Tarihi yerlerimi gezmek istersiniz yoksa daha çok tatil yörelerimi bir çok yere gittim ama daha çok yeşilliğin okjijenin bol olduğu bölgeler tercihimdir doğanın kültürünü yaşamak gerekiyor.
Seyahat etmek hoşunuza gidiyor mu?
-
-
Nikopol
Changed the title of the thread from “Seyahat etmek hoşunuza gidiyormu” to “Seyahat etmek hoşunuza gidiyor mu?”. -
Tercihim ikisi birden hepsi benim bebeklerim 😂 seyahate bayılırım ♥️
-
Arin Aktamer bende doğaya aşığım doğasız olmaz daha çok öyle yerleri severim fakat tatil yöreleride iyi 😂😂
-
En sevdiğim karışık turlar. Yarı planlı yarı doğaçlama. Hem kültür gezisi, hem doğa; tarihi doku, deniz, açık gökyüzü ve yeşil. Bazen otostop, bazen de otobüsle, dolmuşla. Bazen çadırda bazen otelde. Karışık işte☺️
-
Eylin Deniz iyimiş güzel çadır derken kamp felanda yapıyorsun artı puan bende kamp yapmıştım çok güzel oluyor 😊
-
Evet ya☺️ sahilde ormanda hepsi güzeldi. Özgür ve doğaya yakın hissediyorsun. Azcık konfordan feragat etmek lazım işte 😅
-
aynen doğa bir başka güzel ya ülkemizin her yeri güzel çok şanslıyızki böyle bir ülkede yaşıyoruz 😊
-
En sevdiğim tatil şekli :)) doğa ve çadır vazgeçilmezim buda bir gerçek
Keşke LGBTİ kampı yapabilsek
Birbirimizle daha yakından tanışmış ve vakit geçirmiş olurduk
En sevdiğim karışık turlar. Yarı planlı yarı doğaçlama. Hem kültür gezisi, hem doğa; tarihi doku, deniz, açık gökyüzü ve yeşil. Bazen otostop, bazen de otobüsle, dolmuşla. Bazen çadırda bazen otelde. Karışık işte☺️
-
bodrum favorim
-
-
This threads contains 28 more posts that have been hidden for guests, please register yourself or log-in to continue reading.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!