I just can't adlı kullanıcının mesajları

    Wikipediayı da engellediler. Kişilerin kendi iradesiyle özellikle üstüne para verip izlemek için aldığı bir şey için yapılacak olan denetimden kasıt nedir acaba çok merak ettim. Parasını ödediğim içeriği denetim altına alacaklar. Sansürler, yaş sınırı, üstüne bir de vergi gelir. Hepimiz artık ''Benim evim'' ile ''Evlen benimle'' programlarını izleriz. Nefes almak bile denetim altında . NeyseX/

    tarifi çok zor. bence beraber vakit geçirebilmek, eğlenebilmek, beraber gülüp, beraber ağlamak gibi...


    benim için yağmurlu bir günde sevdiğiniz kişi ile 2 saat yürüyüp ıslanmak:saint: Konuşmadan, sevdiğiniz kişinin elini tutup beraber hayal kurabiliyorsanız buna aşk denir <3<3<3

    5 yıl öncesinin haberi ve haber değeride yokta sadece yaşadığın yada yaşamak istediğin ülke ve şehirleri söyle sana almanak hazırlayayTz

    Yok ya Konya hakkında konuşmak istemiyorum ^^ İyidir filan işte. LGBTİ bireyleri için yaşanılması en rahat şehirdir hatta:saint::saint: Almanak hazırlamana gerek yok ^^^^^^ Bunu herkes bilir canım yani:D:D

    Heteroseksüel : Duygusal ve cinsel açıdan sadece karşı cinse ilgi duyan kadın veya erkeğe denir. Toplumsal bir ''norm'' olduğu için kendilerini bu şekilde tanımlama ihtiyacı duymazlar.


    Cinsiyetçilik (seksizm : Herhangi bir cinsel yönelim ya da biyolojik cinsiyetin, diğerlerinden üstün olduğunu savunmaya denir.


    Eşcinsel: Duygusal ve cinsel olarak birbirine ilgi duyan hem cinslere verilen genel addır. Uzun yıllar boyunca cinsel ve davranışsal bir bozukluk olarak tariflenen eşcinsellik, 1970'li yıllarda Dünya Sağlık Örgütü'nün bir yayını ile hastalık literatüründen resmi olarak çıkarıldı ve bir cinsel yönelim kabul edildi.


    Trans : İki şey arasında gidip gelme durumu


    Transvestizim (Crossdressing) : Bir toplumsal cinsiyet kimliğine göre davranma / giyinme istediği ile açıklanan cinsiyet kimliğidir. Geçici olarak bu tarz istekler duyabilen transvestitsler , herhangi bir cerrahi müdahale beklentisi içinde olmadan sadece o şekilde giyinerek kendilerini ifade edebilirler. Ülkemizde transvestizm, travestilikle ve Transseksüel ile karıştırılıyor.


    Travesti : Giyim ve davranış açısından karşı cinsin özelliklerine yakınlık duyan kadın ve erkekler şeklinde açıklanabilir. Biyolojik cinsiyet değişikliği söz konusu değildir.

    Transseksüel : Transseksüel bireyler kendilerini tamamen karşı cinse ait hissederler. Yani transseksüelizmin kaynağı psikolojik taleplerdir. Ayrıca transseksüelizmin cinsel yönelimle bir ilgisi yoktur. Yanlış bedende dünyaya geldiğine inanan bir erkek transseksüeli kadın olduktan sonra da kadınlardan hoşlanan lezbiyen bir transseksüel olarak hayatına devam edebilir. Transseksüeller cinsiyet değiştirdiğinden artık travesti olmazlar, olamazlar zira kendi cinslerine uygun giyinmektedirler.

    Transgender : Herhangi bir cerrahi işlemle ya da böyle bir işlem olmaksızın cinsiyetinin karşıtını yaşayan bireyleri tanımlayan genellemedir.

    Grayseksüel : ''ara'' bir cinsel yönelim olarak açıklanabilir. Hem duygusal hem de cinsel istekleri aseksüellik ve ortalama yönelimler arasında seyreden grayseksüeller, hem eşcinsel hem de heteroseksüel olabilirler.

