Aile ve LGBT

  • ailene bunu açıklamak bunu kabul ettirmek imkansızken benim gibi bizler gibi biz kimleriz ? gökkuşağı altında yaşayan ama içinde tutmak zorunda kalan insanlarız belkide bir çoğumuz insgramımda lgbt sayfaları engellenmiş bilin bakalım kim onlar bizim iyliğimizi düşünen insanlar belki evet ailemi seviyorum ama ailemin istediği gibi yaşamak istemiyorum özgür ruhum burada kısıtlanıyor eşcinsel bir arkadaşınla bile mesajlaşırken teredütlenmek ben buyum ve böyle yaşamak istemiyorum kimsenin kalıplarına ihtiyacım yok sizinde yok eminim benim gibi olanlar bu zorluğu yaşayan insanlar vardır yaşamamalarını dilerdim hem kendim için hem onlar için lezsin ! erkek oluyorsun bir kadın oluyorsun! onlar senin kafanı dolduruyor sözlerinden sıkıldım ben kendimi kontol edebilirim ben kendimi biliyorum nerde durmam gerektiğini ne zaman ilerlemem gerektiğini biliyorum yaşayamamak ne acı ve ne kötü cükü olan erkekler ideal görülüyor tercih meselesi ben iki taraftayım erkeklede olabilirim kadınlada olabilirim kime ne bu kalıplardan kurtulmak gerek bazen ama sesini cıkartığında her baş kaldırdığında daha kötü günler beni bekliyor oluyor o yüzden susup kalıyorsun istediğim kişiyle arkadaş olup istemediğim kişiyle aşık olmak istiyorum ve size flightless bird ?( uçamayan küş şarkısını armağan etmek istiyorum sanırım ben oyum gökkuşağının içinde siyah kalmış bir kuş

  • Her şeyi bilirim kafasında olan insanlar yüzünden ülkemiz böyle. Ben de bu şarkıyı atıyorum:


  • Nikopol

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “aile ve lgbt.” Yeni Başlık: “Aile ve LGBT.”
  • Bu konuda en büyük desteği aslında ailemizden görmemiz gerekirken toplum yüzünden çoğu aile çocuğuna destek olmuyor çünkü yargıları var, çünkü öyle yetişmişler. "Senden olmayanı dışla" ile büyüyen/büyütülen bireyler yuva kurup çocuk yaptığında çocuklarının sadece karşı cinse ilgi duyacağını sanıyorlar, onlar adına evlilik hayalleri kuruyorlar, torun hevesine giriyorlar vs vs. Ama çocukları eşcinsel olabiliyor ve bunu o kadar anormalleştirmeye hazırlar, o kadar kafalarındaki planlar gerçek hayata uymuyor ki hemen bir reddetme ya da yargılamayla çocuklarının üstüne gidiyorlar. Türkiye'de aileye bunu açıklamak bence fazlasıyla zor ve 23 yıldır benim hala buna cesaretim de isteğim de yok maalesef.

  • malasef öyle ailen seni yönlendirmeye çalışıyor onlar gibi olmanı istiyorlar seni şekillendiriyolar 21 yıldır bu şekilde devam ediyor ileride böyle olucak gibi sadece kendi ayaklarının üstüne basınca calıştığın zamanlarda bu baskılardan bir nebze kurtuluyorsun zaten

  • bizde hep burda takılmaya devam ama bula bilirsek wvleliriz neden olmadinki

  • Şimdi bir de madalyonun diğer tarafına bak. Aile olan sen ve senin topluma göre anormal bi evladın var. Ve her anne baba için sende çocuğun için yine topluma göre en iyisini istiyorsun. Burada bir yanlışlık yok. Ama şunu göz önüne alacağım diyorsan yine de birkaç tavsiyem var.

    Bir şeyi niye anormal görürüz tanımadığımız için. Aşina olmadığımız veya ortak değerlerimiz olmadığını düşündüğümüz için.

    Öncelikle kendini en azından ailen tarafından benimsetmek istiyorsan onlarla ortak yanlarını göstermen gerek asi durmadan önce ki seni bi cephe olarak bilmesinler. İçinde escinsellerin en azından yan karakterlerde olanlarından filmler izletebilirsin. Bazi karakterler ile bir bağ kurarız. Onunla bağların zayıfsa küçük sır alış verişleriyle yola başla.

    Ve unutma nasıl yaşayacağına senin iraden ve kudretin karar verir toplum falan değil. Bir hayat var ve istemedigin bir hayatı 50 yıl çekeceğine ve 50 yılın sonunda arkana bakıp hatırlamak istediğin hiçbir şey olmamasındansa bir geceyi tadı damağımda yıllarca hatırlamayı yeğlerim.

    (Anne beni kabullendiğin için teşekkür ederim.)

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!