yemin ediyorum her cumlem su sınav geçerse bi diye basliyo geçsin artık su sınav bi bıktım aticam kendimi sokaga eve girmicem gerekirse sokakta yaticam gdkydoufoufikyc
valla ben de bıktım geçsin artık koyun gibi salıcam kendimi
yemin ediyorum her cumlem su sınav geçerse bi diye basliyo geçsin artık su sınav bi bıktım aticam kendimi sokaga eve girmicem gerekirse sokakta yaticam gdkydoufoufikyc
valla ben de bıktım geçsin artık koyun gibi salıcam kendimi
müzik dinlerim veya gitar çalarım
Dün 6 yıllık yakın arkadaşıma söyledim ve çok normal oldugu söyledi ve aslında merak ettiği çok şey varmış ki hepsini cevapladım ve gerçekten de okdr çok rahatladım ki anlatamam
yok hayır kendimi de sorguladıktan sonra cevabın kolay oldugunu anladım yazdım
18 yaşımdayım zaten bu sitede de anlatılanlara tavsiyeler baktından ve kendimi de sorguladıktan sonra cevabın çok kolay oldugunu anladım
en son labirent ölümcül kaçış filmini izledim
Beni ürküten de dizide ki kurgu.Kitaptan uyarlanan film/ dizilerde önce kitap okunup sonrasında film/dizi izlenmeli. Hafızam beni unutkanlıkla onurlandırırsa tabiki de okumak ister
kesinlikle önce kitap okunmalı okursan düşüncelerini bekliyorm
okumadan önce izlemek gibi bir hata yaptım
kitabı okuduğumda izlediğim şeyle karşılaştırmak hoş olmaz.
hafızamdan attığımdı diziyi mutlaka okuyacağım. Teşekkür ederim.
aaa kötü olmuş ama şöyle diyeyim kesinlikle dizide neredeyse kitaptaki kdr hiçbir şey gerçekçi değil kitabını kesinlikle okumalısın ve inanılmaz güzel ince detaylar var
fi çi pi serisini okudum en son okumadıysan okuyabilirsin
araştırmalarda hep aynı şeyler yazıyor falan ama asıl konu kendimizde bitiyor ne hissettiğimizde bitiyor kendi içimizde kendimizi test etmeliyiz
haklısınız teşkkür ederim ve teste gerek yok zaten sanırım eminim artık burası daha da biliçlendirdi beni
çok çok teşekkür ederim gerçekten ben de konuşmak isteyenler için hep buradayım ve bu arada o testte biseksüel çıktım
kalıplardan çıkıp karar vermeye başladım aslında kendimi dinledikçe daha da anlıyorm çoğu şeyi
ne gibi testler yaptın? evet farkındayım aslında ve kime söylesem ters tepecekmiş gibi geliyor ama içimde kaldıkça da daha da çıkmazda oluyorm iyi ki de bu topluluga gelmişim en azından benim gibi beni anlayanlar var teşekkürler bu arada
problem kabullenememdi toplumun tepkisinden korktugum için ama artık korkmicam
tabikide kendimi bir kalıba sokmamın bir önemi yok haklısın aslında
merhaba öncelikle. Çocukluğumdan beri kızlara,kadınlara,ilgim var ama ben hani normal zannediyordum. bundan haftalar önce bir çok şeyi fark ettim ama ismini koyamadım daha doğrusu çevre baskısından korktugum için koymaya korkuyorm emin de olamıyorm. mesela çocukken aynı cinsiyette oldugum biri ile bir şey yaşadıgımı daha 1 ay önce tesadüfü bir şekilde hatırladım ve gerçekten daha o yaşta yaşamışım bir şey bi kızla ama karşı cinsim olan insanlardan da hoşlanıyorm aynı zamanda aynı cinsten olanlardan da. bunun tam biseksüelim diyebileceğim bir test var mı veya psikologa gitmeli miyim? cevap verirseniz sevinirim
merhaba öncelikle. Çocukluğumdan beri kızlara,kadınlara,ilgim var ama ben hani normal zannediyordum. bundan haftalar önce bir çok şeyi fark ettim ama ismini koyamadım daha doğrusu çevre baskısından korktugum için koymaya korkuyorm emin de olamıyorm. mesela çocukken aynı cinsiyette oldugum biri ile bir şey yaşadıgımı daha 1 ay önce tesadüfü bir şekilde hatırladım ve gerçekten daha o yaşta yaşamışım bir şey bi kızla ama karşı cinsim olan insanlardan da hoşlanıyorm aynı zamanda aynı cinsten olanlardan da. bunun tam biseksüelim diyebileceğim bir test var mı veya psikologa gitmeli miyim? cevap verirseniz sevinirim