1. Dashboard
  2. Latest Events
  3. Chat
  4. Articles
  5. Members
    1. Recent Activities
    2. Users Online
    3. Member Accesses
    4. Search Members
  6. Forum
    1. Unresolved Threads
  7. Blog
    1. Articles
  8. Filebase
  9. Gallery
    1. Albums
    2. Map
  10. Calendar
    1. Upcoming Events
    2. Map
  11. Contact
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • Blog Articles
  • Files
  • Gallery
  • Events
  • More Options
  1. LGBTI Community in Turkey
  2. Members
  3. Talina

Posts by Talina

• Adana & Mersin'de yaşayan translar?

• Talina
    • 29 April 2021 at 7:18 pm
    Quote from Bsr_krhn

öncelikle hoşgeldin tekrar:)) Acaba 25 m g androcr ereksiyonun azalmasına da etkieder mi?

Testesteronu blocklayacagi icin etkiler.

• Trans kadın geçiş süreci

• Talina
    • 26 April 2021 at 5:04 pm

Çok saçma ilaç kullanıyorsun. Bir doktor kontrolünde yapmadığına eminim. Bir doktor trans bir bireye Diane 35 ve gynelle vermez. Hormon değerlerinin saçmalığından şüphe ediyorum. E2 + T değerlerini bilmek istiyorum. Doktor kontrolünde yapmıyorsan eğer Androcr 1 gün arayla 12,5mg + Climara 100mcg patch sağlıklı ve kişiye bağlı olarak hedeflenen hormonal değeri verebilir. 1 ay sonra kan testi yap sonuçları at. Ona göre ne yapman gerekiyor buraya yazarım. Patch istemiyorsan 12,5mg a. + sabah 1 tablet aksam 1 tablet estr.m Seçenekler bol, ama sen saçma olanı seçmissin.

• Trans kadın geçiş süreci

• Talina
    • 26 April 2021 at 4:58 pm

Bunun için hormonal değerlerini bilmem lazım.

• Talina
    • 25 April 2021 at 5:48 pm
    Quote from Barmen

slm bende 4 senedir diane 35 ve gynelle kullaniyorum su bahsettigin ilac Estradiol Valerate injection nedir bu ignemi tabletmi kendinmi vuruyosun yada aliyosun

Diane 35 kullanma. Duyduğum tek şey tehlikeli olduğu. Biraz araştır çıkar karşına. Iğne. Testesteronu blocklamak için hergün veya 1 gün arayla androcr 4 te 1 içebilirsin. Gayet yeterli bir doz. Günde 50mg felan içmek gereksiz. Bakma sen endokliniklere. Eğer inanmıyorsan o dozla Testesteronumu gayet güzel düşürdüğümü kan testleri ile kanıtlarım.

Bu arada ülkeme geri döndüm.

• Cinsiyet Geçişinde Aşırı Kıl Sorun Olur mu?

• Talina
    • 17 March 2021 at 12:03 pm

Kıllanmanın en büyük sebebi testesterondur. Testesteronu kadın değerlerine indirdiğin zaman kılların daha geç çıkacak, hatta azalacaktır.

• Hormon tedavisi surecinde cinsellik

• Talina
    • 17 March 2021 at 12:02 pm

şuanki dozun nedir? En son ne zaman kan testi yaptın? Sonuçlar nedir? 2mg e2 ile 100pg/ml gibi değerler mümkün. Kan testini ilacı almadan hemen önce yapmalıdın. Tabi bunu doktorunla konuş. 25mg cpq çok yüksek bir doz. Doktorunla bu dozu 12,5mg'ye indirmek için konuşmanı tavsiye ederim. Eğer doktorun uygun görürse 12,5'e indir. 12,5mg 1 gün arayla zaten T'yi baskılıyor. CPA'nın vücutta kalma süresi 72 saat. Niye 25mg veriyorlar anlamış değilim. Ve cpa kullanıyorsan kesinlikle prolaktin değerlerine baktır.

• Bakabilir misiniz

• Talina
    • 17 March 2021 at 11:57 am

Öyle birşey yok. Erkeklerde referans e2 değeri 11-44'dür. Fakat 70-100 gibi değerlerin yaşam şartı, beslenme gibi faktörlerden kaynaklı çıkması olasıdır. Yani 44+ e2 değerinin olması translığı işaret etmez. Jinekomasti neden olur? Ergen yaşlarda yüksek E2 jinekomastiye sebep olur. Bu bireyler trans mı? Hayır.

• Kendi başına hormon almak!

