Hiç açılmayacak diye üzülmüştüm bayağı. Neyse ki geri dönüldü. Umarım eskiden de iyi olur buralar. Kimler burada?
Özledik
-
-
Bu olumsuz durum umarım olumlu bir hale gelir. Gereksiz insanları uzaklaştırırız. Bu forum kuruluş anlamını yeniden kazanmalı, bunun için hep birlikte çaba sarf etmeliyiz.
-
Aynen öyle sanırım hehrkese mail gitmiştir biraz da instagram ya da twitter da çevremize tanıtım yaparsak düzgün bir ortam sağlarız gibi
-
gayım yeni katıldım burdayım
-
Yeniden herkese merhaba!! Özledim sizleri Site neden kapandı biliyor musunuz?
-
Yeniden herkese merhaba!! Özledim sizleri Site neden kapandı biliyor musunuz?
Twitter'da yapılan bir paylaşımdan dolayı linç olayları falan oldu tüm Lgbtq stklar da sırt çevirdi sagolsunlar on numara Lgbt dayanışması neyse güvenlik tedbiri olarak kapanmış sitede saldırı olmasın diye sanırım
-
Ah bende neden siteye giremiyorum acaba yanlış site mi diye kendimi sorguluyordum, neyse ki yeniden açılmış.
-
Bende üzülmüştüm arada gelip, vakit geciyiordum tekrar acılığına sevindim.
-
Keşke canlansa tekrardan aslında uygulama olsa sitenin her şey çok daha kolay olur ve forum çok daha aktif olur
-
aynen uygulama gerekli. Sürekli telefondan giren biriyim zor oluyor benim için. Burada vardır ya böyle teknocular fln bi el atsalar:)
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!