Vardı, artık yok.
oda güzel yine açarsın belki bir gün takip ederiz.
Vardı, artık yok.
oda güzel yine açarsın belki bir gün takip ederiz.
Yok ya Konya hakkında konuşmak istemiyorum
İyidir filan işte. LGBTİ bireyleri için yaşanılması en rahat şehirdir hatta
Almanak hazırlamana gerek yok
Bunu herkes bilir canım yani
Herkesin bildiğine göre düşüncelerimizi şekillendirirsek herkes eşcinseller hakkında da bir çok şey bilir değil mi ? Ama bu forumun bir amacı da şudur ki herkesin bildiğini düşündüğü şeyleri aslında yanlış bildiklerini onlara göstermek 🙏
Web Tasarım & Grafik Tasarım
Kendi blogun falan var mı
Aşk ayrılıklar bütünüdür
Display MoreKeşke yazdıklarım okunsa ve anlaşılsa
Konya ve LGBTİ
http://www.konyayenigun.com/gu…kta-sinir-yok-h91733.html
Neyse ya uğraşamam valla
5 yıl öncesinin haberi ve haber değeride yokta sadece yaşadığın yada yaşamak istediğin ülke ve şehirleri söyle sana almanak hazırlayayım
Evet
ve ben yinede anlatmaya çalışıyorum
kararlılığın takdire şayan
selam
selam hoşgeldin elmeryy17
San Andreas dan CJ 😁
Hayalim hayal kurabilmek
aşk insanın içinde özünde var olduğu sürece heryerde var
Forumda açıkladım erkekten Lezbiyen olmaz dediler
Umarım istediğiniz noktaya gelirsiniz
Riyakarlara var eşcinsellere yok
2 kişiye olan 222 kişiye de olabilir yani olmaz
Açıkcası konyada yaşayan yeni nesil eminimki bu duruma böyle bakmıyor onlarda bu durumu kabul edip arkadaşlık ilişkileri güzel bir şekilde kuruyor tabiki hemen kabul ediyorlar hepsi güzel karşılıyor demiyorum okularda liselerde sıkıntı olabiliyor ama lise zorbalıklarla dolu olan kurumlar olduğu için bu özel bi durum değil ve her yerdeki liselerde olan şeyler bence ve şuan yapmadığını söylesen bile konyaya ön yargıyla yaklaşıyorsun ben birçok video gördüm istanbulda ve izmirde çekilmiş röportaj yapıyorlar ve dediğin gibi bi tepki olmuyor kötü bakıyorlar ve pek iyi tepki vermiyorlar ve açıkcası gidip zaferde bağıran ben lezbiyenim diye gennelikle bakarlar ama emin ol taşlamazlar seni😒 ve ne kadar muhafazakar olduğunu söylense bike şehrimizde tekel sayısı azımsanmıyacak kadardır ve içki içilecek mekanlarda o kadar vardır ve benim gittiğim lisede hata şöyle bi olay olmuştu arkalarından lezbiyenler diye konuşulduğu(ikisi yakın arkadaşlardı ve yakın oldukları için ve okulda yaptıkları kavga gibi olaylarla dikkat çektikleri için böyle bi söylenti yaymışlardı) kızlar ki birisi kapalıydı birbirlerini dudaklarından öptüler istiklal marşı okunmak için toplanırken ve etraflarına dönüp gördünüz mü diye bağırdılar ve gülüp önlerine döndüler sence daha ne yapabilirlerdi.
Anlamıyorlarrrrrr
nasıl anlamadım bdsm derken şifreli oldu sanki 😄😄
Googledan bakabilirsin
The l world’u izlemeni tavsiye ederim senin gibi lezbiyenimsi erkek (o da kendini böyle tanımlıyor) karakter var bilgine 😉
Bugün bakıcam tavsiye için teşekkürler
Lezbiyenimsi erkek ne ya . Yok öle bi şey açıkladık ya
ben öyle hissediyorum ama araştırma konusu olabilirim
Gördüğüm gibi değilse, ben şuyum diye en kalabalık meydan da bağır
Ben İzmir'de bağırdım dönüp bakan olmadı,, neeyysahhh
saçmalamanın lüzumu nedir ki
bazı erotik filmler daha heyecanlı ve güzel oluyor en son izlediğim film seks kölesiydi bitane daha vardı muhteşemdi
buram buram bdsm koktu buralar