Bir tanrı inancım var ama din konusunda kesin bir şey söyleyemiyorum. Bu konuda bir şeyler araştırıp okumuşluğum da yok. Yine de müslüman olarak değerlendiriyorum kendimi. Başka bir yerde doğsaydım başka bir dini inanca sahip olurdum.
Posts by Spica
-
-
Remember the moment you know exactly where you're going
'Cause the next moment, before you know it
Time is slowing and it's frozen still
And the window sill looks really nice, right? -
Rotasız ve motivasyonsuzum
-
-
Tarihi yerleri de doğal güzellikleri de gezmeye bayılıyorum. Hele biri de oraların tarihini falan anlatınca tadından yenmiyor.
Denize girmeli tatil tek başına çok keyif vermiyor 2. gün sıkılıyorsun.
+ Gezmeyi severim sevmesine de çok yorucu oluyor. Yattığım yer bile dinlendirmiyor. Geri döndüğümde dayak yemiş gibi oluyorum her seferinde ama severim yine de
-
Martı Jonathan Livingston
Yetişkinlerin de okuyabileceği bir çocuk kitabı gibi, beğendim.
-
Müziğe ilginiz var mı? Hangi müzik aletini/aletlerini çalabiliyorsunuz ya da çalmayı isterdiniz?
-
biliyorum, aynen daha sonra btk tarafından engellenmişti.
ondan önce de gaygaye, ucangay ve turkgayclub forum vardı.
gaygaye kapandı, uçan gay'da adını magayzin olarak değiştirdi daha sonra o da kapandı.turkgayclub'te de şuan bir forum bölümü yok
türkçe siteler arasında bir tek bildiğim yer burası
Aynen vpnle ulaşılabiliyordu gerçi ama adminler de bıkmıştı sanırm öyle hatırlıyorum kapattılar siteyi komple. Diğerlerini bilmiyorum hiç.
-
hangi forum?
Ademveadem
-
Daha önce de Lgbti bir forum sitesine üyeydim sonra siteye erişim engellendi. Uzun bir süre sonra acaba başla bir forum var mıdır diyerek aradım ve burayı buldum. Lgbti bir tanıdığım olmadığı için böyle forumlara girip arada bir şeyler okumak, yazmak iyi oluyor yalnız olmadığımı hatırlatıyor.
-
Öyle bir ondan bir ondan yapıyorlar mı ki acaba?
3. dozu oldum ben. Zaten 2 doz sinovac olduysan 3. doz biontech ol diyorlar daha koruyucu diye. Bir de sağlık çalışanı olduğum için 3. doz için randevu açılmıştı.
-
The Secret Life Of Walter Mitty
Tam da kendi hayatımın sıkıcılığını sorgularken rast geldiğim bir film. Rutin ve sıkıcı hayatından bunalmış bi adamın gün içinde hayallere dalıp durması ile ilgili. 2013 yapımı olanı izledim. Ortalama bir komedi - macera filmi. Canım sıkıldı şöyle hafif, tatlı bir şeyler izlemek istiyorum diyorsanız izlenebilir 7/10 veriyorum.
-
Uygulama:
Trafi
Shazam
Youtube
Facebook
Twitter
Snapchat
Instagram
Whatsapp
Telegram
Twitch
Discord
Picsart
Snapseed
Trendyol
Morhipo
Hepsiburada
Yemeksepeti
Getir
Banka uygulamaları
Oyun olarak:
101 plus
-
Aileme açılmadım
Lgbti+ tanıdığım biri yok haliyle ayrımcılık yaşama ihtimalim olan bir ortamım yok
50 yıl sonra bile hiçbir şey değişmez
-
Bilmem bu konulara çok kafa yormuyorum çünkü siyah ya da beyaz olduğunu düşünmüyorum. Dindar biri değilim. Biraz alışılagelmişlik benimkisi müslüman bir aileye doğduğum için müslümanım, hristiyan bir aileye doğsaydım hristiyan olurdum vs.
-
Anne-Marie&Niall Horan - Our Song (Acoustic)
Ricky Martin - Pégate
Carrapicho - Tic Tic Tac
Kaoma - Lambada
Madcon ft Ray Dalton - Don't Worry
-
Never let me go. Yani bir film bu kadar mı içine oturur bir insanın. Yavaş ilerleyen ağır drama bir bilim kurgu(?)-dram filmi. Oyunculuklara da bayılmıştım
-
Çok uzun zamandır bir şey izlemiyorum ama GoT örneği vereyim Cersei Lannister ve Sansa Stark favorilerimdi
-
Eşinizi aldatmayın tabiki. Yeni bir şeyler denemek istiyorsanız da önce boşanın
-
Yeni yeni merak saldım bu aleme sürekli oyun alıp duruyorum bu ara sonra oynarım diye. Şu an Batman Arkham Asylum oynuyorum. Basit ama biraz sıktı vallahi aynı mapte dön dolaş. Yine de yakın dövüşler zevkli çeşitli animasyonlar yapmışlar lezzet vermiş oyuna