Cinsellik önemli değil,amaç arkadaşlık ve sohbet. Sadece lezbiyen arkadaş edinmek istiyorum
Lezbiyenim,kız arkadaş edinemiyorum
-
-
Selam, arkadaşlık sitelerini kullanabilirsin. Zaten lezbiyenler için doğru dürüst 1 tane site var. İlla birileri çıkar ya sen yazarsın ya sana yazarlar. Ama cinsellik odaklı genelde insanlar çabuk buluşup takılmak isteyebiliyorlar, beni rahatsız etti açıkçası bu durum. Ama genellemek de doğru olmaz herhalde☺️
-
arkadaşlık sitelerinin %90'ı fake hesapla gelen erkeklerle dolu, açıkcası pek de fazla site bilmiyorum bu konuda.
-
Resim koyanlari tercih edebilirsin zaten gerçek olanlar belli oluyo bi süre sonra. Başka da nasıl olur bilemiyorum
-
önerebileceğiniz bir site var mı?
-
Wapa, var sadece lezbiyen. Kullanmak da kolay. Tabi sinirlama var tamamen yararlanmak için para istiyor ama gereksiz.
-
evet baktım durmadan ücret istiyor,arkadaş bulmak bile paralı olmuş
-
Evet ya 😅 ama şehirdeysen yani yakın çevreden baya birileri çıkıyor
-
arkadaş bulma siteleri dışında bu tarz forumlar var mı bildiğiniz arkadaş bulabileceğim?
-
Yani uygulamalar var işte bilmiyorum açıkçası en kolay oralardan bulursun çünkü zaten amaç arkadaş edinmek, neyse benden bu kadar iyi şanslar ☺️
-
This threads contains 53 more posts that have been hidden for guests, please register yourself or log-in to continue reading.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!