Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

  • image.png


    Merhabalar, Marvel Studios çok önceden tanıtımını yaptığı Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings yani Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi 3 eylülde sinemalarda, Açıkcası marvel filmlerinin hemen hemen birçoğunu izledim diyebilirim Marvel Avengers End Game ile avengers adına çok güzel akıllarda kalıcı bir son yaptılar.


    Official Trailer


    Fakat bu yeni filmin diğerleri kadar iyi olurmu bilmiyorum belkide ön yargılıyımdır bilemiyorum fakat avengers gibi bir seride çıtayı çok yükseltmişken bu gibi bir serinin ardından çok güzel bir iş çıkartmaları gerekiyor, marvelin kalitesinden şüphesizin fakat filmin fragmanı beni pek heyecanlandırmadı diyebilirim bu konu hakkında fikir ve görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşırsanız sevinirim.


    imageb5eb0af6ce9ba374.png


    Film hakkında Kısa özet;


    Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi’nin hikayesini konu ediyor. Shang-Chi'nin babası ölümsüz bir büyücüdür. Babası tarafından suikatçı olmak üzere eğitilen Shang-Chi aynı zamanda simya ve insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir. Babasının yıkıcı güçlere sahip biri olduğunu öğrenen Shang-Chi, güçlerini onun imparatorluğunu yıkmak için kullanacaktır. Babasının düşmanıyla dost olan kahraman, dünyayı gezecek ve birçok süper kahramanla yolları kesişecektir...

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!