Posts by Masalimsi
-
-
balkonda çay içiyorum. hiçbir şey yapasım yok.
-
bir kaç yıl önce içinde bulunmayı sevdiğim bir forum vardı. güzel bir ortama sahipti. çok kaliteli değildi fakat içinde bulunan insanların foruma katkı sağlamaya çalışması güzelleştiriyordu.
aslında forum veya uygulamanın kalitesi önemli değil. içinde bulunan insanların güzelliği o uygulamayı güzelleştiriyor. mevcut olan uygulamalar gibi yeni çıkacak uygulamalarda kirli ve bir o kadar itici olacak diye düşünüyorum. tabi güzel kaliteli ve güvenliği sağlam bir uygulamaya karşı değilim.
-
Bir yanda gerçekler ve beraber yola çıktığın bir insan. Diğer yanda henüz yaşamadığın ve hep arzu ettiğin hisler. işin gerçekten zor. ihtiyacın olan zaman ve acele karar vermeden düşünmek. Bu süreçte sana yardım edecek olan insan çok önemli. kendi başına atlatabilirsen ne ala. Unutma,herkes bu konuda bir fikir söyleyebilir. Ama sonuç olarak hayatını etkileyecek olan kararı sen vereceksin. Diyebileceğim sadece acele etme.
-
direk yer varmı sorusu.. nasıl bir kıtlık varsa artık.
-
bence pek nedeni yok. bazen insanın şansı oluyor ve güzel şeyler ile karşılaşabiliyor. güzel tesadüfler gerçekten unutulmuyor. bazende öyle çok istediğin bir olayın sonucu öylesine kötü çıkıyorki onuda tabi unutamıyorsun. ama şu bir gerçekki sabrettiğinde tesadüflerin istediğine çok yakın çıkıyor.
-
film izliyorum.
-
1-Hayatında yapmadığın için pişman olacağın şeyler neler?
sevdiğim meslek dalına adım atmamak.hala atmıyorum. pişman oluyorum ama umurumda değil.
2-Hayatta nelere minnettarsın?
yapılan karşılıksız iyiliklere minnettar kalırım. daha çok fazlasıyla kaşılık vermek için fırsat kollarım.
3-En büyük korkun ne?
en son yaşadığım korku reddedilme korkusuydu. bir kaç senedir onuda aştım.
4-En büyük hayalin ne?
bir motorsiklet ile asyayı kuzeyinden güneyine gezmek.
5-Kendine gerçekten ne kadar zaman ayırıyorsun?
elimden geldiğince ayırmaya çalışıyorum. tabi gün içinde hesaplarsak uyku hariç 3-4 saat
6-Son bir sene içerisinde kendine hangi değerleri kattın?
daha çok hayır diyebiliyorum.
7-Kaybetmek istemeyeceğin en önemli özelliğin ne? Neden?
sağlığımı. çünkü birine veya bir yere bağlı yaşamak benim için çok zor olur.
8-Hayatta neyden vazgeçebilirsin? Neden?
hobim için fazlasıyla harcama yapabilirim. çünkü stres attığım tek şey o.
9-Hayır demek isterken evet dediğin en son an ne zamandı? Neden hayır demedin?
hayır ise hayırdır. asla istemediğim şeyi yapmadım. evet diyeceğim insana hiç hayır demedim.
10-Çevrendeki insanlar senin hakkında gerçekten ne düşünüyordur?
gerçekten umurumda değil.
11-En son ne zaman karnına ağrılar girecek kadar güldün? Bu sırada yanında kimler vardı?
bu akşam arkadaşlarla oturduk sohbet ediyorduk baya güldük eğlendik.
12-Kimleri kendine örnek alıyorsun? Neden?
kimseyi almıyorum.
13-Para senin için ne kadar önemli?
ihtiyaçlarım ve yeterliyse keyfim için araç. asla para saplantılı biri olmadım. kazanırım ve istediğim gibi harcarım.
14-En son ne zaman eleştirildin?
2 hafta önce sanırım. haklıydı.
15-Bu eleştiriden kendine nasıl pozitif bir fayda sağladın?
bu yaştan sonra huy değişmiyor. negatif yada pozitif. çay var içersen ben var seversen mantığına devam ediyorum.
