Adana & Mersin'de yaşayan translar?

  • Merhaba, gizliliğimi korumak için ülke ismi vermek istemiyorum. Kuzey avrupada yaşıyorum. 19 yaşındayım. Trans biriyim. Şuan Adanadayım. Burada konuşacak, içimi dökecek bir trans'a ihtiyacım var. Çok bilgim var. Hormonlar hakkında delicesine bilgi sahibiyim. Yabancı tüm makaleleri okudum diyebilirim. Şuan Estradiol Valerate injection 7mg/ 5 günde bir. Kullanıyorum. Yaklaşık 3 aydır hormon kullanıyorum. Ilk sublingual e2 + cpa sonra patch 200mcg + cpa kullandım. 10 gündür ev injection kullanıyorum. Doktor kontrolünde kullanmıyorum. Zaten doktorlar sadece hap, patch tarzı şeyler veriyor. Ve kendi kendime hormon verecek kadar detaylı bilgi sahibiyim zaten. Hatta çoğu doktoru 12,5mg+ yani 25mg cpa verdigi için eleştiriyorum. Bu çok yanlış. Estradiol muhtemelen estrofm veriyorlar. Bunu oral aldiginiz zaman 2mg sadece 50pg/ml veriyor kadinsilasmak icin en az 100pg/ml e2 degeri lazim. Ama dil alti alindigi zaman e2 degeri 2mg icin cok yüksek degerlere cikiyor fakat buda her 4 saatte bir hormonal dalgalanmalara yol acacagi icin tiroid, yüksek tansiyon gibi problemlere yol acabilir. Neyse ben ne yaziyorum ya :D Eğer Adana/Mersin benimle konuşmak, sohbet etmek isteyen trans birisi varsa bana ulaşsın.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Nikopol: e-posta adresi kaldırıldı. ().

  • Nikopol

    Konuyu onayladı.
  • Nikopol

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “Adana/Mersin'de yaşayan translar?.” Yeni Başlık: “Adana & Mersin'de yaşayan translar?.”
  • Merhaba trans değilim ama geçiş sürecine başlamak isteyen biri olarak buluşup sohbet etmek isterim.

  • slm bende 4 senedir diane 35 ve gynelle kullaniyorum su bahsettigin ilac Estradiol Valerate injection nedir bu ignemi tabletmi kendinmi vuruyosun yada aliyosun

  • slm bende 4 senedir diane 35 ve gynelle kullaniyorum su bahsettigin ilac Estradiol Valerate injection nedir bu ignemi tabletmi kendinmi vuruyosun yada aliyosun

    Diane 35 kullanma. Duyduğum tek şey tehlikeli olduğu. Biraz araştır çıkar karşına. Iğne. Testesteronu blocklamak için hergün veya 1 gün arayla androcr 4 te 1 içebilirsin. Gayet yeterli bir doz. Günde 50mg felan içmek gereksiz. Bakma sen endokliniklere. Eğer inanmıyorsan o dozla Testesteronumu gayet güzel düşürdüğümü kan testleri ile kanıtlarım.


    Bu arada ülkeme geri döndüm.

  • Diane 35 kullanma. Duyduğum tek şey tehlikeli olduğu. Biraz araştır çıkar karşına. Iğne. Testesteronu blocklamak için hergün veya 1 gün arayla androcr 4 te 1 içebilirsin. Gayet yeterli bir doz. Günde 50mg felan içmek gereksiz. Bakma sen endokliniklere. Eğer inanmıyorsan o dozla Testesteronumu gayet güzel düşürdüğümü kan testleri ile kanıtlarım.


    Bu arada ülkeme geri döndüm.

    öncelikle hoşgeldin tekrar:)) Acaba 25 m g androcr ereksiyonun azalmasına da etkieder mi?

  • merhabalar, trans değilim ama mersinde yaşıyorum sevgiler selamlar

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!