~Tubidh~ adlı kullanıcının mesajları

    Ailem beni bilmiyor ve bilseydiler hiç hoşnut olmazlardı . Müslüman bir aileyiz bende müslümanım fakat cahil değilim birkaç gereksiz yüzünden Türkiye'nin geldiği son durum bu . Ebeveynler çocuklarına seçim hakkı vermeden zehirli düşünceleriyle çocukların beyinlerini monotonlaştırıyorlar . Sonuç olarak bir zamanlar kendini ayıp sanan ve sonsuz ikileme girip kendinden şüphe eden tutsaklara dönüştürüyorlar. Bu ataerkil bireyleri iyileştirebilirsek veya gelecek nesli dogruya teşvik edersek eminim gelecek herkese hayırlı gelecek.

    Çevremdeki insanları biraz yokladım ve büyük çoğunluğun duyarsız cahillerden oluştuğunu fark ettim. Kendimi kabullendim ve daha dikkatli olmayı öğreniyorum. Görüşleriniz için teşekkürler. :)

    Fen lisesinde kız yurdunda kalıyorum. Oda arkadaşıma aşık oldum ve eşcinsel olduğumu fark ettim .Onu rahatsız etmek istemem ve çok endişeliyim yakın arkadaş olduk fakat eşcinsel olduğumdan haberi yok eğer beni sevmezse okulumu değiştirmeye karar verdim. Belki kız yurdunda olmam yanlıştır. Bilmiyorum okulum için çok çalıştım fakat resmim iyi güzel sanatlar okuluna gidebilirim .gitmeli miyim? Kız yurdunda olmam yanlış mı olur?

    Kendimi keşfedip aslında ne kadar yalnız olduğumu düşünmeye başladığım zaman benim gibi insanları görebilmek için geldim. Birçok asılsız siteler var ve kaldırılmadan daha özgür davranabilmek için araştırmalar yapmam sonucu rastladım. Sanırım burası diğerlerine göre daha uygun bir ortam.