16-Seni hiç tanımayan birisine kendini nasıl anlatırsın?
kendini ifade etmek zor yada anlatmak. zamanla karşındaki insan ile birbirini tanımak dışında tüm anlatımlar sözde kalacağına inanıyorum.
17-Eğer hayatının son haftasını yaşıyor olsan neler yapmak isterdin?
sanırım öyle çılgın şeyler geçmezdi aklımdan. normal sakin bir şekilde haftanın bitmesini beklerdim. nasıl olsa son hafta.
18-Mutlu musun?
hayır
19-Mutlu olmak için nelere ihtiyacın var?
sadece 1 motorsiklet.
20-Bu güne kadar kaç kez âşık oldun?
1 kere. aşk ile flört farklı şeyler.
21-Sürekli erteleyip bir türlü yapmadığın şey ne?
odamı toplamak.
22-Hayallerini gerçekleştirmenden seni alıkoyan şeyler neler?
biraz tembelimdir o konuda. çünkü planlı hareket pek bana göre değil. koltuktan kalkıp gitmem gerekiyor.
23-En son ne zaman birisi sana teşekkür etti. Bunun için ne yapmıştın?
yiğenim. bisikletini tamir ettim.
24-Ne sıklıkla özür diliyorsun?
genelde az konuştuğum için pek özüre ihtiyacım olmuyor.
25-Bu güne kadar kendine verdiğin ve tutmadığın sözler neler?
gereksiz harcama yapmayacağım kenara para atacağım diyorum. yok illede keyif illede keyif.
-
1-)Gece mi gündüz mü? gece
2-)Kapı kapalı mı uyursun açık mı? açık
3-)Çocukluğunda lakabın neydi? -----
4-)Bitter mi sütlü mü beyaz çikolata mı? bitter
5-)Çikolata mı Vanilya mı? çikolata
6-)Facebook mu Twitter mı? İnstagram mı? instagram
7-)En yakın arkadaşlarının isimleri? keyfim ve kahyası
8-)Son zamanlarda kimsenin anlamasını istemediğin bir şeyler yaptın mı? yapmadım
9-)Ateş başında bir partiye katıldın mı? genelde ateş başı sohbetleri yaparız
10-)Eğer sen aşırı derecede sessiz olsaydın bu ne anlama gelirdi? sessiz olmak istediğim anlamına gelirdi.
11-)Sence herkes ikinci bir şansı hak eder mi? hayır
12-)Uzay boşluğuna çıkmak mı okyanusun dibine inmek mi? okyanus dibi daha gizemli geliyor bana
13-)Güven problemin var mı? güven problemim yok, güvenilmeyecek insan çok.
14-)Yabancılara gülümser misin? evet
15-)Hiç uzaklaştırıldın mı ya da kovuldun mu? Neden? evet bir çalıştığım yerden çıkartıldım. doğrucu davutumdur. çıkarkende doğruları söyledim. haklıysam susmam.
16-)Hiç birinin kalbini kırdın mı? Nasıl? evet kırdım. sonrasında hatalı olduğumu anlayıp özür dilemiştim.
17-)En sevdiğin tv show? tv izlemiyorum
18-)Daha önce hiç birini beğendin ve onunla konuştun mu? evet beğendim ve konuştum.
19-)Hangi sanatçıları üçlü bir grup yapardın? sanatçı takıntım yok. radyoda çıkan müziği dinliyorum.
20-)Yanında en rahat olduğun kişi kim? yanlız olduğumda rahatım.
-
açıkçası yuvarlanan kaya gibi yaşıyorum diyebilirim.
-
Kova
-
evet farklı inanca mensup biriyle ilişki yaşayabilirim. hiçbir zamanda sorma gereği durmadım.
-
Ben bu konuda önceleri uzun uzun düşünmüştüm. Çevrem muhafazakar olduğundan zor bir süreç olacağını biliyordum. Açılsam yaşadığım yeri değiştirmem gerektiğini biliyordum. Düşündüm,taşındım sonrasında açılmaya gerek olmadığına karar verdim. Mutlumuyum evet. Çevrem bilmesede olur.
-
merhabalar izmit'ten.