Eylin Deniz adlı kullanıcının mesajları

    Selam, arkadaşlık sitelerini kullanabilirsin. Zaten lezbiyenler için doğru dürüst 1 tane site var. İlla birileri çıkar ya sen yazarsın ya sana yazarlar. Ama cinsellik odaklı genelde insanlar çabuk buluşup takılmak isteyebiliyorlar, beni rahatsız etti açıkçası bu durum. Ama genellemek de doğru olmaz herhalde☺️

    Platonik bir aşk yaşıyorsanız birden fazla kişiye aşık olabilirsiniz ancak aşkınız karşılık bulmuşsa samimiyet, güven, dürüstlük sınırları içerisinde yaşanan bir birlikteliğe dönüşmüş olur. Birbirine aşık iki birey artık tek vücut olmuştur. Bu sınırların ötesine geçmek hedonizime kayar ve ahlaki açıdan iffetsizlik doğurur. Biseksüel dahi olsanız ilişkinizin poligamik olmaması ve mevcut sınırlarını koruması gerekir. Kısacası nerde çokluk orda bokluktur yani AIDS'in en sevdiği şey! İnsan tabiatı doyumsuzdur ve eşcinsellerin günümüz toplumlarında aşağılanması, dışlanması, hor görülmesi ve kullanılması bu doyumsuzluğun farklı cinsel kimlik ve yönelimde olan taraflarınca kötüye kullanılması sonucu olmuştur. Örneğin "iffetli/namuslu biri" lafını duyabilirsiniz ancak "iffetli/namuslu bir eşcinsel" lafı kültüre yabancı kalmış ve literatür argoya bırakılmıştır.

    Yorumun çok fazla genelleme içeriyor bence. Açgözlülük her alanda olabilir. Monogamik bir birliktelikte de her şey yolunda gitmeyebiliyor. Bütün ilişkilerde böyle. Sevmekten zarar gelmez. Kaç kişi olursa olsun. Sorun orada değil. İnsanlar dürüst değil çoğu zaman. Saygı duymak karşındakini de birey olarak görmek gerek. Kimse kimsenin mülkiyeti değil. Ayrıca son söylediklerin de anlamsız. Aids bilinçsiz ve sağlıksız ilişki kurmaktan veya şans eseri de bulaşabilir. Eşcinsel olmanın bizzat ne ilgisi var? Siz şimdi o önyargılı tek gerçeği kendi yaşantısı ve algısı zanneden zihniyeti pekiştirmiş olmadınız mı? Eşcinsellerin günümüz toplumunda aşağılanması cahillikten, yobazliktan, bencillikten ve saygisizliktan ileri geliyor. Literatür de ne geçtiğiyle ilgilenmiyorum. Biz lgbti+ bireylerin ne kadar zorluklar yaşadığını, şiddete maruz bırakıldığını ve toplumda nasıl da dışlandığınıbiliyoruz. Sizin dediğiniz o zihniyet namusu da bacak arasında zanneder ama bu kişilik meselesi. Ahlaksızlık, sapkınlık vs. toplumun her kesiminde yaşanabilir, bu bir gruba ait değil. Lütfen genellemeler yaparken daha titiz olunuz!

    Bunu ilk defa burda açıklicam çok şidett gördüm annemden canım acırken babam yoktu sarılacak kimsem yok tu canım çok yandı annem beni hep döverdi hakaret ederdi bir keresinde beni öyle dövdükü gözümü morartmıştı öyle otobüse bindirdi acınası bir durumdaydim adam bana baktı acıdı bana ama bana yardım etmedi sadece baktı o kadar şey yasadım ki bu daha hiç ruhum hala acı çekiyo 2 kere gözümü morartı kendime hep zarar verdim vicudumun yarısı sigara yanığı yarısı jilet yarası umudum inancım kırılma noktasına gelmişti hep savaştım saçımı tutup yerlerde sürükledi beni hep tehtit etti babam sa yok kendine başka hayat evlendi ve çocuğu var yanımda olasını isterdim ama yok bisiklete binmeyi bilmiyorum öğreticek kimsem olmadı hayat adil değil arkadaşlarım benim hep yanımda oldular beni korudular koladılar geçmişimden kurtulamıyorum hep aklımda hala sesizce ağlıyorum :(

    Üzüldüm başına gelenlere maalesef insan hele ki çocukken geçirdiği o travmalar gözünün önünden gitmiyor içine işliyor insanın. Evet hayat hiç adil değil bazıları için hiç de adil olmadı. Eger tüm bu zorlukların içinden düzgün bir insan olarak çıktıysan sen özgürsün. Kimseye ihtiyacın yok. Herkesten güçlüsün ve çoğunu deviren rüzgarda sen titremezsin bile. Her zaman da zorluklar yaşayanı en çok sen anlayacak ve yardım edeceksin. Dimdik durduğunu ve kolay yilmayacagini bilerek örnek bir insan olacaksın. Sevginin kıymetini de en iyi sen bileceksin..

