Biseksüel miyim değil miyim emin değilim

  • merhaba arkadaşlar ben liseye gidiyorum biseksüel olduğumu düşünüyorum ve bu konuda düşüncemi kesinleştirmek istiyorum. benim daha önceki yaşlarda bazı hemcinslerimle konuştuğumda onları çok öpmek istediğim yakınlaşmak istediğim anlarım falan olmuştu. ben de normal ergenlik dönemi falan diye düşünmüştüm ama son dönemlerde bariz bi şekilde erkeklere de kadınlara da ilgi duymaya başladığımı fark ettim. bi kız arkadaşımla konuşurken çok tedirgin falan oluyordum ilgimi çekiyordu, internetten de ara sıra kadın footoğraflarına baktığım olmuştu ama erkeklere ilgi duyduğuma eminim zaten. yani özetle biseksüel miyim yoksa ergenlikten falan mı oluyor yardımcı olursanız sevinirim.

  • Ben de porno izlerken , arada kadına bakmayıp gözümün erkeğin en kibar tabirle poposuna baktığımı farketmiştim. Sonra bu göz kaymaları arttı. Şu an kadınlara olan hislerim köreliyor bile denebilir, lise yıllarından 26 yaşıma gelen süreçte. Zaman gösterecektir seni sana, kesinleştireyim hadi olsun bitsin olmuyor.

  • Akışına bırak. Bazılarımız buna ömrü boyunca karar veremiyor. Vermek zorunda da değil. Cinsiyetten ziyade sevdiğin kişiye/kişilere odaklan. Su yolunu bulur.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!