• Talina
    • 17 March 2021 at 11:52 am

doktor kontrolu olmadan hormon kullanıyorum. Kimseye tavsiye etmiyorum. Fakat genelde bu konuda doktorların doz ayarlamasını, verdikleri ilaçları saçma buluyorum. Şuan EV injection kullanıyorum. Injection riskleri çok daha az. Yurtdışından yüksek fiyatlara temin ediyorum. Mesela bana bunu türkiyede bir doktor vermez. Avrupada yaşıyorum orada bile temini zor. Doktorlar yanlış doz ayarlaması, yanlış ilaç veriyor. Oral estrof. tromoboza, böbrek problemlerine vs. Yol açabilir. 25mg cpa yani andocur 1 günlük çok yüksek bir doz. 12,5mg/cpa 1 gün arayla testesteronu bastirmak icin yeterli bir doz. Ben bu dozla 0,26ng/dl testesteron total degeri elde ettim. Yüksek cpa ne yapar? Ne yapmazki. Beyin tümör yapar. Bunu nasıl anlarız? Her ay kan testinizden prolaktin değerinize baktırın. Cpa bir progestandır. Eğer prolaktin değerinizde olağan dışı ki zaten cpa prolaktin değerini arttırır. Bu "olağandışı" dediğim değeri doktorunuz bilir. Olağandışı artışta beyin tümörü olma ihtimaliniz var. Fakat çok büyük ihtimale cpa'yı bıraktığınız ama tümör kaybolur. 12,5mg cpa ile tümor olanları duyuyorum. Doktorunuzdan climara patch isteyin. Tavsiye vs. Yapmamak için doz girmeyeceğim. Fakat climara sabit e2 düzeyleri verir ve tromboz riski daha az, böbrek riski yoktur veya azdır. 100mcg patch size 100-120 e2 pg/ml verir. 200+ pg/ml e2 cpa yani T blocker (cpa, bica. vs..) olmadan T degerinizi bloklama ihtimali yüksektir. Sakın doktor kontrolü olmadan ilaç kullanmayın. Bende insanım, belki yukarıda yanlış bir bilgi yazdım. Bu yüzden yazdıklarıma göre hareket edeceksiniz kesinlikle doktorunuzla konuşun. Internette böyle birşey okudum ne denli doğru, böyle bir yol izleyelimmi diye sorun doktorunuza.

• Talina
    • 17 March 2021 at 11:36 am

Merhaba, gizliliğimi korumak için ülke ismi vermek istemiyorum. Kuzey avrupada yaşıyorum. 19 yaşındayım. Trans biriyim. Şuan Adanadayım. Burada konuşacak, içimi dökecek bir trans'a ihtiyacım var. Çok bilgim var. Hormonlar hakkında delicesine bilgi sahibiyim. Yabancı tüm makaleleri okudum diyebilirim. Şuan Estradiol Valerate injection 7mg/ 5 günde bir. Kullanıyorum. Yaklaşık 3 aydır hormon kullanıyorum. Ilk sublingual e2 + cpa sonra patch 200mcg + cpa kullandım. 10 gündür ev injection kullanıyorum. Doktor kontrolünde kullanmıyorum. Zaten doktorlar sadece hap, patch tarzı şeyler veriyor. Ve kendi kendime hormon verecek kadar detaylı bilgi sahibiyim zaten. Hatta çoğu doktoru 12,5mg+ yani 25mg cpa verdigi için eleştiriyorum. Bu çok yanlış. Estradiol muhtemelen estrofm veriyorlar. Bunu oral aldiginiz zaman 2mg sadece 50pg/ml veriyor kadinsilasmak icin en az 100pg/ml e2 degeri lazim. Ama dil alti alindigi zaman e2 degeri 2mg icin cok yüksek degerlere cikiyor fakat buda her 4 saatte bir hormonal dalgalanmalara yol acacagi icin tiroid, yüksek tansiyon gibi problemlere yol acabilir. Neyse ben ne yaziyorum ya :D Eğer Adana/Mersin benimle konuşmak, sohbet etmek isteyen trans birisi varsa bana ulaşsın.

Chat

• Toggle autoscroll
    16huso1616

Bursa varmı

22:08
    ATLAS

var, buyur.

