icimdekikurbaga adlı kullanıcının mesajları

    Elektrik süpürgesi mi? Hah 😂 O anki halini çok görmek isterdim 😂 Korkuna yenik düşünce insan kendinden çıkıyor 😂 Sen üzülüyorsun ama ben üzülmüyorum tam tersi çok gülüyorum oh canıma da değsin diyerekten 😁 Senin anlaşma taktiğin bazen işe yarıyor artık bende iletişime geçerim örümceklerle 😂 inş Kurtulurum ya başıma belalar 😂

    Hahha ben kesinlikle kendimi dışarıdan görmek istemezdim galiba :D :D şey gibi gelmeseydiniz sizde benim olduğum yere iyi oldu misali galiba :D evdekilerin yanında yapma ama ben bi kere öyle yakalandım anneme bana bakıyor bu napıyor diye, kendi kendime konuşmama alışıklar da örümceklerle de konuşunca annem bakakaldı :D

    Ben hiç yaşanmamış gibi davranamıyorum,kafaya her şeyi taktığım için...Geçmiş geçmişte kalıyor ama ben hala oradayım ve kabullenemiyormuş gibiyim.Hayatımda bir ara hiçbir şey (ödev,aktivite vb.)yapmak istemiyordum,hayata olan amacımı yitirmiş gibiydim ama düzeldim mi onu bile bilmiyorum.

    VE TAM DA ÜNİVERSİTE ZAMANI 😂

    Evet evet o anları biliyorum maalesef benim de üniversite zamanları çok zor geçmişti ilk zamanları gerçi hala sıkıntılı ama :D Bişeyleri kafaya takmak çok sıkıntılı bir durum oluyor ya çıkamıyorsun uzun bir süre oradan, umarım sen olduğundan daha kolay atlatırsın ve düzelirsin :)

    Merak etmek, açıklama istemek, detayları bilme arzusu güzel şeyler bende bu daha çok evren gezegenler insanlığın varoluşu gibi şeylerde bir miktar canlanıyor :) ama kendimi açıklamak zorunda olmak pek benlik değil sanırım bu yüzden daha çok "beni nasıl görüyorsan öyleyim" diyorum :) çoğunlukla 28 yaşında olmama rağmen 18 yaşında hatta bazen 16 yaşında muamelesi yasalarda pek tınmam güler geçerim :)

    Onlar zaten içine girince hiç çıkılamayan konular bende çok sorgularım her şeyi, öğrenmek isterim ama herkese ve her şeye de güvenmediğim için biraz neyi nasıl öğreneceğim konusu hava da kalıyor bende :D evet güzel bir cevapmış :thumbup::) Sanırsam bir süre sonra zaten gülüp geçme evresine kadar getiriyorlar insanı, daha yolun başındayım galiba zamanla bende o evreye gelebilirim umarım :)

    Baya cesaretlisin konuşma ve anlaşmaya gelmişsin örümceklerle 😂 Ben örümceklerle zarar veriyorum ya hiç sorma pestili çıkana kadar Anne terliğiyle vuruyorum 😂😂 valla bende senin gibi deneyeceğim bakalım benim gidişatım nasıl gidiyor 😂😂 Gerçi ben senim gibi cesaretli biri değilim çığlık çığlığa kalıyorum 😂 Umarım benim de yavaş yavaş geçer ya bunu çok istiyorum. Çevremde aile ortamımda dalga konusu oluyorum 😂😂 Evet maalesef var sakatlanma durumum Sakatlanacağım günü görmeyelim inş😂😂😂 hah

    Ya sen iyi anne terliği ile eziyorsun ben o durumları aşıp bi ara efsane canileştim elektrik süpürgesi ile evde örümcek kovalıyordum :D üzülüyordum ama yani insan bir kere korkusuna yenik düşmeye görsün kötü bir durum :D bi dene ya belki sende de işe yarar şey diyordum ben "sen şimdi orada dur kıpırdama ben işimi halledeyim çıkayım sonra senin orada olduğunu gün içinde unuturum sonra ortalığa çıkma falan " böyle değişik anlaşmalara kadar gitti durum, bazen çıkıyorlardı ama bazen de işe yarıyordu :D :D inşallah kurtulursun sende :)

    Bazen hayat bizi öyle seçimler arasında bırakır ki, bu seçimlerde ya kendinizi dinleyeceksinizdir ya da olması gerekeni. Her seçimlerimizin bir sonucu olması gerektiğine inanıyorum ben, isteyerek yapsak da yapmasak da. Ve her seçimimizde bizi korkutan düşünce "sonuçları" oluyor galiba. Size bir şey sormak istiyorum.


    (Bu yapacağınız şeyin yapsanız da yapmasanız da imkansız olmak gibi bir durumu var, başka bir düşünce üzerinden bakarsak bunun size bir getirisi olmama ihtimali çok yüksek, sadece kendi istediğiniz için ve düşüncelerden kurtulmak için yapmak istiyorsunuz ama şöyle bir soru ile karşılaşıyorsunuz; )


    Eğer yaparsanız hayatınızın o andan sonra nasıl ilerleyeceğinden emin olamadığınız bir şeyi yapar mıydınız? Ya da hiç yaşanmamış gibi mi davranırdınız?

