Efecan adlı kullanıcının mesajları

    Ben müzik konusunda çok seçiciyim, oto ses sistemleri ile uğraştığım için duymak istediğim akustik biraz farklı, misal YouTube ' infinity videohup' mükemmel cover yapıyorlar, yada o günkü ruh halime göre hard Rock yaz 1 saatlik solo patlaması yaşarsın (kafan kaldırırsa), yada nebilim görselde önem veriyorsan fraules girl (elena yatkina), yada rnb asıl önceliğim '6ix9ine, nicki Minaj' fefe' bu adamın aykırı tipine bayılıyorum (adama değil 😂), yani müzik çalarken kemiklerimi titretecek güce sahip olmalı yoksa hiç çalmasın 💪😈🤘

    Şunlar hoşuna gidebilir


    Bazı alakasız şeyleri birleştirmeyi severim japonyada olması ondan kaynaklı dsfkljd.d
    Tasarımlarda mekan/çevre'den çok modele odaklanmayı severim ama bu model'in yüzünde 5kg makyaj olduğu için pek birşey yapmadım sadece ışık çevre ışık yansımaları vs. yaptım. :)

    Süper zengin bir ailenin çocuğu ve manken gibi yakışıklı veya çok aşırı güzel heteroseksüel erkek veya kadın fark etmez ama biyolojik cinsiyeti ile uyumlu standart sıradan parası bol çok zeki ama hayatı fazla zorlamayan, herkesin hayran olduğu, hiçbir şeyi kafasına takmayan umursamaz, bencil, güçlü, aşırı güçlü, atletik yapılı, ne yerse yesin kilo almayan aşırı sağlıklı, hiçbir genetik veya kalıtımsal hastalığı olmayan, gözlük kullanmayan, sesi çok güzel olan, piyano çalabilen, heykel yontabilen, çok hızlı koşabilen, everestin tepesine oksijen tüpü olmadan çıkabilecek kadar sağlam bir vücut, boyu 172,3 cm uzunluğunda, ne kadar sigara içersem içeyim ciğerlerim yeni doğmuş bir bebek gibi kalacak son teknolji ciğer v2.0 entegre edilmiş vücut, yumruk atınca muhammet ali bile solda sıfır kalacak bilek kuvveti olan, 120 yaşında 30 unda gösterecek şekilde genetiği değiştirilmiş hiç grip olmayan. Dünyada var olan tüm hastalıklara karşı bağışıklığı olan süper insan olmayı istiyorum. Birde sorgulamadan inanan bir tipde olmalıyım. Çok aşırı zengin olmak istediğimi söylemiş miydim?


    Başvuruyu nereye yapıyoruz gençler :/

    İşin garibi ciddi ciddi okudum adkjsfhdjks :D

    Yeniden dünya ya gelicek olsam yine aynı ben olmak isterdim, Ne çok kilolu ne çok zayıf, ne de Çok uzun boylu veya kısa boylu kendimi heteroseksüel olarak tanımlıyorum fakat poliseksüel'de olabilirim akıl karıştırıcı bazı noktalar ile karşılaştığım düşündüğüm noktalarda olabiliyor.


    İnsan kendini nasıl mutlu hissediyorsa bence öyle olmalıdır artıya yada eksiye gerek olmadığını düşünüyorum. Ama dünya ya yeniden gelicek olsak Kendi karakterimizi created etmek mantıklı bir seçimde olabilir 😅

    Genelde şarkı seçmem çoğu şeyi dinlerim, birkaç tane örnek vermek gerekirse sevdiğim türlerden örnek vereyim. :)


    Cao White - Hai Domo

    Eivor - Into the Mist

    Freddie Dredd- GTG

    Nirvana - Smells Like Teen Spirit

    Linkin Park - Papercut

    Seether - Fake It

    Sia - Chandelier

    Hollywood Unhead - Riot

    Lia Rose - Talking in Your Sleep

    Three Days Grace - Riot

    Sick Puppies - You're Going Down

    Ghost Playa ft. fkbambam - KILLKA

    Faun - Satyros

    Faun - Federkleid

    Herobust - Dirt Heater Tea

    Lindsey Stirling - Carol of the bells

    Fly Project - Toca Toca

    MRF - Şah Mat

    Contra - Ölü

    Ece Mumay - Galaksi

    Duman - Elleri Ellerime

    UZI - Krvn

    web browser oyunlarda okadar çok güzel şeyler yok, legend online, darkorbit önerebilirim pc tabanlı için kanser geçirmek istersen league of legends, co-op oyun içinse world war z veya dying light öneririm bayağa sarıyor ekiple. Onun haricinde singleplayer olarak call of duty (COD) serisi öneririm.