Annem biliyor mu?

  • Arkadaşlar 1 haftadır kafayı yedim resmen annemle geçen hafta psikiyatriye gittik stres için doktor bana ilaç falan yazdı ama benim psikolojik bazı problemlerim daha vardı(ağlama nöbetleri vs) annemde benle olduğu için söyleyemedim doktora neyse biz çıktık odadan bende anneme dedim ki keşke sen içeri gelmeseydin ben birkaç şey daha diyecektim sen vardın diye rahat konuşamadım haftaya gittiğimizde girme dedim o da ne diyecektin eşcinsellikle ilgili mi bana da söyleyebilirsin dedi şok oldum güldüm saçmalama falan dedim başka kişisel şeyler dedim ama elim ayağım birbirine girdi. Bu arada ben bile kendi yönelimi mi bilmiyorken annem bunu nasıl söyler bir şeyler mi biliyor kafam allak bullak stresim tavan yapmış durumda. Ki annem aşırı dindar biri beni net evlatlıktan reddedecek biri ama nasıl bunu rahat bir şekilde sorabildi onu da anlayamıyorum şüphelenmesi bile benim için bitiştir normalde off.

  • Annenin dindar biri olduğundan eminsen tuzağına düşme derim. Evlatlıktan reddetmez belki ama lgbt bireyi olmadığına dair seni inandırmaya çalışır, kızlarla buluşmandan şüphelenir falan fistan.. Çok üzerine gelir ve öğrenmemesinin senin için çok daha iyi olduğunu düşünürsün sürekli, söyledim kurtuldumdan ziyade. Bence ailene açılmak için erken annen bunu tahmin etmiştir sen reddetmeye devam et korkma djlnsjfdn

  • Annelerimiz ne kadar bu konuda bize uzak gelseler de bizi onlar büyüttü. Hayatı annelerimizle keşfettik. Hiç çaktırmadığını bilsen bile onlar hep çok iyi gözlemci oldular ve senin fark etmediğin şeyleri bile fark edecek durumdaydılar. Ben olsam inkar ederdim ama bir yere kadar. Senin gibi ilk durumu aynen böyle karşılardım ama ileride tekrar söz konusu açmaya çalışırsa tekrar inkar etmenin anlamı yok, çoktan anlamış bile. Sadece seninle konuşmak isteyip doğruluğunu temin etmek ister.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!