Hibiskus adlı kullanıcının mesajları

    ps4 hikayesi olan oyunları severim Detroit, last of us, metro, beyond two souls gibi gibi. birde aktif olarak pubg ve lol hastasıyım :) tabi şu sıralar pc bir miktar ölü olduğu için ve ps4 sattığım için daha çok pubg oynuyorum :)

    Ailem istediği kadar bir tarafını yırtsın ben hayır dedikten sonra hayırdır. Yok çok üstüme düşerlerse evi, şehri değiştirir uzak dururum. Hala bunaltırlarsa gözümü yumar ağzımı açarım oturur kalırlar. Böyle dediğime bakmayın ailemin kalbini tabiki kırmak istemem ama herkesin yaşantısı kendine. lgbt de olsanız hetero da olsanız evlilik sizi ilgilendiren bir konu buna ailenizin söz hakkı olamaz nitekim bir ömür evli olacak olan o sorumluluğu üstlenecek olan sizsiniz. Yine de yok ben ailem için evlenirim de derseniz yapın gitsin 1 2 sene sonra bir bahane ile boşanırsınız ondan sonra bir daha size evlen baskısı kuramazlar sevdiğiniz kişi ile eve çıkar mutlu mesut yaşarsınız bir zahmet evinizin anahtarını da ailenize vermeyin çat kapı gelmelerine de müsaade etmeyin kocaman insanlarsınız.

    9 yaşımda babam büyüyünce ne olacaksın diye sorduğunda "Erkek olucam" demiştim. Sebebi lezbiyen olmam değildi bunun ne olduğunu bilmiyordum 9 yaşımdayım TV,PC, Telefon yok o zamanlar bilgi dağarcığı kısıtlı :) Babam da bana gülümseyerek bakıp "Ne bok yersen ye" demişti :) sonra büyüdüm hep erkekler ile arkadaşlık ederdim onlarla kadınları çekiştirip maç yapardık ama kadındım yani erkeklerden hoşlanırdım yada öyle sanıyordum 14 yaşımda bir kız arkadaşım beni dudağımdan öptüğünde şok olmuştum korkmuştum feci şekilde korkmuştum ama oyun oynuyoruz ayağına önemsemedik 17 yaşına gelince, üniversite de birlikte eve çıkma hayalleri kurardık Sonra o liseyi bitirip kapandı hoca olmak için kursa girdi ben üniversite ye gittim derken araya iletişimsiz uzun bir zaman girerek arkadaşlığımız bitti. Üniversite de yurt ta kaldım ve bir sürü kız vardı :) ama hiçbirine o şekilde bakmadım çünkü lezbiyen değildim. Bir arkadaşım yurtta bana "sen biseksüel misin" diye sorduğunda "o ne?" dedim ve açıklamaları üzerine lezbiyen terimini keşfettim ama tabiki o zaman arkadaşıma cevabım "hayır tabiki lezbiyen yada biseksüel değilim" oldu. Lezbiyenlik kavramını yeni yeni öğrendiğim o zamanlar cinsel olarak ilgisizdim kendimi a sexüel diye tanımlardım. Cinsellik ten ziyade duygusal bir ilgi istediğimi sanırdım ama niyeyse ne zaman bir erkekle çıkma aşmasına gelsem hep kaçardım. Sonra kendimi erkeklere karşı güvensiz olduğum için böyle diye avuttum 23 yaşımda aile baskısı ile nişanlandım ama yapamadım sebebini anlamadığım bir şekilde korktum ve nişanı attım. Bu arada yabancı dizi izlemeyi çok severim :) the 100, wynonna earp, gibi dizileri izlerken kadın ve erkek baş rolün aşkını değil waverly ve Nicole, Lexa ve Clarke aşkını beğenirdim ve sonra kendime biseksüel dedim. Henüz hiç bir kızla bu konuda konuşmasam da ve hiç bir kızla çıkmamış olsam da Şu an biseksüellik aşamasındayım :) bu his ne bilmiyorum bir kızla çıkma fikri bile midemde kelebek etkisi yapıyor ve bir miktar da yüksek kalp atışı var :) belki korkudan belki heyecandan bilmiyorum ama denemeden neyin ne olduğunu bilemezsin.