LGBT Olduğumu Nasıl Kanıtlarım

  • Merhaba ben lgbt lıyım. Bu ülkede sürekli saklamak zorunda kaldım ve davranışlarımdan dolayı bir çok iş değiştirdim. Bu yüzden yürt dısına kaçmak istiyorum. Orda benden kanıt isterlerse ve inanöazlarsa nasıl kanıt gösterebilirim? Sağlık raparo vs bir sey var mı kanıt olarak

  • Nikopol

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “Lgbt olduğumu nasıl kanıtlarım.” Yeni Başlık: “LGBT Olduğumu Nasıl Kanıtlarım.”
  • Nikopol

    Konuyu onayladı.
  • bende de ayni durum var, dah önce ailemde siddet gecmisi mevcut..

  • yurt dışına kaçacağım derken neyi kasdediyorsun güvensiz bı şekilde sınırı geçip risk almakmı ? yada yasal bı şekilde gidip orada mı iltica etmek çünkü o memlekette olmalısın iltica için herhangi bi belge gerekmez oraya gittiğinde gerekli belgeleri çıkartabilirsin.gbt için kolay ülkeler şu şekilde ilk sırada Hollanda var devamında belçika ve Almanya ama bunları tavsiye etmem gidiyorsan direk birleşik devletler ( Amerika ) tavsiyemdir hem maaş daha yüksek hem tüm dünyaya erişimin olur.

  • Lgbt liyim ne ya? Ben Beşiktaşlıyım ya da falanca partiliyim demek gibi olmuş bu. Bu kadar da cahil olmayın gercekten, ters olmak hakaret etmek için demiyorum. Birey olmak bu değil.

    Ayrıca öyle bir şey yok imkan dışı kaçıp gidemezsiniz Lgbt bireyi olduğunuz için kolay kolay. En azından halen daha yasal olduğumuz sürece ileride ne olur ülkede bilinmez bu baştakiler varken.

    Ayrıca Hollanda' nın kolay olduğunu kim söylüyor yahu size? Hiçbir Avrupa ülkesi kolay değil

    " Hiçbirşey rastlantı değildir!" sm

  • insanlar çok ilginç, hakkaten, ya niye kanıtlıyorsun, niye gerek duyuyorsun, senin elma, armut, kavun, karpuz olmandan diğer insanlara ne, seni geren ne, insanlar hakkaten hayret bişey.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!