İç dökme seansına hoşgeldiniz.

  • Üniversite yıllarım 2. Sınıftayım o ara okulumuza yeni bir öğretim görevlisi geldi.Benden sadece ve sadece 2 yaş büyük çok tatlı kıpır kıpır bi kız.Sohbet muhabbet ortamı ilerledi,paylaşımlar arttı,enerjiler tuttu bende küçük kelebek kanatları...

    Uzaktan onu izlerken şu cümleyi kurduğunu hatırlıyorum.

    "Umarım sana aşık olmam"(sanki sonradan olacaklari hissetmişim gibi)

    En güzel yanı o da beni sevmiş. Bunu bir süre sonra bahar şenlikleri için görevli olduğu yere gittiğimde,goz goze geldigimiz anda kollarını açıp sarılmak üzere bana doğru gelirken anladım.Nasıl atladım boynuna,nasıl sarıldım anlatamam.Sonrası rüya gibi ilk sarılıp uyuduğum gece,ilk öpüşme,ilk sevişme,kahvaltılar birlikte yapılan yemekler..Tam 3 yıl ömrümde baharı yaşadım.Onun aşkını içimde hissettim.Sevildiğimden çok emindim.Bir gün bile ayrı kalamıyorduk.Ders bittiği an soluğu odasında alıyo kapının arkasında öpüp tekrar sınıfa dönüyordum.

    Ama her şeyin bi sonu vardı.Saklanmak zorunda olmanın zorluğu,stresı bizim sonumuzu getirdi.

    Yaşadığımız sorunların artık evereste tırmandığı dönemde onun hayatında bi erkeğin varlığını hissettim yaşadığım acının tarifi yoktu.O ne kadar inkar etse de ben anlamıştım.Hissetmiştim...Sanki hayat bitmişti benim için. Onu geri kazanmak icin cok ugrastim.Ama olmadi.

    Son bir çırpınışla mezun olup o şehirden uzaklaşmayı koydum kafama.Aylar sürdü ama başardım ve size film sahnesi gibi gelse de -ki bana bile böyle geliyor- eşyalarımı arabaya yüklerken onun evinin önünde o adamın arabasını gördüm ve yanan tek ışık yatak odasının ışığıydı.Ailem olmasa orda yere yığılır susmamacasina ağlardım sanırım.Sonra isteme nişan ve nikah haberlerini aldım. Sanırım içimdeki aşkın yerini nefrete bırakması bu zamana denk geliyor.

    6 ayın sonunda boşandılar ve beni aradı Seni çok üzdüm hata ettim özür dilerim bebeğim.

    Aynen bu mesaj geldi.

    Ne diyebilirsiniz ki? Ömrümden ömür gitmiş benim özür nedir ki.Unutmak mümkün olmasa da acısı azaldı.Aşkın bitmesi gibi acıda bitti.

    Çok uzun yıllar geçti üstünden ama unutmadığım 3 şey var.

    Onun montunun cebinde el ele dolaştığımız günler.

    Bi Deniz Seki şarkısı

    Ve kokusu tabi ki

    Bir de değişmeyen tek şey hatırladığım da bogazimda ki yumruk ve gelen ağlama hissi.

  • Ahh üzdün amaa

    Okurken yazdıkların gözümde canlandı. Gerçekten çok zor zamanlar geçirmişsin.

    Umarım hayatının geri kalanında tekrar mutluluğa kavuşursun.

  • Buna az benzer bir durum benimde şuanda başıma geldi ben bir okulda bayan güvenliğim müdür yardımcısına evli bir adama aşığım çok seviyorum uzaktan uzağa platonik, sevdiğimi gizledikçe içimde sevgimi dahada büyüttüm söyleyemiyorum da sevdiğimi o kadar acı çekiyorum ki birisini sevip te söyleyememek çok kötü bir durum neyse şu anda bir durumdan şüpheleniyorum okul aile birliğinde başkan yardımcısı olan evli iki çocuğu çalıştığım okulda olan bir kadın var bu kadınla bu adam arasında yasak bir aşkın olduğundan şüpheleniyorum.Kadının kocası her sabah çocukları bırakmaya arabasıyla geliyor araba anahtarlarını da müdüre yada bu müdür yardımcısına bırakıyor kadın öğlen çocuklarını okuldan almaya geliyor bende dayanamadım dedim bu müdür yardımcısına neden arabanın anahtarlarını siz yada müdürümüz alıyor dedim oda bir şaşırdı bana dedi ki o aile komisyonumuz dedi doğru söylüyorsunuz bir kere onlar bizim ailemiz demiştiniz evet ailemiz onlar bizim dedim ertesi gün ne olsa kadının kocası arabasız geldi çocukları bıraktı müdür yardımcısı kadının kocasıyla hiç konuşmuyordu konuştu müdür ve müdür yardımcısı külübenin yanına gelip sohbet ediyorlar ben duyuyum ister gibiler müdür diyorki müdür yardımcısına o kadından için arabasını kendi alsın bize ne müdür yardımcısı birşey dedi ne dediğini duymadım müdür gelsin bana desin dedi her zaman okula saat 12.00 de gelen kadın gelmedi adam 11.43 te dışarı çıktı bende okulun arka kapısı saat 12.15 te açılıyor tam ön ve arka kapının ortasında durdum kadın erken geldi gördüm içeri girmiyor saat 12.30 oldu ben arka kapıya doğru gidince girdi okula aldı çocuğunu gitti adam 12.33 okula girdi yürüyerek gelmiş benim külübeye bakarak güldü yani bu kuşku şüphe beni mahvediyor yıkıldı bütün duygularım hislerim insanlara güvenim alt üst oldu

  • Yaşadığım şoku paylaşmak isterim😯

    Anlattığım hikayedeki kadın 2 gün önce uçak bileti almış yanıma geldi ve benimle tekrar görüşmek istediğini söyledi.Bana yürüyo resmen kacanin ben kovalayanın o olması nasıl bir karmadır🤐

  • Yaşadığın şey hiç kolay değil ama zaten karşında seni hak edecek bir insan yokmuş. Eğer olsaydı seni bırakmazdı. Yaşanmışlığı unutmak en zor olanı hepimizin hayatından birileri gelip geçiyor. İnsanız bazen doğru olarak görüyoruz üstü örtülmüş hataları sonrasında da acı çekiyoruz. Şöyle düşün hiç en sevdiğin yemeğin bir gün seni zehirleyeceğini düşünür müsün? Aklına bile gelmez değil mi? Ama oluyor maalesef hiç beklemediğimiz şeyler bile başımıza gelebiliyor. Senin kaybettiğin hiçbir şey yok. Umarım karşına seni ve sevgini hak edecek insanlar çıkar.

  • Yaşadığım şoku paylaşmak isterim😯

    Anlattığım hikayedeki kadın 2 gün önce uçak bileti almış yanıma geldi ve benimle tekrar görüşmek istediğini söyledi.Bana yürüyo resmen kacanin ben kovalayanın o olması nasıl bir karmadır🤐

    Yaşadıkların hem muhteşem hem de acı vericiymiş.. Şimdi aşkınızın tıpkı sende olduğu gibi onda da akılda kalıcı olmuş olmasının mutluluğu var mı?

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!