    Queer : Cinsiyet kimliğinin ve cinsel yönelimlerin sabit olmadığını, heteroseksüel veya homoseksüelleri, tüm insanları belirli kimlik tanımları üzerinden genellemenin doğru olmayacağını ifade eden tanımdır.


    Onur yürüyüşü : Her yıl Haziran ayının sonlarında Dünya genelinde kutlanan ve Stonewall ayaklanmasının yıl dönümünde gerçekleştirilen, LGBTİ bireyler ve LGBTİ bireylere destek veren kişilerin katılımıyla gerçekleşen bir dizi etkinlikler ve törenler bütünüdür

    Yurt dışında yaşamak diyebilirim sanırım. Ama ondan önce okulu sağ salim bitirebilmek, çünkü sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ?(

    ağlayarak ablama açıkladım niye ağladıysam artık, utanmıştım sanırım:S sende vardı zaten bir şeyler üzülme filan demişti. Bir tepkisi olmamıştı hatta bildiğin meraklı meraklı sorular sordu, dalga filan geçip beni güldürmeye çalışmıştı ^^^^. İşte daha sonra anneme gidip o söylemişti . En yakınım o olmuştur her zaman, başım ne zaman sıkışsa annem ve kardeşimden önce ona gidip söylerim<3

    Açıkcası konyada yaşayan yeni nesil eminimki bu duruma böyle bakmıyor onlarda bu durumu kabul edip arkadaşlık ilişkileri güzel bir şekilde kuruyor tabiki hemen kabul ediyorlar hepsi güzel karşılıyor demiyorum okularda liselerde sıkıntı olabiliyor ama lise zorbalıklarla dolu olan kurumlar olduğu için bu özel bi durum değil ve her yerdeki liselerde olan şeyler bence ve şuan yapmadığını söylesen bile konyaya ön yargıyla yaklaşıyorsun ben birçok video gördüm istanbulda ve izmirde çekilmiş röportaj yapıyorlar ve dediğin gibi bi tepki olmuyor kötü bakıyorlar ve pek iyi tepki vermiyorlar ve açıkcası gidip zaferde bağıran ben lezbiyenim diye gennelikle bakarlar ama emin ol taşlamazlar seni😒 ve ne kadar muhafazakar olduğunu söylense bike şehrimizde tekel sayısı azımsanmıyacak kadardır ve içki içilecek mekanlarda o kadar vardır ve benim gittiğim lisede hata şöyle bi olay olmuştu arkalarından lezbiyenler diye konuşulduğu(ikisi yakın arkadaşlardı ve yakın oldukları için ve okulda yaptıkları kavga gibi olaylarla dikkat çektikleri için böyle bi söylenti yaymışlardı) kızlar ki birisi kapalıydı birbirlerini dudaklarından öptüler istiklal marşı okunmak için toplanırken ve etraflarına dönüp gördünüz mü diye bağırdılar ve gülüp önlerine döndüler sence daha ne yapabilirlerdi. :S

    Ön yargılı değilim, çünkü gittim gördüm ona göre yazıyorum^^ Gitmeseydim eğer farklı bir şey yazardım, ama gittim. Lezbiyenim diye ben bağırsam beni de taşlamazlar.:S Ben gerçekleri söylüyorum ülkemiz zaten lezbiyenleri kabullenmiş durumda. Diğer cinsel yönelimlere göre hiçte tuhaf karşılanmıyorlar.


    Ayrıca lgbti bireyler Konya'da yoktur demedim, demek istemedimX/ Eğer dediğiniz gibi okulunuzda ki kızlar herkesin önünde birbirini öpüp gördünüz mü dediyse bunda tuhaf bir durum yok. Dünyanın tüm şehirlerinde en az 2 tane Lgbti birey vardır zaten .


    Orada Lgbti olduğunuzu açıklamak bana göre, kendi şahsi görüşüme göre, subjektif yorumuma göre diğer şehirlere nazaran daha zor. Neyse öyle işte :saint: