Hibiskus adlı kullanıcının mesajları

    Tamamı lgbt karakterler den oluşan (The L Word, sense8) gibi yada baş rol oyunculardan lgbt karakter olan (Wynonna Earp, Killing Eve, The 100) gibi dizilerden bildiklerimizi paylaşırsak, bilmediğimiz lgbt dizilerini de öğrenmiş oluruz dedim :) malum Google da arayınca bazı güzel dizileri bulmak zor olabiliyor.

    Not: Konu açmakta pek iyi değilim umarım doğru yere doğru içerik ile açmışımdır :)

    Bir hatam olduysa affola

    Parka oturmuş hayatımı sorguluyorum. Neden yalnızım? Hayatım nereye gidiyor? Neden durgunum? Ağlayasım mı var? Kalbim neden bu kadar depresif? Bahar mı çarptı yoksa her zamanki ben miyim? Bir bara gitmek ve kafayı dağıtmak istiyorum ama yine hata yapmaktan korkuyorum. Hem ben alkol kullanamam ki 1 kadeh şarap da Çakır keyif olan biriyim. Yada belki sahile gitmeliyim ve bir taraflarıma kıramp girene dek yüzmeliyim yüzmek bana iyi geliyor tüm sıkıntılarım suyla akıp gidiyormuş gibi yada belki yüzerken çok çaba efor sarfettiğim için yorgunluktan düşünmeye mecalim kalmıyor da olabilir. Bu tarz şeyler düşünerek park da müzik dinliyorum işte.

    O dostu 8 yıl önce buldum sanmıştım 7 yıl dostluğumuz sürdü sonra bir an bir bakış bir hareket dostluğu çok farklı yerlere götürdü. Yinede 7 yılın hatırına dostluk devam etsin yada evrime uğrayıp başka bir ismi olsun ama devam etsin dedim çabaladım ama sonuç hüsran. Bazen sadece oluruna bırakmak lazım. 2016 da 'herkes bir gün gider' adlı bir şiir yazmıştım kendimce. Yazdıktan sonra kendime bakıp "neden hep bu kadar karamsar olmak zorundasın ki" dedim. Şimdi ise bunun karamsarlık değil gerçekçi bakış açısı olduğunu düşünüyorum.


    Herkes Birgün Gider

    kimi ölür gider

    kimi seni terk eder

    kimi hemen gider

    kimi yıllar sonra gider

    kimi giderken veda eder

    kimi sessiz sedasız gider

    Kimi anahtarını alır gider

    Kimi çarpar kapıyı çekip gider

    kimi iyi gider

    kimi kötü gider

    Her ne şekil olursa olsun

    HERKEZ BİRGÜN GiDER

    Uzayan kollar :) bileğine ve eline bağlı bir mekanizma bileklik gibi ama bilincin ile hareket edebiliyor ve istediğin zaman uzayarak ulaşamadığın yerlere ulaşmanı ve almak istediğin şeyi yattığın yerden yada durduğun yerden almanı sağlıyor. Kısa boylu biri olarak mutfak da çok işime yarar dı :)


    Hiç sanatsal birşey yaptın mı kendine özgü?

    Karaböcek den korkarım çığlık çığlığa değil ama karaböcek görünce direk anneme gidip atmasını söylüyorum ertesi gün de evi baştan açağı ilaçlayıp 1 gün eve girmiyorum. Bu sayede yıllardır karaböcek görmedim radyasyona dayanan böcek bana dayanamadı :)

    Hep o söylemeye yemeyen şeyler kalıyor içimizde kalmasa keşke :D ama bence benim şahsi fikrim olumsuz olması gibi büyük bir ihtimal var ama olumlu olması gibi de bir ihtimal daha var o da gitmek mi dersin 🙈 (gelişine geldi ya pardon :) Ciddiyetten sapmadan tamamlıyayım, eğer iş bakımından içine siniyorsa bence bi dene, hem oraya gitmek haricinde gün içinde yapacağın başka önemli bir durum yoksa değerlendirmeye değer, bence her zaman bir umut vardır içimizde onu dinlemek gerekebilir bazen, saygılar:)

    Aynı gün 2 görüşme olunca sıkıntı yoksa dediğin gibi en azından yürüyüz gezi olur. Hem iş görüşmesi yapılacak yeri aradım "sadece görüşme için mi yoksa çalışma yeri mi orada olacak" diye bilgi almak için yolda nihayet dönüş yaptılar ve bana "görüşmeler burada değil başakşehir de yapılacak" dediler. Valla o kadar yolu gitmişken tam tersi istikamete gitmek zor geldi. Başakşehir iş merkezini aradım 7-8 defa dönen olmadı bende eve geldim. Hava sıcak zaten yağmurlu yada serin olsa oraya da giderim ama şimdi başakşehire gidip "burada görüşme yapılmıyor" denme ihtimali de var. Saçma saçma işler insan bi telefona bakar bilgi verir adam gibi olumlu olumsuz görüşürüz ama kimsenin kimseden haberi yok.