    Buraya sadece biseksüel olduğumu düşünerek geldim terimler üstüne terimler öğrendim. İnsanın kafasının karışmaması zor :) terimleri bilmem kadınım kadın bedenimi seviyorum ama kadınsı giyinmeyi sevmiyorum üşengeçlik de olabilir çekingenlik de. Cinsel tercih konusunda ise erkekleri de kadınları da cezbedici bulurum. Ruhsal yakınlık da ise kadınları daha yakın bulurum kendime. Erkeklerle genelde kanka olurum lol, pubg oynar maç yaparım ama kadınların yanında çekingen ve daha dikkatli davranırım. Şunda buyum bunda şuyum diye uzun bir açıklama yapmaya çalışmaktansa hoşlandığım kıza yada hoşlanmadığım erkeğe direk ben geyim demek daha kısa ve öz sanırım :) bunu da dün izlediğim imagine me and you filminde ki Lucy karakterinden öğrendim :)

    Evet insanlara zaten temelde kendimizi açıklamaya çalışırken zorlandığımızı düşünürsek bir de detaya girersek çıkamayız herhalde :) Ancak ben daha çok kendimi anlayabilmek için bunu anlamaya çalışıyorum galiba ya da çok kasmadan kendimi de zorlamamam gerekiyor da olabilir bu konularda :)

    icimdekikurbaga Çok saol ya Bu derneği ben bilmiyordum. Senin sayende bu bilgiyi edindim. Umarım annem artık anlayış gösterir. Beni yine anlamayacağını yüzde yüz eminim belki de belli olmaz. Ne diyeceğimi bilmiyorum. :) Teşekkür etmekten başka:)

    Ne demek bir şey yapmadım, hiç olmazsa annene bu konuda nasıl yaklaşman gerektiğini anlayabilirsin ve belki de sana da annene de iyi gelir ilerde, umarım düzelir her şey :)

    Hahah seninki de çok iyiymiş bu panik olayı sende biraz geçmiş. Benim bu panik olayı yüzünden bir gün bir yerim sakaylanacak. Çok şekilde duşmuşluğum var. Nedense hiç bir şey olmuyor bana araba çarpsa bile dermişim :D o kadarda değil :D haha şanslısın bende paniği atlatırsam iyi olur sağlık için haha

    Böyle çok panik olduğum zamanlarda hatırlıyorum onlara zarar vermek istemiyorum ama yani korkuyorum ya anlatamıyorum kimseye falan, artık örümceklerle konuşup onlarla anlaşma yapma noktasına kadar varmıştı benim durum 😂😂 sonra galiba konuşa konuşa onlarından benden korkuyor olduğu mantığını yerleştirdim bi şekilde birazcık geçti galiba öyle, hala görsem bi garip olurum ama paniği dengeleyebiliyorum biraz daha içimde😅 umarım seninde yavaş yavaş azalır çok zor biliyorum gerçekten ve senin için daha zor olsa gerek çünkü cidden bi yerini sakatlama durumun var 🙈

    @Zayn 


    Listag LGBTİ

    Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans, İnterseks Bireylerin Aileleri ve Yakınları Grubu yani kısaca LİSTAG LGBTİ bireylerin aile ve yakınlarına destek olmak için kurulmuş bir dernektir. Grup düzenli olarak toplantılar yapmakta, LGBTİ bireylerin yakınlarını buluşturmakta, onların ve toplumun LGBTİ ve homofobi konusunda bilgilenmesi ve bilinçlenmesi yönünde faaliyetlerde bulunmaktadır.

    Web: Listag.org/ & Facebook.com


    Böyle bir dernek var ailelerin olduğu belki annene karşı nasıl bir tutum alman gerektiği hakkında yardımcı olabilirler. Bilmiyorum bu iyi bir tavsiye olabilir mi ama hiç olmazsa annenden şiddet görmektense orada ki kişilere durumunu anlatırsan sana belki nasıl makul bir tavır takınabileceğini anlatabilirler. Umarım yardımı dokunur ve umarım bir gün özgür olabilirsin.

    Motor değilde nasıl desem Telefonun üzerinde yine örümcek görmüştüm bi türlü gitmiyordu telefonu hızlıca alıp duvars vurmuştum. Yazık oldu telefona panik işte üstünden gelemiyorum ^^

    hahaha baya iyiymiş yalnız bende de vardı o camdan düşmedim ama yataktan düşmüştüm falan ağladığımı hatırlıyorum halı da örümcek gördüm diye abim dalga geçmişti benimle falan anlayabiliyorum ama nasıl oldu bilmiyorum ama geçti biraz biraz benim o panik durumu geçmez diyordum ama ^^

    Kendilerinde bir insana şiddet uygulama hakkını nasıl bulabiliyorlar anlamıyorum. Umarım bir an önce kavuşur sağlığına ve bence de şikayetçi olmalı, ancak karşı tarafın bu durumu ne kadar önemsediğine göre değişiyor galiba maalesef.

    Günüm erken kalkma spor, iş, ev, yemek, dizi dizi dizi şeklinde geçiyor sıkıcı ve bir önceki günün aynısı. Sanırım yarın farklılık olsun diye çatıda cirit atan fareleri bulmaya çalışcam belki biri beni ısırır da adrenalin denen şeyi yaşarım farklı olur.

    Spor yapma olayı iyiymiş ya ben ne zaman başlasam bi kaç gün sonra bırakıyorum ^^ Bir de çalışırken benim için imkansız gibi helal olsun :thumbup: