi yapardım, belki evli olmasını hiç umursamaz sadece severdim. Tabi diğer olasılık yani uzak durma konusu daha doğru geliyor yine de.

    Eşini aldatması bir suç hukuki manada söylemiyorum elbet bunu, haliyle bu suça ortak olmuş oluyorsun bir şekilde. Bunun bilincinde olmanı isterim.

    Yargılamıyorum yani, istersen bu yükü omzuna alıp taşırsın, istersen bırakırsın senin yolun.

    Ben de porno izlerken , arada kadına bakmayıp gözümün erkeğin en kibar tabirle poposuna baktığımı farketmiştim. Sonra bu göz kaymaları arttı. Şu an kadınlara olan hislerim köreliyor bile denebilir, lise yıllarından 26 yaşıma gelen süreçte. Zaman gösterecektir seni sana, kesinleştireyim hadi olsun bitsin olmuyor.

    Bu da doğru tabi , bu arada senin vasıtanla özür dilemiş olayım kadınsı arkadaşlardan genel olarak fikirlerim nedeniyle.

    Toplum sizlere çok iğrenç davranıyor, erkek görünümlü gayden farkınız gözle hemen anlaşılabilmeniz.

    Bazen o yüzden uzak durduğum oldu daha doğrusu bir arkadaşın hareketini kısmen kısıtladığım, uyardığım falan knedimce , başkalarını rahatsız eden tipler gerekçesiyle, aman Ali Rıza Bey keyfimiz kaçmasın der gibi.

    Bu nedenle özellikle sizlere kol kanat geremediğimizi düşünüyorum.

    Sözlü tacizler tonla, fizikseli konuşmak dahi istmiyorum, bir de üstelik arkanızdan laf söylenip gece yanınıza gelmek isteyenlere ayrı kılım.

    Bir gay erkek olarak , tam olarak nedenini bilmemekle beraber lezbiyen bir arkadaşım olsun istiyorum sanırım.

    Sanki bir ayna gibi birbirimizi çok iyi anlayacağımız, anlaşacağımızı düşünerek.

    Bu tarz :D arkadaşlığı olan var mı?

    Veya böyle bir ön fikrimin olması normal mi?