izmirde 16 yasindayim escinsel oldugumu duşunuyorum yada bisexual gidip escinsel insanlarla tanisbilecegim yerler varmi
İzmir'de Eşcinsel Mekanlar
-
-
Nikopol
13 May 2019 at 1:02 am Changed the title of the thread from “Izmirde escinsel mekanlar” to “İzmir'de Eşcinsel Mekanlar”. -
hasan alsancak da bir çok mekan cıx tirp bar gibi mekanlar LGBT li arkadaşları bula bilirsin
-
bar tarzı yerler tehlikeli olur
-
o zaman neden soruyorsun şakamısın nesin
-
Soran kişi ben değilim
16 yaşında biri için club bar tarzı alkollü yerler tehlikeli olur
-
hasan alsancak da bir çok mekan cıx tirp bar gibi mekanlar LGBT li arkadaşları bula bilirsin
Teşekkürler yani daha cok gece değil aksam açılan yerleri sormak istemiştim
-
Angle Bar vardı ama barlara gitmeni tavsiye etmem. Belkide kapanmış bile olabilir. Şahsen ben bu tür yerlere pek gitmiyorum. Birkaç cafe var. mesela Defne cafe vardı ama sahibi bazı eşcinsellere biraz kötü davranmış . Onunda sebebi bazı eşcinsellerin gay-dosyu mekanlarla gay mekanları birbirine karıştırması ve olması gereğinden fazla abartılı hareketler sergilemesi diyorlar. Yani çoğunluk iyi diyor bazıları kötü olduğunu söylüyor. Bana göre iyiydi. Uslu durmak lazım biraz
-
Alsancak Kordonda yürümeye başla istemsizce mekanlara girmiş bulunuyorsun w0uxoekxoek
-
çeşme altınkum tarafında eşcinseller için özel plaj var oraya gidebilirsiniz 😀
-
bende eşcinsel bir arkadaş ve LGBT+ mekan arıyorum izmir'de eğer bulduysan banada söyle
-
Nikopol
20 October 2021 at 6:10 pm Moved the thread from forum City Guide to forum Izmir. -
This threads contains one more post that have been hidden for guests.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!