Kerimcan Durmaz gibiler

  • Malum gündemde yapmış olduğu edep dışı hareket ile yeralmakta, toplumda farklı cinsel eğilimi olan pek çok insanin bu gibi kimseler yüzünden görmüş olduğu mahalle baskısı daha çok artiyor. İnsanlar tüme varım yapıyor ve bu gibi fırsatları bütün lgbt li bireyleri baskı altına alma aşağılama toplumdan dışlama vesilesi olarak kullanıyor. Bu konuda sizlerinde neler düşündüğünü merak ediyorum ve tartışalım istiyorum sevgiyle kalın:/

  • Bu durumu LGBT’li bireylere bağlamak lazım. Birini gey vay benzer eğilimde olması onun her tarafını kendini teşhir etmesi anlamına gelmez.

    Nasıl ki bizler, bize görülen tutum ve davranıştan çok rahatsızsak toplumun genel ahlak düzey davranışına uygun hareket etmemiz de gerekiyor. Her şeyin ötesinde bizler bu toplumum birer bireyleriz. O birileri biz öyle görmese birle biz öyle görüyoruz ve bu hep böyle olacak.

    O şahıs özelinde baktığımızda ise, bizim hassa durumuzu kendine şov aracı haline ektirmiş, bundan para kazanan bir kişi. Ben o şahsın LGBT’li olduğuna bile inanmıyorum. Muhtemelen birileri buna akıl verip öyle daha çok para ve şöhret kazanacağını söylemiş olsa gerek.

    Bir anda şöhreti yakalayıp sonra yine birden bire bu şöhreti kaybedenlerin yaşadığı dengesiz durumu yaşıyor olsa gerek. Geçtiğimiz yıllarda neredeyse her günü adını bir yerlerde olan bu şahsın adını, bu malum olaydan önce en son ne zaman duydunuz. O şahaıs yine tüketim toplu içinde kullap bir kenera atıldı. Şimdi onun ezikliğini yaşıyor. O yüzden bence bu şahsa ve olay pek takılamamak lazım

  • Kerimcandan önce bu ülkede tecavüzcüler,sapıklar,kadın katilleri var ve ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Kerimcanında yaptığını doğru bulmuyorum ama bu ülkede ki adalet sistemine de inanmıyorum bi adalet sistemi var mı o bile şüpheli. Kerimcanın vereceği bi para onları susturmaya yeter şuan yaptıkları bi gösteri arkadaşlar gaga buluta yaptılar kerimcan fenomen olduğu için ona bi ceza niye vermesinler algısını oluşturmaya çalışıyorlar ama bu toplum artık bunu yemez.Kerimcan bi fenomen olduğu için bu kadar konuşuldu yoksa kimsenin umurunda değil adamın şeyi .Evet çocukları kötü etkileyebilir onların zihininde birşeyler uyandırabilir ama şunu unutmayın bu ülkede kerimcandan daha ahlaksızlar var ve utanmadan yüzleri kızarmadan hala aramızda geziyolar .Sadece bu ülkede çok paranızın olması yeter ne yazık ki bu size herşeyi yapma hakkı veriyor ve yaptığınız yanınıza kalıyor.Ve kerimcanın onu kasti olarak attığını düşünmüyorum başka birisine atıcaktı ve bi yalnışlık oldu.Bu herkesin başına gelebilir onu yargılayanlar da kapalı kapılar ardında eminim daha kötülerini yapıyor.Parmaklarıyla başkalarını göstermeden önce ellerinin temiz olduğundan emin olsunlar sonra bunları konuşuruz belki o zaman bu dünya daha güzel bi yer bu ülke de daha adaletli olur.Umarım ben yanılıyorumdur da adalet yerini bulur.

  • Kerimcanın cinsel yöneliminin ve cinsel kimliğinin yaptığı bu şeyle aslında hiç ilgisi yok ama o kadar cinsel yönelimi ile ön plana çıktı ki zaten toplum tarafından önyargılı bir grup olan bizlere karşı olan ön yargılarının haklı çıktığını düşünüyorlar. Sadece Kerimcan değil Hakan kakız gibi Kişiler LGBT bireylerinin toplum tarafından oluşan önyargılarını körüklüyor resmen. Bülent Ersoy ve rüzgar erkoçlar LGBT bireyi olarak bile anılmak istemezken bilgisiz halkımız ne tepki verecek? Ne yazık ki bu davaya yine en çok zarar veren LGBT bireyleri. Ayta sözeri de trans Kadın ve kimliğinin arkasında insanları bilinçlendirmeye çalışıyor. insanlar ona sempatiyle bakıyor bize lazım olan ve öne çıkması gereken kişi böyle biri. İnan’ın ben bile soğuyorum diğerlerini görünce.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!