Psikoloğa gideceğim için gergin hissediyordum

  • Yarın psikoloğumun 2. ayı olacak. Gerilmeye başladım ve kendimi biraz huzursuz hissediyorum. Geçen ay daha gergindim tabi bu nedenle psikologla konuşurken elim ayağım birbirine dolandı, ne anlatacaksam çorba yaptım.

    Otur şimdi minimum 6 ay bunla uğraş. Yarın ne anlatırım onu da bilmiyorum ki! Böyle 6 ay ne konuşacağız? Bir de geçen ay başka bir transla tanıştım. Bana 3. ay psikoloğun çocuğun ailesiyle tanışmak istediğini söyledi. Çocuk da çağırmış ailesini. Ailesi de "yok yahu, önceden böyle değildi hanım hanımcıktı." Fasa fiso demiş. Benim ailem bilmiyor psikoloğa gittiğimi. Yani bir tek ablam biliyor. Acaba ablamı çağırsam olur mu? 🤔

    Bunlarla uğraşmaktan şimdiden bıktım ileride ne olacak acaba...

  • Psikiyatri sürecinde illa her görüşmede bişey anlatmaya gerek yok.Ben de trans erkeğim,sürecim bitmek üzere,psikiyatri süreci tamamlandı.Ben de ablamı götürmüştüm görüşmeye çağırdıklarında.Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.

  • Aynen bugün psikoloğumla konuştum bu konuyu. Aileyle görüşme zorunlu falan değilmiş. Yani bu aileyle görüşme olayı falan da aileni de bu konuda bilgilendirmek fasa fisoymuş

  • O yüzden kafana takacak bi durum yok,süreç zor gerçekten insanı bıktırabiliyo zaman zaman ama yine de bunu atlatmak için süreç sonuna kadar sabırlı ve güçlü olmamız gerekiyo.

  • umarim adina cok iyi seyler olur. Yeterki yurekten iste

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!