dabulüğ ar dabuliğ wick, sdfkljgklfdg yıkıldım burada
Lol oynayanlar varsa oynayabiliriz. Nick: SadoCekOglumYay ve QuelithaRegulus quelithaya pek girmiyorum.
dabulüğ ar dabuliğ wick, sdfkljgklfdg yıkıldım burada
Lol oynayanlar varsa oynayabiliriz. Nick: SadoCekOglumYay ve QuelithaRegulus quelithaya pek girmiyorum.
Eu West sunucusunda varsa hesabın bir ara girebiliriz. Türkiye sunucusunu 3 sene önce bıraktım.
Eu West sunucusunda varsa hesabın bir ara girebiliriz. Türkiye sunucusunu 3 sene önce bıraktım.
Maalesef sadece tr sunucusunda oynuyoruz arkadaşlarla, toxic oyuncular yüzünden zaten aram giriyoruz genelde.
Maalesef sadece tr sunucusunda oynuyoruz arkadaşlarla, toxic oyuncular yüzünden zaten aram giriyoruz genelde.
Anladım Tr'de 30 level hesap yok ne yazık ki.
Anladım Tr'de 30 level hesap yok ne yazık ki.
bakayım bir maillerime fazladan hesap varsa vereyim, bide aram için 30 level gerekmiyor diyebiliyorum ben şimdi 11 level hesapla girdim.
bakayım bir maillerime fazladan hesap varsa vereyim, bide aram için 30 level gerekmiyor diyebiliyorum ben şimdi 11 level hesapla girdim.
Gerekmiyorsa oynayabiliriz o zaman bir ara
Gerekmiyorsa oynayabiliriz o zaman bir ara
tamamdır, genelde biz boş kaldıkça oynuyoruz gece gündüz. bıraktıydım bende yeni döndüm
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!