Trans bir kadın hayatı

  • Merhaba. Ben sizden birşey istemek istiyorum. Ben kadın olmak istiyorum ***** *****, ***** gibi ilaçları 3 aydır kullanıyorum. Kalıcak yerim yok. Dışarıda kalıyorum. Karnımı doyurmak, banyo yapmak, morelimi düzgün tutmak için paraya ihtiyacım var. Sex işçiliği yaparak bunu sağlıyorum fakat daha doğru bir yol varmı? bana yardımcı olabilir misiniz?

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Blue: İlaç isimleri topluluk kurallarımıza aykırı olduğu için sansürlendi. ().

  • Merhaba. Ben sizden birşey istemek istiyorum. Ben kadın olmak istiyorum ***** ****, ***** gibi ilaçları 3 aydır kullanıyorum. Kalıcak yerim yok. Dışarıda kalıyorum. Karnımı doyurmak, banyo yapmak, morelimi düzgün tutmak için paraya ihtiyacım var. Sex işçiliği yaparak bunu sağlıyorum fakat daha doğru bir yol varmı? bana yardımcı olabilir misiniz?

    Seni çok iyi anlıyorum, dönüşmek için ilaç için hep paraya ihtiyaç var, uzun zamandır işsizim bende, birikmiş üç kuruşum var onunla geçiniyorum bazı eşyalarımı satılığa çıkardım hatta. İzmir de yaşıyorum istersen buluşup dertleşiriz bile, kimseyi tanımıyorum benim gibi. Bu hayatı yaşamak istemiyorsun biliyorum maalesef çoğu trans kadın toplum tarafından dışlanip buna itiliyor. Ne diyim umarım hepimiz için güzel günler yakindir.

    • Resmi Gönderi

    Lütfen hormon ilaçlarını doktor kontrolü olmadan kullanmayın. Hormon ilaçları ciddi yan etkileri olabilecek, metabolizmanızı etkileyecek türden ilaçlardır ve kullanımları esnasında da sürekli kontrol altında olmanız gerekir. Özellikle doğum kontrol hapını gereksiz yere içiyorsunuz ve transseksüellerin hormon tedavisinde kesinlikle kullanılmayan bir ilaçtır. Ayrıca bu ilaçlardan bazılarını SGK karşılıyor. İlaç raporunuz olduğu sürece ASM'lerde ilacınızı yazdırabilirsiniz. Kimlik değişimi sonrasında ilaçların tamamını SGK karşılayacaktır.


    Ayrıca ilaç isimlerini herkesin görebileceği şekilde paylaşmamaya özen gösterelim lütfen.


    İzmir'den İstanbul'a gelmeyi düşünürseniz trans misafirhanesi çok uygun bir seçenek. Lütfen göz ardı etmeyin.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!