Psikiyatri Takibinin Gereksiz Olmasi

  • Arkadaslar ben surece basladim endokrin olayi bitince psikiyatri basliyacak dendi ve psikiyatri takibi 1 yil bile suruyormus insanin psikolojisini bozuyolar resmen ya sacmalik kanunen mi boyle .Dayanamayip hormon bile kullanmak geliyor icimden sif erkenden kurula cikabilmek icin tek korktugum yan etkileri kotu.Hergun dayanilmaz basagrisi cekiyorum kimi zaman cok sinirli oluyorum bazen agliyorum surekli depresyon ve vesvese sorunu yasiyorum hic birindende tam olarak kurtulamiyorum 1 yil nasil sabredicem bilmiyorum cok uzucu 19 senedir istemedigim bedende yasamaktan cok bunaldim artik keske erkek olarak dogacagima olseydim daha iyiydi bu dunyada cehennemi yasamazdim en azindan.Hep lanet olasi millete arkadaslara erkek rolu yapmaktanda banada erkek muamelesi yapilmasindan usandim artik hissettigim cinsiyete bi turlu kavusamamak bana cok buyuk aci veriyor

    • Resmi Gönderi

    Merhaba edanur12 öncelikle doktor kontrolü olmadan hormon ilaçları kullanmayın. Çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Anladığım kadarı ile sürecin çok uzayacağından çekiniyorsunuz ama psikiyatri kontrolleri sizin iyiliğiniz için yapılıyor bunu unutmayın. Bu psikiyatri seansları sizi asıl cinsiyetinize hazırlayacak, olası problemleri ve olumsuzlukları bertaraf etmeniz konusunda size destek olacaktır. Doktorlar uygun olduğunuzda zaten hormon tedavisi için sizi kurula çıkartacak ve hormon ilaçları kullanmaya başlayacaksınız. Lakin şu anda tüm bunlardan önce Gerçek yaşam Deneyimi tecrübe etmeniz sizin yararınıza olacaktır.


    Şu an size ne kadar ulaşılamaz ve yıpratıcı gelse de birşeyleri başarıyor olmanın mutluluğunu kendinizde eksik görmeyin. Unutmayın o hastanenin kapısından girmeyi çok isteyip yapamayan binlerce insan yaşıyor dünyada.

  • Kesinlikle bende yazılanlara katılıyorum. Ayrıca daha iyi anlamak için sormak gerekirse şuan gerçek yaşam deneyimi uyguluyor musun? Eğer Halihazırda GYD uyguluyorsan sanırım psikiyatri süreci biraz daha hızlı sonuçlanacaktır. Zaten doktor sana söyleyecek gerçek yaşam deneyimi olayını.

    Winter is Coming:!:

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!