Phoenix adlı kullanıcının mesajları

    Bence wp grubu açalım zira 3 - 5 kişi takılıyoruz genelde :)

    Üzerinde çok düşünmedim ama olacaksa öyle sağa sola kaydırmalı ne bileyim selam tanışalım şeklinde olmamalı bence de. İnsanların sosyal ağını genişletecek bulunduğu çevrede arkadaş edinebileceği bi platform olmalı. Herkesin kimliğini rahatça gösterebildiği yine art niyetli kişilerin barınamayacağı ve güvenlik önlemlerinin üst düzeyde bi yer olması şart.

    Ütopik... Tıpkı bilinçaltım gibi 😔

    Uygulama olarak yorum yapamayacağım ama gördüğüm kadarıyla site olarak ihtiyaç var. Benim bildiğim iki site var, ikisi de 90'lardan kalma gibi. Bakınca üye olma isteği bile uyandırmıyor. Site yapılacaksa güncel tutmakta fayda var.

    Kalite gerçekten gerekli her konuda.

    En bilinen 10 ismi yazmışlar. Hüsamettin'i de bulamazdık. Seçilmiş kesim haricindeki insanların aşk yaşama şansını gözden çıkarmışlar 😣

    Olmaz mı... Ama içinde böyle güzel duyguları barındırabileceğini sandığım bir Ece değil 😂

    Buradan kimse çıkmaz, olasılık olarak çok düşük. 3-5 kişiyiz

    Var mı uzağında, yakınında, tanıdığın, bildiğin bir Ece? :) Rastlantı konusu burada da çıkabilir karşımıza :) , Diyelim ki bana Kezban çıktı, ve bildiğim bir Kezban var, ama Ece çıksaydı, benim Ece diye bir tanıdığım hiç yok mesela..

    " Hiçbir şey rastlantı değildir " hayat felsefemdir. Mesela bir şeyi çok zorlarsan onun kötü sonuçları olur buna defalarca şahit oldum. Çok uzun bir konu aslında bu

    Tam olarak anlamadım. Bir şeyi zorlarsak sonucu rastlantı olmaz ki. Tesadüf olabilmesi için zorlama olmaması gerekir. Çok düşündüğün bir şey gerçekleşse bu da zorlama olmaz çünkü eyleme geçiren sen değilsindir

    Bu açıdan bakıldığında aynı düşünüyoruz, evet. Aslında soruyu başka bir yerde gördüğüm için sordum, tesadüflere inandığım için değil. Ama bazen aklımızdan geçenin gerçekleşmesi gerçekten iyi hissettiriyor.

    Açıkçası ben de her şeyin rastlantısal olduğu görüşündeyim. Ancak başkalarının fikrini merak ettim. Bazen bize iyi hissettiren şeyler olur ve başkalarına mantıksız görünse de bunlara anlam yükleriz.

    Hayatı ve kendini ciddiye almamak konusunda ise maalesef size katılmıyorum. Kendimizi ciddiye almamız gerektiğini düşünüyorum. Uç noktada değil. Sonuçta tarih bizim gibi ölümlü olan ve öldükten sonra unutulan bir sürü insanı gömdü. Hayatım sonlandıktan sonra da "En azından bu dünyada iyi bir iz bıraktım." diye düşünecek kadar optimist değilim.

    Ama kendimi ve hayatı ciddiye almazsam şu an olduğumdan daha mutsuz olurum. Başkalarına da yansıtırım. Onları da mutsuz ederim.

    Mutluluk gelip geçici anlardan ibaret olsa da karamsarlığın yaydığı hastalıktan daha zararsızdır bana göre.

    Son olarak... "Büyük bir amaç" bence de yok. Evrenin bir amacı varsa da bizim bu evrene karşı bir sorumluluğumuz yok. Zaten neden olsun ki? Özel bir amacım olduğunu hayatım boyunca hiç düşünmedim.