I just can't adlı kullanıcının mesajları

    sen gördüm diyorsun dediğin gibi görmüşsün biz senelerdir içinde yaşayarak sana gördüğün gibi değil diyoruz ama neeeyysahh :)

    Gördüğüm gibi değilse, ben şuyum diye en kalabalık meydan da bağır;);)^^ Ben İzmir'de bağırdım dönüp bakan olmadı,, neeyysahhh:S

    Konya zafer'de yani Konyanın merkezi taksimi diyeyim, dün 1.90 boylarında falan bir travesti geziyordu yani. İnsanın yaradılışından ötürü içinden gelen hisleri nerde olursa olsun yaşaması kolaydır. Zorluğun ne olduğu daha doğrusu zorun sizin için tanımı daha önemli. Size yada bize göre zor olan birşey başkasını daha çok tetikler yada etkiler belki de.


    Bu konuya bende yorum yapmalıyım bu olaylar şehre göre bi farkı yok İstanbulda olmanda yada başka yerdede homofobik saldırılara uğrayabilirsiniz ve emin olun ki konyada da lgbtli üyeleri var genellikle genç tayfa olarak olsada ve farkındaysanız sizi siz yapan sizsiniz şehriniz değil ve hissetiğimiz duygularda olduğumuz şehre görede şekilenmiyor unutmayınki Van'lı olan Şafak kendinin transerkek olduğunu söyleyip yakın zamanlarda gögüs aldırma ameliyata girmişti kendisi vanlı ve üniversiteyi kazanana kadar Van'da yaşamış birisi ve bizim ülkemize göre daha dine bağlı olup daha katı kuralları olan ırak iran Suudi Arabistan gibi ülkelerdede lgbtli insanlar var ve bu insanlar farkedildikleri zaman idam cezası veriliyor ama buna rağmen yinede lgbtli bireyler var orada.

    Konya'da lgbt üyeleri var veya yok demiyorum ki herkes yanlış anlamış:S Bizi biz yapan da şehrimiz değil, doğru. Konya'da yaşayan biri aşık olamaz da demedim :) Van'da yaşayan şafak isimli trans erkek de olabilir. Bu da doğru niye olmasın ki zaten :)


    Benim dediğim şey sadece Konya'da farklı cinsel yöneliminiz olduğunuzu söylemeniz İzmir'e veya İstanbul'a göre biraz daha zor olabilir. Ben Konya'ya gittim, gördüm arkadaşlar. Hatta birkaç şehir hariç her yere gittim, gördüm. İzmir'de farklı cinsel yönelimim var derseniz 10 kişi ne var bunda der. Konya'da bunu söylersiniz 2 kişi ne var bunda der. Ki bana 2 kişi bile açıkçası imkansız geliyor...


    Siz varsınız ve buradasınız, ben Konya'da Lgbti olması imkansız demedim:) Orada farklı cinsel yönelimlerim var denmesi başka şehirlere göre çok daha zor....

    Öğrencilik işte <X


    Arada partime çalışıyorum... bazı günler gidiyorum, hem can sıkıntısından ölmemiş oluyorum, üstüne para da alıyorum ne güzel ^^ İleride harika bir gelecek beni bekliyor derdim ama sanki dünyanın bana borcu varda.. ^^

    Bildiğim kadarıyla yazayım. Belki ben de bilmiyorumdur, düzeltirsiniz...


    Biseksüel değildir. Sıklıkla karıştırılıyor bence. Biseksüeller kadınlardan veya erkeklerden hoşlanırlar. Panseksüeller için trans erkek, trans kadın veya interseks olması fark etmez.


    Panseksüeller insanseksüeldir özetle :) Hoşlanma veya aşık olma kriterlerinin cinsiyet durumlarıyla zerre ilgisi yoktur yani.

    Panseksüeller birine ilgi duyduğunda kriterleri nedir? Belirsiz. Bazı panseksüeller sadece sarı saçlı insanlara ilgi duyar. Bazıları yumuşak bir kalbe. Bazıları zekaya.


    Panseksüellik bir yönelimdir ve bunu cinsiyet kimliği ile alakası yoktur. Her panseksüel her tanıştığı insanla beraber olmayı arzulayacak diye bir şey yoktur. Tersi durumda da geçerli. Hatta içine girersek, çoğu panseksüel fazlaca aşk takıntılıdır<3.


    Biseksüelliğin bir adım ötesidir. Biseksüel kişi hem erkek hem bayanla ilişkiye girebilmekte ama cinsel olarak arzuladığı kadın veya erkek isteği dönemseldir. Kısacası bisekseül olan kişi aynı oranda hem kadınla hemde erkekle beraber olamaz, bir taraf her zaman daha baskındır. Beraberlikten kastım aynı anda hem kadın ve erkek arzulanmaz. Panseksüel'i bu noktada ayıran özellik arzuladığı kimliğin kadın veya erkek olarak bakmamaktadır. Hoşlandığı veya arzuladığı insan ile kadın veya erkek olarak bakmadan ilişkisi olabilen kişilerdir. Burada önemli olan insanın kadın veya erkek olarak ayrılmaması, sadece onunla beraber yaşama isteğine sahip olmasıdır.

    ''Poli'' kelimesi ''çok anlamına gelir. Bu tür insanlar birden fazla cinse, cinsel eğilime ilgi duyarlar fakat, biseksüel ve panseksüel ile karıştırılmamalıdır.



    Biseksüel iki cinsiyete ilgi duyar....

    panseksüel tüm canlılara ilgi duyar....

    Poliseksüel ise tüm canlılara ilgi duymayabilir. yani üçüncü cinsiyetten olanlara ilgi duyabilir. Mesela Transseksüellerden hoşlanır ama interseksüellerden hoşlanmazlar. ikili cinsiyet anlayışının dışında transgender, interseksüel, iki ruhlu ya da üçüncü cinsiyetten olanlara ilgi duyabilirler..


    bence @Venusss, @melancolic Poliseksüel olduğunuzu düşünüyorum.

    Tabi tam olarak durumu bilmiyorum. Anladığım kadarıyla iki cinsiyetten hoşlanabiliyorsunuz, cinsel eğilimi farklı olan insanlardan da hoşlanabiliyorsunuz.

    O zaman Poliseksüel olabilirsiniz.