16:36
    Demet_cd

Merhaba

01:20
    Demet_cd

Arkadaslar mersın ve yakın cevresınde gıdebılecegım lgbt dostu mekan varmı

01:23
    aksoytahir21

Merhaba

16:51
    Kimim

Demet_cd Mersin'de Geyik bistro var LGBT+ değil ama geçen yaz çalışanlar arasında gay ve lezbiyenlerin olduğunu görmüştüm sonuçta dosturlar herhalde🤨

00:02
    fidann

merhaba arkdaşlar nasılsınız ben daha birşey bilmiyorum yardımcı olurssanız sevnrimn

11:50
    Phoenixmmt

Merhaba kimse varmı

13:55
    ATLAS

fidann neyi bilmek istiyorsun mesela?

17:59
    okaber1

heyy kimse var mı?

00:18
    Azeland

Merhabalar

19:48
    Utgm12

Arkdaş arıyorum

13:19
    bskmbn1

slmlar arkdaşlar

23:52
    bskmbn1

merhaba

22:45
    Memoli12

SELAMLAR

00:18
    CD beliz

İstanbul Avrupa yakası Şirinevler meydana yakin kendime kiralık ev bakıyorum bana ev arkada

23:36
    CD beliz

İstanbu Avrupa yakası Şirinevler meydana yakin kiralık ev bakıyorum ev arkadaşı olmak isteyen varmı

23:37
    CD beliz

🤔🤔

17:38
    Selcuk Alpaslan

Merhaba arkadaşlar

10:57
    Selin Sezer

İstanbul Anadolu yakasında lgbt li gay travesti CD yada bekar arkadaşlar yanına ev arkadaşı arayanlar .CD yim ve sorumluluk sahibi biriyim.

O554 *** ** ** numaradan WhatsApp Messenger atabilirler.tuzla da uzun zamandır tek kaldığım inşaatı tamamlanmamış sitenin zorlu şartlarından bıktım.elektirik şantiye elektriği ve 15 bin kira veriyorum bir o kadar fazla da kışın elektrik faturası geliyor.

15:15
    faysal

İstanbul'50o evlerde evine ev arkadaşı arıyorum bayan temiszlige yarfim edecektir kira 12 bı. Yarı yarı 6 Bin düşüyor eyda ful temiz giriş.. Saruhan antakya.facedrn Ulaşın

21:33
    mactepk

Herkese Merhabalar

17:36
    mactepk

İskenderun var mı

17:37
    Alex123

Hello guys! I just want to ask whether a foreigner with no prescribtion can buy PrEP in a pharmacy in Istanbul? Thank you in advance!

14:52
    Nikopol

Hello Alex123, In Istanbul, PrEP typically requires a prescription, but some pharmacies might sell it without one. It's best to call a few pharmacies in advance to check. Good luck!

14:54
    Alex123

Thank you Nikopol !!Do you by any chance know a pharmacy that sell it without one?

14:57
    Nikopol

You're welcome, where are you in Istanbul?

14:58
    Alex123

I will be coming tomorrow and will be in Taksim

14:59
    Nikopol

There are pharmacies on Isitikal Street and Sıraselviler Street, you can ask them, you will probably find it. If not, you can get a prescription from a health centre.

15:00
    Nikopol

Which country do you come from? Alex123

15:03
    Alex123

Makedonya

15:06
    Nikopol

Welcome to Turkey! Although cities like Istanbul or Izmir are relatively LGBTI+ friendly, I would still advise caution. Avoid PDA in conservative areas, seek out queer-friendly areas.

15:10
    Alex123

Thank you for your advice! I've lived here for a few months and I'm not new to the city, but I'm thankful for your advice nevertheless!

15:11
    Nikopol

You're welcome, if you need any help I'm happy to help.

15:12
    TrvCindyyy

İstanbul’a yerleşmeyi düşünüyorum trv olarak çalışabileceğim beraber ev tutup hem ev arkadaşı hem yoldaş bir trans birey cd trv ev arkadaşı arıyorum 552 *******

14:53
    obelisk

Herkese merhaba

15:24
    Michael Morone

Merhaba Beylikdüzü tarafından olan arkadaşlar burda mı

15:34
    Ayla3434

Merhaba

21:41
    diyar

Merhaba gencler

12:24
    diyar

Aktif kaç kişi var

12:24
    Kayserioo

Kayseri den kim var

08:00
    goncagul

Acil ev arıyoruz trans kadın arkadaşımıza çalışıyor kirayı ödeyebilir instagramı @sivaslitgirl

17:04
    asko77

Merhaba

19:24
    kadiryilmazdogu

8o🥵🥵🥵🥵🥵🍆🍆🍆🍑🍑🥵🥵🥵🥵🥵🍒

12:28
    Rzgr34

Selam

16:18
    Berat

Slm İstanbul Pendik evim boş yeri olmuyan arkadaşlar bana ulaşsın