yurt dışına kaçacağım derken neyi kasdediyorsun güvensiz bı şekilde sınırı geçip risk almakmı ? yada yasal bı şekilde gidip orada mı iltica etmek çünkü o memlekette olmalısın iltica için herhangi bi belge gerekmez oraya gittiğinde gerekli belgeleri çıkartabilirsin.gbt için kolay ülkeler şu şekilde ilk sırada Hollanda var devamında belçika ve Almanya ama bunları tavsiye etmem gidiyorsan direk birleşik devletler ( Amerika ) tavsiyemdir hem maaş daha yüksek hem tüm dünyaya erişimin olur.
Posts by huseyin0293272
-
-
yani son yazdığına bakılırsa sadece yanılmışsın çünkü bu duygulara sahip olsa bı erkekle bu kadar yakınlaşmaz dolayısıyla sadece yanılgı.
-
merhaba arkadaşlar şimdi benim trans bı sevgilim vardı ve şuan küsüz konu ben onu engelledim ve durduk yere gerçekleşti bu olay. ikinci konu şu şimdi sevişirken veya öpüşürken sorun yok ama ileride bende gay olurmuyun veya trans olurmuyum diye içimde korku vardı. bu süreçte herhangi bi değişiklik oluşmadı aksine daha erkek oldum ama bilmiyorum korkuyorum daha önce bu tecrübeyi yaşayan trans kişiler varsa sevgilileri sonradan değiştimi acaba bunu sormak için geldim.