ilk kime söyledim cidden hatırlamıyorum
Yöneliminizi ilk kime açıkladınız? Ne tepki aldınız?
-
-
16 yaşındaydım, kuzenime açıklamıştım
kuzenim de gidip halama söylemiş halam da babama
babam da beni güzel bir dövmüştü.
-
Sanaldan bir arkadaşıma anlayışla karşılaştı sonra 3 sanal arkadaşıma daha söyledim birisi arkadaşlığını bitirdi diğer ikisi anlayışla karşıladı.
-
Kuzenime söyledim, en büyük destekçim ve ilk onur yürüyüşüne onunla birlikte katıldım 😊
-
Forumda açıkladım erkekten Lezbiyen olmaz dediler
-
ağlayarak ablama açıkladım niye ağladıysam artık, utanmıştım sanırım sende vardı zaten bir şeyler üzülme filan demişti. Bir tepkisi olmamıştı hatta bildiğin meraklı meraklı sorular sordu, dalga filan geçip beni güldürmeye çalışmıştı . İşte daha sonra anneme gidip o söylemişti . En yakınım o olmuştur her zaman, başım ne zaman sıkışsa annem ve kardeşimden önce ona gidip söylerim
-
Kendime açıklamak bile zordu sonrasında cok samimi olduğum basketbol hocama anlattım anlayışla sırdaş oldu
-
anneme söyledim ilk; kötü bir tepki vermedi, benim kararım olduğunu söyledi. onu çok seviyorum. 💕🥺
-
İlk o dönemde pek iletişimde olmadığım bir arkadaşıma söylemiştim, çok normal karşılamıştı, tahmin ediyordu zaten. Sonra hayatımın hatasını yapıp annemle paylaştım yaklaşık 5 ay oldu. Ayrı eve çıktım ve annemle artık yabancı gibiyiz
-
ben daha kimseye aciklamadik
-
This threads contains 36 more posts that have been hidden for guests, please register yourself or log-in to continue reading.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!