GELİN BU BAŞLIK ALTINDA BULUŞALIM
en sevdiğiniz rapçi kimdir ve neden ?
ne tür rap dinlersiniz en sevdiğiniz parçayı bırakın da bizde dinleyelim
benim tarzım flex ve hıdıd hıdıdı
GELİN BU BAŞLIK ALTINDA BULUŞALIM
en sevdiğiniz rapçi kimdir ve neden ?
ne tür rap dinlersiniz en sevdiğiniz parçayı bırakın da bizde dinleyelim
benim tarzım flex ve hıdıd hıdıdı
Rap dinlemem fazla, söylemiştim de bırakayım bir parça.
Rap dinlemem fazla, söylemiştim de bırakayım bir parça.
güzel şarkı bende severim ama ceza dinlemem hoşuma gitmiyor tarzı birde şu bide nasıl ekleniyor bir türlü ekleyemedim
Youtube linkini direkt olarak yazınca bu şekilde oluyor. Herhangi bir butona basmaya vs. gerek yok.
Sadece rap değil dinlediğim ama dinlediklerim genelde aynıdır ve eskidir. Sansar Salvo, Sagopa Kajmer, Şanışer en çok severek bunları dinliyorum, Ceza'da var tabi, Ama en fazla Şanışer
Sadece rap değil dinlediğim ama dinlediklerim genelde aynıdır ve eskidir. Sansar Salvo, Sagopa Kajmer, Şanışer en çok severek bunları dinliyorum, Ceza'da var tabi, Ama en fazla Şanışer
Sagopa olmasaydı çok zevkli bir insanmışsın 😂😂😂
Sagopa olmasaydı çok zevkli bir insanmışsın 😂😂😂
Eskiler diyince sagopada oluyor ya napalım çocukluğum öyle geçti 😂
Benim rap anlayışım biraz değişik türkiyenin aksine.
Twenty One Pilots, alışılmışın dışında bir müzik yapıyor ve şarkılarında birsürü rap kısmı var. (Eğer hiç dinlemediyseniz Heavydirtysoul ve Car Radio 'yu şiddetle öneririm. ) Altarnatif rock ile rap arası bir şey. Ayrıca grubun solisti, yine bir rap şarkısı olan Holding Onto You' da omuzlarında Lgbti Bayrağını taşıdı.
Türkiye' nin yeni yeni fark ettiği bir sanatçı daha var, xxxtentacion.
Kendisinin şarkıları da gidip gelen türden. Rock olan şarkıları da var, screamo da var, pop da var rap de var. Hoş bir stili olduğunu düşünüyorum
Birkaçının linkini aşağıya koyacağım.
Twenty One Pilots
Holding Onto You - Twenty One Pilots
Heavydirtysoul - Twenty One Pilots
Bu da LGBTI Bayrağını taşıdığı kısım
Holding Onto You - Twenty One Pilots [Live]
xxxtentacion
Everybody Dies In Their Nightmares - xxxtentacion
Display MoreBenim rap anlayışım biraz değişik türkiyenin aksine.
Twenty One Pilots, alışılmışın dışında bir müzik yapıyor ve şarkılarında birsürü rap kısmı var. (Eğer hiç dinlemediyseniz Heavydirtysoul ve Car Radio 'yu şiddetle öneririm. ) Altarnatif rock ile rap arası bir şey. Ayrıca grubun solisti, yine bir rap şarkısı olan Holding Onto You' da omuzlarında Lgbti Bayrağını taşıdı.
Türkiye' nin yeni yeni fark ettiği bir sanatçı daha var, xxxtentacion.
Kendisinin şarkıları da gidip gelen türden. Rock olan şarkıları da var, screamo da var, pop da var rap de var. Hoş bir stili olduğunu düşünüyorum
Birkaçının linkini aşağıya koyacağım.
Twenty One Pilots
Holding Onto You - Twenty One Pilots
Heavydirtysoul - Twenty One Pilots
Bu da LGBTI Bayrağını taşıdığı kısım
Holding Onto You - Twenty One Pilots [Live]
xxxtentacion
Everybody Dies In Their Nightmares - xxxtentacion
Ciddiye alınarak verilmiş cevap öncelikle seğol önerdiğin müziklerde dinleyeceğim
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!