Kelebek.Etkisi adlı kullanıcının mesajları

    Kerimcandan önce bu ülkede tecavüzcüler,sapıklar,kadın katilleri var ve ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Kerimcanında yaptığını doğru bulmuyorum ama bu ülkede ki adalet sistemine de inanmıyorum bi adalet sistemi var mı o bile şüpheli. Kerimcanın vereceği bi para onları susturmaya yeter şuan yaptıkları bi gösteri arkadaşlar gaga buluta yaptılar kerimcan fenomen olduğu için ona bi ceza niye vermesinler algısını oluşturmaya çalışıyorlar ama bu toplum artık bunu yemez.Kerimcan bi fenomen olduğu için bu kadar konuşuldu yoksa kimsenin umurunda değil adamın şeyi .Evet çocukları kötü etkileyebilir onların zihininde birşeyler uyandırabilir ama şunu unutmayın bu ülkede kerimcandan daha ahlaksızlar var ve utanmadan yüzleri kızarmadan hala aramızda geziyolar .Sadece bu ülkede çok paranızın olması yeter ne yazık ki bu size herşeyi yapma hakkı veriyor ve yaptığınız yanınıza kalıyor.Ve kerimcanın onu kasti olarak attığını düşünmüyorum başka birisine atıcaktı ve bi yalnışlık oldu.Bu herkesin başına gelebilir onu yargılayanlar da kapalı kapılar ardında eminim daha kötülerini yapıyor.Parmaklarıyla başkalarını göstermeden önce ellerinin temiz olduğundan emin olsunlar sonra bunları konuşuruz belki o zaman bu dünya daha güzel bi yer bu ülke de daha adaletli olur.Umarım ben yanılıyorumdur da adalet yerini bulur.

    Onunla güzel bi hayat bizi bekliyor 5 sene sonra kendimi onun kollarında amsterdam da görüyorum siz kendinizi 5 sene sonra nerede görüyorsunuz hayatınızda ne değişiklikler olacak sizce ?

    Bi kız var bana güzel hayaller gördürüyor hayatımı daha çok güzelleştiriyor ama tanışalı 1 ay falan oldu sanki yıllardır tanıyorum gibi hissettiriyor onunla herşeyi paylaşabiliyorum kalbimde dahil sonu ne olacak belli değil

    Bende bir hetroyum. Sizi anladığımdan dolayı buradayım. Ve de olmaya devam edeceğim. Burada 2 kişi daha hetro ve sizi anladığından dolayı buradalar. Sohbet anlamlı yani eğlenceli ortam yaratıp daha katılımcı artmasını sağlamak istediklerini düşünüyorum.

    Okuduğum en mantıklı açıklamalardan birisi biraz duygulandım sanırım sana hak veriyorum sadece amacından sapmasından rahatsızım.

    Ben daha ''LGBTİ'' içerikli konuşmamızı ve biraz bizi tanımladıkları gibi sapkınca hareket etmeden tanışıp konuşmamızı tavsiye ediyorum haksızsam haksızsın diyin bu siteyi başka niyetlerle kullanmasınlar ve gerçekten ''LGBTİ'' olduğuna inanan insanlar buraya gelsin

    Merhaba öncelikle site amacından sapmadımı sizce alakasız siteye yakışmayan konuşmalar oluyor sözüm meclisten dışarı bam bam üstüne alınma yeni arkadaşta aramıza hoşgeldin ama ben sitenin amacına göre kullanmamızı rica ediyorum çocuk gibi davranmayı kessinler.