Trans Bireyleri Heteroseksüellerden Ayıran Farklılıklar!

  • VEYA böyle bir farklılık var mı biyolojik olarak bilimsel olarak sormuyorum trans kadınların çoçuğu olamaz trans erkekler sperm üretemez gibi şeyler değil düşünce yapısında vereceği kararlarda hani kadınlar kararsızdır bir dedikleri 5 dakika sonrası tutmaz ya ( genelleme yapmak doğru değil ama böyle çoğu kadın ) trans kadınlarda da bu durum böylemi veya biyolojik olarak erkek doğan bir birey le sonradan erkek olan trans birey ler arasında buna benzer bir durum var mı



    NOT:bu başlığı açarken hiçbir art niyet yoktur eyer başlığı açarken saçmaladıysam özür dilerim daha önceki başlıklarım da belirtiğim gibi trans bireylerin yaşamlarını merak ediyorum



    ilulcwmg


    sm

  • ve ayrica aramizda trans bireyler bulunuyorsa sohbet etmek isterim

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Blue: Yazıların tamamı büyük harflerle yazılamaz. ().

    • Resmi Gönderi

    Transseksüel bireyler biyolojik durumlar bir yana sosyal ve güdüsel anlamda da büyük ölçüde hedeflenen cinsiyete uygun hislere sahip olur ve buna göre davranışlar sergiler. Aksi bir durum olsaydı tıbbi olarak farklı yaklaşımlar benimsenirdi zaten.

  • Blue

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “TRANS BİREYLERİ BİYOLOJİK OLARAK KADIN VEYA ERKEK DOĞMUŞ BİREYLERDEN AYIRAN FARKLILIKLAR NELERDİR.” Yeni Başlık: “Trans bireyleri biyolojik olarak kadin veya erkek doğmuş bireylerden ayiran farkliliklar nelerdir?.”
  • Transseksüel bireyler biyolojik durumlar bir yana sosyal ve güdüsel anlamda da büyük ölçüde hedeflenen cinsiyete uygun hislere sahip olur ve buna göre davranışlar sergiler. Aksi bir durum olsaydı tıbbi olarak farklı yaklaşımlar benimsenirdi zaten.

    bilgili bir uzman byrkbyrkbyrkbyrkbyrk

  • Nikopol

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “Trans bireyleri biyolojik olarak kadin veya erkek doğmuş bireylerden ayiran farkliliklar nelerdir?.” Yeni Başlık: “Trans Bireyleri Heteroseksüellerden Ayıran Farklılıklar!.”

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!