Sizin Bu Siteye Geliş Hikayeniz Nedir?

  • Selamlar,

    Bugünlerde kafamı toplamak için, günlük yazıyordum . Bu benim iç huzurumu sağlamam için harika bir metodum. İşte buraya üye olduğum günde bir şeyler karalamış ve ondan da sıkılıp bilgisayarın başına geçip netflix te izleyeceğim bir dizi aramaya başlarken bu siteye girmiş oldum. Asılında bazı şeyleri hemen kavrayabilen biri olarak bu sitede kafam karışmıştı ne nasıl kullanılır ne yapsam da hata yapmasam diye bakarken ^^ çözdüğümün farkına yeni vardım.


    Buraya ne kadar okunmasa da ben yazmaya, kendimi kelimelerin gücüne sığınıp sırlarla dolu hayatımı hafifletmeye çalışacağım. Sizin bu siteye geliş hikayenizi dinlemeyi çok isteriim şimdiden teşekkür ederim :!: :) byrk

  • Yıllarca süren kimlik sorgulamalarından sonra kendimi biraz daha anlamaya başladığım bir zamandı. Kendim gibi insanlarla tanışmak, dertlerini dinleyip derdimi anlatmak, güzel arkadaşlıklar kurmak amacıyla kısa bir arama yapmıştım, buraya ulaştım sonunda.

  • Kendimle ilgili yıllardır cevabını bulamadığım, hatta uzun yıllar sormadığım derinlere attığım soruların gün yüzüne çıkmasıyla küçük çaplı bi araştırma sonucu bu siteyi buldum anında üye oldum. Kendimi kabullendim ama kabuğumu kırmak zordu benim için, çok ümitsizken en yakınlarıma açıldım. Şu an aklımda deli sorular yok, ben kim olduğumu biliyor ve hayatıma öyle devam ediyorum.

    Bir yerlerde beni anlayan birilerinin olması güzel bi şey. O yüzden bu siteyi bulduğum için şanslıyım. 🌈❤️

  • Nasıl oldu nereden gördüm hiç hatırlamıyorum çok ilginç kafa iyicene gitmiş demek :) ara ara takılmaya başladıktan sonra bayağı aktif olmaya başladım. O zamanki arkadaşların çoğu yok artık bu yüzden pek girmiyorum foruma. Yoğun takıldığım dönemlerde yönetimden bir teklif geldi ve site ana sayfasında köşe yazarlığı yapmaya başladım. Bu benim için güzel bir olay oldu. Birçok alanda yazarlık deneyimim vardı ama Lgbt+ hakkında yazmak bir ilk oldu. Artık kendi forumum da var. Ayrıca bir Instagram sayfam. Elimden geldiğince kafamı toplayabildigim zamanlar birşeyler karalıyorum. İnsanlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor. Sonuç iyi ki buradayım

    " Hiçbirşey rastlantı değildir!" sm

  • 15 yaşına gelene kadar içince bulunduğum yaşam, benim yaşamım değil, çevremin, 1. derece yakınlarımın, 2. derece yakınlarımın, 3. derece yakınlarımın, sınıfımdaki bireylerin ve toplumun dayatmaları, onların duygu, düşünce ve isteklerine göre içince bulunduğum yaşamdı. Yaklaşık 6-7 ay öncesine kadar kendimin farkında değildim. Homofobiklik, ikili cinsiyet düzeni içerisinde yaşıyordum. Hâlen de yaşıyorum. Ama son 3 yılda (özellikle son 6 ayda) kişisel gelişim olarak kendimi 3 yıl önceki durumum ile karşılaştırınca kendimdeki ciddi değişimleri ve farklılıkları görüyorum. 3 yıl önce bilgisiz, cahil, gerçek duygu ve düşüncelerinin farkında olmayan, kendinin farkına varıp kabullenememiş, kendini keşfedememiş, çevresinin, 1. derece yakınlarının, 2. derece yakınlarının, 3. derece yakınlarının, sınıfındaki bireylerin ve toplumun gerçekte ne olduğunun farkında olamayıp bunlarla yaşayan biriydim. Şimdi kendimde, diğerlerini aşağılamadan, dışlamadan, sınıflaştırmadan söyleyebilirim ki büyük değişimler, farklılıklar var. Aslında yaşam böyle değil mi? [Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir. (Heraklitos)] Buraya ise (her ne kadar burada bulunanların bir bölümünün sahte olma olasığı olsa da) LGBTQIA+ bireyleri ile dayanışmak, konuşmak ve tanışmak için geldim. Her ne kadar az sayıda arkadaşım bulunsa da salgın yüzünden arkadaşlarım ile cep telefonum olmadığı için görüşemiyorum. 1. derece yakınlarımın, 2. derece yakınlarımın ve 3. derece yakınlarımın hiç biri ile de görüşmüyorum, konuşmuyorum.

  • 15 yaşına gelene kadar içinde bulunduğum yaşam, benim yaşamım değil, çevremin, 1. derece yakınlarımın, 2. derece yakınlarımın, 3. derece yakınlarımın, sınıfımdaki bireylerin ve toplumun dayatmaları, onların duygu, düşünce ve isteklerine göre içinde bulunduğum yaşamdı. Yaklaşık 6-7 ay öncesine kadar kendimin farkında değildim. Homofobiklik, ikili cinsiyet düzeni içerisinde yaşıyordum. Hâlen de yaşıyorum. Ama son 3 yılda (özellikle son 6 ayda) kişisel gelişim olarak kendimi 3 yıl önceki durumum ile karşılaştırınca kendimdeki ciddi değişimleri ve farklılıkları görüyorum. 3 yıl önce bilgisiz, cahil, gerçek duygu ve düşüncelerinin farkında olmayan, kendinin farkına varıp kabullenememiş, kendini keşfedememiş, çevresinin, 1. derece yakınlarının, 2. derece yakınlarının, 3. derece yakınlarının, sınıfındaki bireylerin ve toplumun gerçekte ne olduğunun farkında olamayıp bunlarla yaşayan biriydim. Şimdi kendimde, diğerlerini aşağılamadan, dışlamadan, sınıflaştırmadan söyleyebilirim ki büyük değişimler, farklılıklar var. Aslında yaşam böyle değil mi? [Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir. (Heraklitos)] Buraya ise (her ne kadar burada bulunanların bir bölümünün sahte olma olasılığı olsa da) LGBTQIA+ bireyleri ile dayanışmak, konuşmak ve tanışmak için geldim. Her ne kadar az sayıda arkadaşım bulunsa da salgın yüzünden arkadaşlarım ile cep telefonum olmadığı için görüşemiyorum. 1. derece yakınlarımın, 2. derece yakınlarımın ve 3. derece yakınlarımın hiç biri ile de görüşmüyorum, konuşmuyorum.

    Hoş görün, yazım yanlışları olmuş, düzelttim.

  • Yabancı Lgbti forumları yaygın, acaba Türkler için de böyle bi forum var mıdır diye merak ettim. Burası hariç var mı bilmiyorum, burada da kalabalık değiliz.

  • Bu konu misafirlerden gizlenmiş 18 mesaj daha içeriyor, lütfen Kayıt Olun veya okumaya devam etmek için Giriş Yapın.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!