Bu yıl tatile gittiniz mi? gittiyseniz nereye gittiniz ve nasıl geçti? gitmediyseniz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
Bu yıl tatile gittiniz mi?
-
-
Konuyu açan kişi olarak ilk ben yanıtlıyorum
Gitmedim, ekonomik sıkıntılar nedeniyle gitmeyi de düşünmüyorum
-
Ben tatil yerindeyim ama cok yorgunum
-
Urla gençlik karnavalına gittim. kamp yaptım dört gün boyunca konserler, etkinlikler ve atölyeler vardı. Güzel geçti yeni kişiler tanıdım eğlenceliydi :))
-
Gitmedim, gidemem Datça'ya gitmek istiyorum ama bu aralar gidemem.
-
Çok güzel tatil hayalim vardı bu yaz için. Temmuz ayında kız arkadaşımla Eskişehir de buluşarak orada 2 gün 1 gece kalıp oradan izmir e geçtim denize giremeden boktan olaylar yaşayıp terkedilip kaldım arkadaşlar sözlerini tutmadı falan rezil geçti. Üstüne Tekirdağ a geçtim şehre dönüp de orada bile uğursuzluk olay 2 saat denize girip döndüm. Sonuç tatil umudu zulüm ile geçti
-
Çok güzel tatil hayalim vardı bu yaz için. Temmuz ayında kız arkadaşımla Eskişehir de buluşarak orada 2 gün 1 gece kalıp oradan izmir e geçtim denize giremeden boktan olaylar yaşayıp terkedilip kaldım arkadaşlar sözlerini tutmadı falan rezil geçti. Üstüne Tekirdağ a geçtim şehre dönüp de orada bile uğursuzluk olay 2 saat denize girip döndüm. Sonuç tatil umudu zulüm ile geçti
kötü olmuş büyük şanssızlıklar zinciri
-
Son 6 yıldır tatile gitmiyorum. Kendi tercihim, evde daha rahat hissediyorum kendimi.
-
Hiç gitmedim
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!