Arin Aktamer adlı kullanıcının mesajları

    The L word (dizi)

    gypsy (dizi)

    sense8 (dizi)

    skam (dizi)

    skins (dizi)

    orange is the new black (dizi)

    the girlfriend experience (dizi)

    sex educatıon (dizi)

    you me her (dizi)

    elite (dizi)

    easy (dizi)

    orphan black (dizi)

    Alex strangeloce (film)

    romeos (film)

    les amours imaginaires (film)

    Brokeback dağı (film)

    erkekler ağlamaz (film)

    room ın rome (film)

    below her mouth (film)

    a perfect ending (film)

    kayıp ve çılgın (film)

    carol (film)

    ateş böceği (film)

    hisler (film)

    aşk şarkısı (film)



    Daha vardı ama bu kadarı aklıma geldi

    Evet kesinlikle katılıyorum bir çok şeyi çıkmaza sokan şey toplumsal cinsiyet kalıpları ama sadece bununla sınırlı kalan bir durum da diyemeyiz cinsiyet gerçekten komplike bir yapı. toplumsal cinsiyet kalıpları olmasa bile kişi bedeninden rahatsız olabilir beyininde ki asıl hissel cinsiyeti ile üreme ve cinsellikteki cinsiyetini aynı yapmak isteyebilir. cinsiyetinin görünen yüzü biyolojik organlar ve görünmeyen yüzü olan beyinde ki hissel cinsiyet olmak üzere iki farklı yüzü vardır. çoğu kişinin bu ikisi uyumlu olduğu için ve bilgi sahibi olmadığı için trans bireyleri anlayamazlar. sizin dediğiniz toplumsal cinsiyet sorunu daha çok kadın erkek eşitliğini etkiliyor

    non binary, gender fluid ve agender cinsiyet kimlikleri genel olarak transgender kimliğin çatısı altındadır.

    NON BİNARY: ikili cinsiyet sistemine ait olmayan kişidir. yani kendini ne kadın olarak tanımlar ne de erkek.

    GENDER FLUİD : (akışkan cinsiyetli) kendini iki cinsiyetede ait hissetme. Bugün kendini kadın olarak hissedip bir ay sonra kendini erkek hissedebilirsin.

    AGENDER: (cinsiyetsiz olma durumu) kendini tüm cinsiyet kalıplarından sıyıran kişi.

    cinsiyetin asıl merkezi beyindir. cinsel organların işlevi üreme kapasitesini ve şeklini belirlemektir. işte bu yüzden cinsiyet kavramı düşünüldüğü kadar basit değildir.

    romantik olarak erkeklere ilgi duyup cinsel olarak erkeklere ilgi duymuyor olabilir

    partneri tam olarak erojen noktaları bulamamış ve uyarmamış olabilir. ( yani partnerinin bedenini tanımaya önem vermemiş olabilir.)

    Zaten yapılan araştırmalara göre lezbiyen kadınlar heteroseksüel ve biseksüel kadınlara göre daha fazla orgazm oluyor. Çünkü kadın bedenini ve nelerden hoşlanacağını haliyle bir kadın daha iyi biliyor. ve yine bu bir gerçek kadınların orgazm olabilmesi için kendini güvende hissetme, uyarılma, ve oral sex önemli ve erkekler bunları yapmaya pek yanaşmıyor.

    kafanın o an dolu olmasıda etken tabi

    o kadar çok sebep olabilir ki

    Kuzenim ve birkaç tane arkadaşım biliyor. Hep yanımda oldu kuzenim hatta ilk gittiğim onur yürüyüşüne bile birlikte gittik :)) arkadaşlarıma ben eşcinselim diye açılmadım direk onlar erkek arkadaşlarından bahsederken bende kız arkadaşımdan bahsettim ilk başta baya şaşırdılar ama sonra bozuntuya vermediler hala bilmiyormuş gibi davranıyorlar X/