Ben yeni bitirdim. Kesinlikle tavsiye ederim.
-
-
İngilizce biliyorsanız tavsiye ederim
-
fi çi pi serisini okudum en son okumadıysan okuyabilirsin
-
İngilizce biliyorsanız tavsiye ederim
Kitap okuyacak kadar değil . Okunacaklar listeme ekleyeceğim,teşekkür ederim.
-
fi çi pi serisini okudum en son okumadıysan okuyabilirsin
okumadan önce izlemek gibi bir hata yaptım
kitabı okuduğumda izlediğim şeyle karşılaştırmak hoş olmaz.
hafızamdan attığımdı diziyi mutlaka okuyacağım. Teşekkür ederim. -
okumadan önce izlemek gibi bir hata yaptım
kitabı okuduğumda izlediğim şeyle karşılaştırmak hoş olmaz.
hafızamdan attığımdı diziyi mutlaka okuyacağım. Teşekkür ederim.aaa kötü olmuş ama şöyle diyeyim kesinlikle dizide neredeyse kitaptaki kdr hiçbir şey gerçekçi değil kitabını kesinlikle okumalısın ve inanılmaz güzel ince detaylar var
-
aaa kötü olmuş ama şöyle diyeyim kesinlikle dizide neredeyse kitaptaki kdr hiçbir şey gerçekçi değil kitabını kesinlikle okumalısın ve inanılmaz güzel ince detaylar var
Beni ürküten de dizide ki kurgu.Kitaptan uyarlanan film/ dizilerde önce kitap okunup sonrasında film/dizi izlenmeli. Hafızam beni unutkanlıkla onurlandırırsa tabiki de okumak isterim
-
Beni ürküten de dizide ki kurgu.Kitaptan uyarlanan film/ dizilerde önce kitap okunup sonrasında film/dizi izlenmeli. Hafızam beni unutkanlıkla onurlandırırsa tabiki de okumak ister
kesinlikle önce kitap okunmalı okursan düşüncelerini bekliyorm
-
En son Suç Ve Ceza'yı okudum, okumayanlar için tavsiyemdir.
-
RAY BRADBURY- GÜNEŞİN ALTIN ELMALARI
Bilim kurgu, fantastik, gizemli ve büyülü öykülerden hoşlanıyorsan bence kesinlikle okumalısın
-
This threads contains 6 more posts that have been hidden for guests, please register yourself or log-in to continue reading.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!