İlişkim üzerine tavsiye

  • Arkadaşlar merhaba. 21 yaşındayım ve kendimi bildim bileli gay bir bireyim. Sizden akıl istediğim konu ilişkim üzerine... 10 aylık ilişkim 2 3 gün önce sonlandı en azından ben öyle düşünüyorum. Erkek arkadaşım yaşça benden hayli büyük ve yurtdışında yaşıyordu, bugüne kadar ilişkimizde küçük sorunlar oldu ama sonradan hep benim alttan almamla düzelmişti. Bir örnek vermem gerekirse, ilişkimizin 4.ayında romeodan tanışmıştık ama hesaplarımızı profilde ilişkisi var yazmamız koşuluyla hiçbir zaman silmemiştik, bir gün otururken romeodan çıkış yaptığında normal hesabının yanında bilmediğim bir hesabı olduğunu farkettim resmen eli ayağı birbirine karışmıştı... Ben de doğal olarak sebebini sordum. Bana gittiği iş gezilerinde kaldığı otellerde diğer gay arkadaşlarının profiline bakmak için olduğunu söyledi ona göre bu komikmiş çünkü değişik fotoğrafları varmış!! ama bu bana çok saçma bir sebep gibi gelmişti çünkü zaten gizli gay değildi normal hesabından bakması da bence sorun olmamalıydı... Ben de daha sonra beni aldatıyor musun diye sordum, hemen suçlu psikolojisindeki bir insan gibi davranarak beni güvensizlikle suçladı ertesi günde benden evden ayrılmamı istedi... Tam ertesi günü kendi şehrime dönmek için gidecekken beni arayıp hüngür hüngür ağlayarak geri dönmemi istedi ben de kıyamadım... yaklaşık 1 saat kucağımda ağladı...

  • En İyi Yanıta Git
  • Onu affettim... hiçbir şey olmamış gibi ilişkimize devam ettik ta ki bugüne kadar. Hala üniversitede okuduğum için yazları memleketime dönmek zorundayım siz de anlarsınız ki aile yanında bir ilişki yürütmek oldukça zor bunu elimden geldiği kadar sürdürmeye çalıştım fakat 10. günde erkek arkadaşım “bittiğini ve artık bu duruma katlanamadığını söyledi.” ben de hiçbir reaksiyon göstermeyerek cevap vermedim. Sizce ne yapmalıyım bu ilişki devam etmeli mi yoksa tamamen bitirmeli miyim? Elimden geldiğince objektif olmaya çalıştım. Lütfen fikirlerinizi belirtin. Şimdiden teşekkürler 🙏🏼

    • Resmi Gönderi

    Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. İkinci bir profilli olması konusunda yaklaşık 15 yıl 65000 üyeye sahip bir gay sitesinde yöneticilik yapmış biri olarak, ikinci bir profil açan biri "birilerini test etme, doğru söyleyip söylemediğini öğrenme, kendisini engelleyen birine mesaj yollama, günlük mesaj kotasını aşma..." gibi nedenler dışında %80+ gibi büyük bir olasılıkla aldatma amaçlı profil açar. Yazdığınız gibi kendi profilinde de arkadaşlarının profiline bakabilir, onlara yazabilir. Sebebi hiç inandırici gelmedi doğrusu. Aniden zor durumda kalan birinin soyleyebileceği aptalca bir yalana benziyor.

  • Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. İkinci bir profilli olması konusunda yaklaşık 15 yıl 65000 üyeye sahip bir gay sitesinde yöneticilik yapmış biri olarak, ikinci bir profil açan biri "birilerini test etme, doğru söyleyip söylemediğini öğrenme, kendisini engelleyen birine mesaj yollama, günlük mesaj kotasını aşma..." gibi nedenler dışında %80+ gibi büyük bir olasılıkla aldatma amaçlı profil açar. Yazdığınız gibi kendi profilinde de arkadaşlarının profiline bakabilir, onlara yazabilir. Sebebi hiç inandırici gelmedi doğrusu. Aniden zor durumda kalan birinin soyleyebileceği aptalca bir yalana benziyor.

    Peki sizce ne yapmalıyım? Bu benim ilk ciddi ilişkim ve 2 gün sonra onun doğum günü var. Sizce ona yazmalı mıyım?

    • En İyi Yanıt

    Merhabalar, öncelikle profil konusuna gelirsek ne kadar dogru ne kadar yalan söyledi bilemeyiz, eğer doğru söylüyorsa bu durumu sen farketmeden sana söylemesi gerekirdi çünkü potansiyel olarak sorun yaratabilicek bir durum. Sonuçta sen bu konuda onu affetmissin ve geri dönmüşsün dolayısıyla bu konuyu bence tekrar gündeme getirmek gereksiz olur çünkü bunu orda o zaman bitirmeniz lazımdı.


    Yaşın daha çok genç ve ilk ciddi ilişkim diyorsun bence hic birseyi aceleye getirme. Gercekten ikinizde bu ilişkinin yürümesini istiyorsaniz. Herşeyi ve içinde bulunduğunuz sartlari konuşmanız lazım. Yani sen belli zamanlarda ailenin yanına gitmen gerekiyorsa bu onu bilmeli ve bunu ya sorun etmicek yada ben böyle yapamam diyip önüne bakicak. Çünkü bazı sorunlari şimdi gormezden gelebilirsiniz ama ilerde bunlar büyüyüp daha zor durumlar yaratabilir.

  • 1- Bir kere ilişkiyi kurtara şey hep senin alttan almansa bu pek de sağlıklı bi ilişki değil.

    2- Uygulamada profillerinizin kalmasını kim istedi bilemiyorum ama ilişkiye başladıktan sonra hala duruyor olması da bence hoş değil.

    3- Diğer hesap için sunduğu bahane bana hiç inandırıcı gelmedi

    4- Sana düzgün açıklamalar yapıp gönlünü almaya çalışacağına seni evden kovmuş hem suçlu hem güçlü

    5- Bu duruma artık katlanamadığını ve bittiğini söylemiş


    Ben bu ilişkinin devam etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Anlattıklarından yola çıkarak kendinden fazla ödün veriyorsun gibi geldi bana, karşındaki seni pek düşünmüyor gibi. Oyum ilişkiyi bitirmen yönünde

    Şöyle rahat günlere gelsek bi

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!