Merhaba arkadaşlar, 2019 belediye başkanlık seçimleri yaklaşıyor.
2019 Türkiye yerel seçimleri, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak.
Bu konu altına LGBTİ+ dostu belediye başkanı adaylarını yazarsanız yerel seçimlerde destekleyelim.
Teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar, 2019 belediye başkanlık seçimleri yaklaşıyor.
2019 Türkiye yerel seçimleri, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak.
Bu konu altına LGBTİ+ dostu belediye başkanı adaylarını yazarsanız yerel seçimlerde destekleyelim.
Teşekkür ederim
İl: İstanbul
İlçe: Şişli
Parti: CHP
Aday: Hayri İnönü
Biraz karamsar olacak ama ben şahsen siyaset yapan insanların kendilerini düşünerek bir şeyler yaptıklarını düşünüyorum, yani gerçekten de kimseyi düşünmüyorlar bence.
her şey karşılıklı; sen benim hakkımı savunursan ben de sana oy veririm! icimdekikurbaga
her şey karşılıklı; sen benim hakkımı savunursan ben de sana oy veririm! icimdekikurbaga
Ama karşılıklı başlayan bir şeyin devamının geleceğinden nasıl emin olabiliriz, sırf kendi için bizim hakkımızı savunması ve sonra tüm dediklerini unutması da mümkün. Köprüyü geçene kadar mantığı çok makul değil mi siyaset için?
Emin olamayız, çoğunlukla başka bir seçeneğimiz olmadığı için sadece umut ederiz.
Her şey karşılıklı, semavi dinlerde insanın yaratılışına baktığınız zaman tanrının bile bir karşılık bekleyerek "bilinmek istediği için" melekleri ve insanları yarattığını görürsünüz.
Genel olarak; süreklilik için köprüyü geçene kadar mantığı siyasetçi için makul değil
Vallahi siyaset benim en sevmediğim konu olduğu icin hiç bir bilgim yok
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!