Nonbinary çatı bir terim bunun altında olan kavramlardan biri olabilirsin, olmayadabilirsin. Sitede forum harici ana sayfada uzunca yazılar mevcut nonbinary ile ilgili bunları oku istersen bulamazsan bağlantı bırakırım buraya.
Posts by SiriusAteme
-
-
Merhaba şuan 17 yaşımdayım, Temmuz'da 18 olacağım ancak süreci başlatmak istiyorum. Ailem benimle psikiyatriye gelmeyeceklerini söylediler. Kendi başıma psikiyatriye gidebilir miyim? Ankara'da yaşıyorum ve bildiğim kadarıyla almıyorlar veli olmadan. Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum sizden
Şimdiden teşekkürler
Normalde gidemiyorsun süreç içinse gitsen bile aileni görmek isteyecek yani biraz sabredip beklemen gerekecek kardeşim bu süreçte birkaç dernek var onlardan destek alabilirsin mail ya da telefon ile danışma hatları var buraya yazılmıyor sitede yasakli onlardan bahsetmek
-
Neden kırıcı olsun bunlar gerçek duyguların. Asıl bunu saklayıp bir şekilde devam ettirmek hata
-
Bence yönelimler de akışkan olabiliyor yani gay olduğunu söyleyip de sonradan biseksuel olduğunu düşünen bir arkadaşım da oldu. Bu konulara çok da fazla kafa yorup canını sıkma. Kimi seveceğini seçemezsin sonuçta belki bir erkekle güzel bir birlikteligin olacak. Ya da bir kadına aşık olacaksın gerçekten kim bilir?
-
Hoşgeldiniz arkadaşlar
-
Çok saçma bir insan neden yapar ki bunu
-
Açıkta sanki bir yer mi var onersek ne olacak
-
Lgbt aileleri dernekleri var onlarla görüştürebilirsin ikna edebilirsen. Ve benim çocuğum belgeselini izletmediysen hepsine at izlemelerini sağla. Bir de bu şekilde dene bakalım. Sabret umarım bir gün yumuşarlar
-
Tattoo kafe var heykel taraflarına yakın
-
Minnak bir bebeğim var scotish fold bir kedi. Ama köpeğim ve kaplumbağam da olsunn isterdim
-
Zaten çok arkadaşı olan biri değilimdir. Ben dost isterim geçici insanlar değil bir sebebi de o. Çoğu dostuma söyledim cinsel yönelimimi ve cinsiyet kimliğimi , hatta en yakın arkadaşlarımdan birine söylediğimde onla LGBTİ+ sohbeti yaparken onun hetero-esnek ( biseksüelliğin bir türü ) olduğunu fark etmesine yardımcı oldum
Beni destekleyen de oldu desteklemeyen de oldu. Şu anki tek hedefim aileme açılmak doğum günümde ( ocak ayında doğdum bu arada ) . Ailemde neredeyse herkes doktor umarım beni anlayışla karşılarlar çünkü hayatımın bu dönemlerinin boşa gitmesini istemiyorum... Umarım başarırım
Umarım güzel gelişir herşey istediğin gibi olur kardeşim
-
Bu siteyi biraz dolaşıyorum
O değil de koskoca Türkiye'de sadece bir tane LGBTİ+ platformu olması çok üzücü. Bu platformu bize sağlayanlara gerçekten çok teşekkür ediyorum buradan.
Oo bir nonbinary kardeşimiz daha katılmış aramıza
-
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
-
vallaha arkadaşlar benim cinsiyet Normal dogdugum gibi velasıl merakdan üye oldum:) yaşım 35 istanbuldan web site tasarımı seo çalışması vs vs işler yapıorum
Bizim cinsiyetimiz anormal mi? Şaka mısın sen
-
Ancak kendisine ait evi olan ve-ya yalnız kalmaktan sıkılan, ev arkadaşı arayan biri olursa o şekilde olabilir de 200, 300 tl'ye ev bulman çok zor. Elektrik, su, internet, doğalgaz faturası kişi başı o kadar olur.
İstanbul'da ucuz yerlerde bile o fiyata ev arkadaşı arayan bulunmaz.
-
Acil 200_300tl arası kira ödeyebilirim lezbiyen ev arkadaşı arıyorum titiz düzenli kitap okumayı seven aşırı titiz bir ev arkadaşı arıyorum
Sen Kadıköy de aramıyor muydun?
200-300 e varoşta bile bulamazsın. Kadıköy civarlarında Anadolu yakasında min kira kişi başı düşen 800-1500 arası. Yüzlerce ilan gördüm bunların altında bir yer görmedim ihtimal dışı bu dediğin
-
Forumda bu konuda uzun bir liste yayınladım oraya bakabilirsiniz
-
İnstagram da Lgbtibursaoffical yazarsan sayfaya ulaşırsın suan tek aktif oluşum
-
Esenlikler
henüz kimseler yazmamış. Ben Elçin. Yazarlık ile uğraşıyorum, kendime feminist lgbt+ aktivisti diyebilmek için çabalıyorum
-
Virginia Woolf - Varolma Anları