Talina adlı kullanıcının mesajları

    Çok saçma ilaç kullanıyorsun. Bir doktor kontrolünde yapmadığına eminim. Bir doktor trans bir bireye Diane 35 ve gynelle vermez. Hormon değerlerinin saçmalığından şüphe ediyorum. E2 + T değerlerini bilmek istiyorum. Doktor kontrolünde yapmıyorsan eğer Androcr 1 gün arayla 12,5mg + Climara 100mcg patch sağlıklı ve kişiye bağlı olarak hedeflenen hormonal değeri verebilir. 1 ay sonra kan testi yap sonuçları at. Ona göre ne yapman gerekiyor buraya yazarım. Patch istemiyorsan 12,5mg a. + sabah 1 tablet aksam 1 tablet estr.m Seçenekler bol, ama sen saçma olanı seçmissin.

    slm bende 4 senedir diane 35 ve gynelle kullaniyorum su bahsettigin ilac Estradiol Valerate injection nedir bu ignemi tabletmi kendinmi vuruyosun yada aliyosun

    Diane 35 kullanma. Duyduğum tek şey tehlikeli olduğu. Biraz araştır çıkar karşına. Iğne. Testesteronu blocklamak için hergün veya 1 gün arayla androcr 4 te 1 içebilirsin. Gayet yeterli bir doz. Günde 50mg felan içmek gereksiz. Bakma sen endokliniklere. Eğer inanmıyorsan o dozla Testesteronumu gayet güzel düşürdüğümü kan testleri ile kanıtlarım.


    Bu arada ülkeme geri döndüm.

    şuanki dozun nedir? En son ne zaman kan testi yaptın? Sonuçlar nedir? 2mg e2 ile 100pg/ml gibi değerler mümkün. Kan testini ilacı almadan hemen önce yapmalıdın. Tabi bunu doktorunla konuş. 25mg cpq çok yüksek bir doz. Doktorunla bu dozu 12,5mg'ye indirmek için konuşmanı tavsiye ederim. Eğer doktorun uygun görürse 12,5'e indir. 12,5mg 1 gün arayla zaten T'yi baskılıyor. CPA'nın vücutta kalma süresi 72 saat. Niye 25mg veriyorlar anlamış değilim. Ve cpa kullanıyorsan kesinlikle prolaktin değerlerine baktır.

    Öyle birşey yok. Erkeklerde referans e2 değeri 11-44'dür. Fakat 70-100 gibi değerlerin yaşam şartı, beslenme gibi faktörlerden kaynaklı çıkması olasıdır. Yani 44+ e2 değerinin olması translığı işaret etmez. Jinekomasti neden olur? Ergen yaşlarda yüksek E2 jinekomastiye sebep olur. Bu bireyler trans mı? Hayır.

    doktor kontrolu olmadan hormon kullanıyorum. Kimseye tavsiye etmiyorum. Fakat genelde bu konuda doktorların doz ayarlamasını, verdikleri ilaçları saçma buluyorum. Şuan EV injection kullanıyorum. Injection riskleri çok daha az. Yurtdışından yüksek fiyatlara temin ediyorum. Mesela bana bunu türkiyede bir doktor vermez. Avrupada yaşıyorum orada bile temini zor. Doktorlar yanlış doz ayarlaması, yanlış ilaç veriyor. Oral estrof. tromoboza, böbrek problemlerine vs. Yol açabilir. 25mg cpa yani andocur 1 günlük çok yüksek bir doz. 12,5mg/cpa 1 gün arayla testesteronu bastirmak icin yeterli bir doz. Ben bu dozla 0,26ng/dl testesteron total degeri elde ettim. Yüksek cpa ne yapar? Ne yapmazki. Beyin tümör yapar. Bunu nasıl anlarız? Her ay kan testinizden prolaktin değerinize baktırın. Cpa bir progestandır. Eğer prolaktin değerinizde olağan dışı ki zaten cpa prolaktin değerini arttırır. Bu "olağandışı" dediğim değeri doktorunuz bilir. Olağandışı artışta beyin tümörü olma ihtimaliniz var. Fakat çok büyük ihtimale cpa'yı bıraktığınız ama tümör kaybolur. 12,5mg cpa ile tümor olanları duyuyorum. Doktorunuzdan climara patch isteyin. Tavsiye vs. Yapmamak için doz girmeyeceğim. Fakat climara sabit e2 düzeyleri verir ve tromboz riski daha az, böbrek riski yoktur veya azdır. 100mcg patch size 100-120 e2 pg/ml verir. 200+ pg/ml e2 cpa yani T blocker (cpa, bica. vs..) olmadan T degerinizi bloklama ihtimali yüksektir. Sakın doktor kontrolü olmadan ilaç kullanmayın. Bende insanım, belki yukarıda yanlış bir bilgi yazdım. Bu yüzden yazdıklarıma göre hareket edeceksiniz kesinlikle doktorunuzla konuşun. Internette böyle birşey okudum ne denli doğru, böyle bir yol izleyelimmi diye sorun doktorunuza.

    Merhaba, gizliliğimi korumak için ülke ismi vermek istemiyorum. Kuzey avrupada yaşıyorum. 19 yaşındayım. Trans biriyim. Şuan Adanadayım. Burada konuşacak, içimi dökecek bir trans'a ihtiyacım var. Çok bilgim var. Hormonlar hakkında delicesine bilgi sahibiyim. Yabancı tüm makaleleri okudum diyebilirim. Şuan Estradiol Valerate injection 7mg/ 5 günde bir. Kullanıyorum. Yaklaşık 3 aydır hormon kullanıyorum. Ilk sublingual e2 + cpa sonra patch 200mcg + cpa kullandım. 10 gündür ev injection kullanıyorum. Doktor kontrolünde kullanmıyorum. Zaten doktorlar sadece hap, patch tarzı şeyler veriyor. Ve kendi kendime hormon verecek kadar detaylı bilgi sahibiyim zaten. Hatta çoğu doktoru 12,5mg+ yani 25mg cpa verdigi için eleştiriyorum. Bu çok yanlış. Estradiol muhtemelen estrofm veriyorlar. Bunu oral aldiginiz zaman 2mg sadece 50pg/ml veriyor kadinsilasmak icin en az 100pg/ml e2 degeri lazim. Ama dil alti alindigi zaman e2 degeri 2mg icin cok yüksek degerlere cikiyor fakat buda her 4 saatte bir hormonal dalgalanmalara yol acacagi icin tiroid, yüksek tansiyon gibi problemlere yol acabilir. Neyse ben ne yaziyorum ya :D Eğer Adana/Mersin benimle konuşmak, sohbet etmek isteyen trans birisi varsa bana ulaşsın.