    Sansür olacağı kesin. Netflix zaten uyarı işaretleri yaş kısıtlamaları yapıyor. RTÜK anlaşılan yine toplum mühendisliği ve nakit para peşinde. "You me her", "Bonding", "Sex Education" vs gibi yapımlar da geçemez ve engellenir herhalde. Sonuçta bunlar Türk örf adet anane bilmem ne yapısına ters şeyler, lgbti+ da sapıklık, sonuçta çocuğuna nasıl anlatır ki anacık iki kızla iki adamın öpüştüğünü, tayt giyen bir adamı! nasıl anlatacak çocuğuna. Ensar zihniyete, kadın şiddetine, nefret cinayatlerine, çocuk gelinlere "in" , sevicilere, öpüşenlere, karı kılıklılara ölüm, kahrolsun sapıklar!! NOT:İroni içerir!

    Bu yazı Skepchick.org‘da kendisi de trans bir kadın olan Natalie Reed tarafından yazılan “13 myths and misconceptions about trans women” başlıklı makalenin çevirisinin ilk kısmıdır.

    Bu yazı Skepchick.org‘da kendisi de trans bir kadın olan Natalie Reed tarafından yazılan “13 myths and misconceptions about trans women” başlıklı makalenin çevirisinin ikinci kısmıdır.

    Bu yazı Queereka.com‘da kendisi de trans bir kadın olan Natalie Reed tarafından yazılan “13 myths andmisconceptions about transwomen” isimli makalenin üçüncü ve son kısmıdır (diğer kısımlar Skepchick.org‘da yayınlanmıştı).

    Merhaba. Ben sizden birşey istemek istiyorum. Ben kadın olmak istiyorum ***** ****, ***** gibi ilaçları 3 aydır kullanıyorum. Kalıcak yerim yok. Dışarıda kalıyorum. Karnımı doyurmak, banyo yapmak, morelimi düzgün tutmak için paraya ihtiyacım var. Sex işçiliği yaparak bunu sağlıyorum fakat daha doğru bir yol varmı? bana yardımcı olabilir misiniz?

    Seni çok iyi anlıyorum, dönüşmek için ilaç için hep paraya ihtiyaç var, uzun zamandır işsizim bende, birikmiş üç kuruşum var onunla geçiniyorum bazı eşyalarımı satılığa çıkardım hatta. İzmir de yaşıyorum istersen buluşup dertleşiriz bile, kimseyi tanımıyorum benim gibi. Bu hayatı yaşamak istemiyorsun biliyorum maalesef çoğu trans kadın toplum tarafından dışlanip buna itiliyor. Ne diyim umarım hepimiz için güzel günler yakindir.

    Aynı anda iki kişiye aşık olunur mu? hiç iki kişiye aynı anda aşık olduğunuz oldu mu?

    Bence mümkün. Çoklu aşk yaşanabilir neden olmasın. Çoğu insan sevdiklerini de mülk gibi görüyor, ilişkiyi kıskançlıkla süslüyor sonra onu sevmenin kıstası sanıyor, saçmalik bu. Gerçek sevgi güven saygı ve samimiyet ister. Bazen sevdiğin insanın mutluluğu için kendi hislerine catisabilirsin bile. Bencil duyguları bir kenara bırakıp iki ayrı zevk noktası iki ayrı bakış açısı olarak algilanmali ilişki. İkiden fazla da olabilir tabi. Herkesin mutluluğunun ve ortak mutluluğunun yaşam alanı olmalı. Evet birini çok severken başkalarindan da etkilendiğim oldu.

    bu mesajımdan sonra mutfağa gittim babam uzman çavuş alımları başlamış diyor yani git başvur çalış artık diyor :DAD:D

    Off çok duyduk bunları ya, güç odaklarının emir kulu olacağıma evde pineklerim yeğdir dedim hala pinekliyorum🤣