Masalimsi adlı kullanıcının mesajları

    bir kaç yıl önce içinde bulunmayı sevdiğim bir forum vardı. güzel bir ortama sahipti. çok kaliteli değildi fakat içinde bulunan insanların foruma katkı sağlamaya çalışması güzelleştiriyordu.


    aslında forum veya uygulamanın kalitesi önemli değil. içinde bulunan insanların güzelliği o uygulamayı güzelleştiriyor. mevcut olan uygulamalar gibi yeni çıkacak uygulamalarda kirli ve bir o kadar itici olacak diye düşünüyorum. tabi güzel kaliteli ve güvenliği sağlam bir uygulamaya karşı değilim.

    Bir yanda gerçekler ve beraber yola çıktığın bir insan. Diğer yanda henüz yaşamadığın ve hep arzu ettiğin hisler. işin gerçekten zor. ihtiyacın olan zaman ve acele karar vermeden düşünmek. Bu süreçte sana yardım edecek olan insan çok önemli. kendi başına atlatabilirsen ne ala. Unutma,herkes bu konuda bir fikir söyleyebilir. Ama sonuç olarak hayatını etkileyecek olan kararı sen vereceksin. Diyebileceğim sadece acele etme.

    bence pek nedeni yok. bazen insanın şansı oluyor ve güzel şeyler ile karşılaşabiliyor. güzel tesadüfler gerçekten unutulmuyor. bazende öyle çok istediğin bir olayın sonucu öylesine kötü çıkıyorki onuda tabi unutamıyorsun. ama şu bir gerçekki sabrettiğinde tesadüflerin istediğine çok yakın çıkıyor.

    Ben bu konuda önceleri uzun uzun düşünmüştüm. Çevrem muhafazakar olduğundan zor bir süreç olacağını biliyordum. Açılsam yaşadığım yeri değiştirmem gerektiğini biliyordum. Düşündüm,taşındım sonrasında açılmaya gerek olmadığına karar verdim. Mutlumuyum evet. Çevrem bilmesede olur.