1. Dashboard
  2. Latest Events
  3. Chat
  4. Articles
  5. Members
    1. Recent Activities
    2. Users Online
    3. Member Accesses
    4. Search Members
  6. Forum
    1. Unresolved Threads
  7. Blog
    1. Articles
  8. Filebase
  9. Gallery
    1. Albums
    2. Map
  10. Calendar
    1. Upcoming Events
    2. Map
  11. Contact
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • Blog Articles
  • Files
  • Gallery
  • Events
  • More Options
  1. LGBTI Community in Turkey
  2. Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Intersex Forum
  3. Main Category
  4. General

2 Aktif Sevgilinin Geçen 1 Yılı

• astronot
  • 24 July 2019 at 12:54 pm
  • astronot
    New Member
    Reactions Received
    8
    • 24 July 2019 at 12:54 pm

Merhaba arkadaşlar,

Buraya aslında bizim gey ortamında nedense inanılmayan veya inanılmak istenmeyen aşk, sevgililik ve yabancı tabirle husband-husband olmakla ilgili kendi deneyimlerimi yazmak istiyorum. Bu başlığı açmamdaki sebep kendime de zamanında denilen "Başka bir erkekle sevgili olamazsın, Türkiye şartlarında imkansız, kafayı yemişsin sen ." tarzında yorumları duyup çoğu insanın gey denilince akla sevgili aşk bağlılık yerine seks, yatak konularının gelmesinin önüne geçmek.

O kadar eminim ki ve turuncu uygulamadan gördüğüm kadarıyla tabii ki aslında birçok gey arkadaşımız kendiyle aynı kafa yapısına sahip bağlılık ve sadakat duygusunu yaşayabileceği bir yol arkadaşı arıyor fakat yukarıda yazdığım saçmasapan dayatmalardan dolayı buna inancını kaybetmiş durumda.

Ben de yurtdışından Türkiyeye kesin dönüş yaptıktan sonra geçen sene bir heves kendime hesap oluşturdum. Mezun olmak üzereydim yalnız yaşıyordum ve bu hayatı beraber mutlulukla yaşayabileceğim gerçek bir aşk arıyordum. Onlarca mesajlaşma buluşma maalesef one night standlerden sonra İstanbul içerisinde böyle bir şeyin olabileceği umudumu kaybetmiştim. Artık sadece seks ihtiyacım geldiğinde uygulamayı açar birisinim bulur kapatırdım.

Geçen sene bu zamanlarda bir gün konsere giderken arabayken uygulamayı açtım ve çevreyolunda giderken birisi yazdı uygulamadan. Büyük ihitmal "Nbr yaş arayış yer var mı" sorularından birini göreceğimi düşündüğüm için mesaja bir göz atıp kapatacaktım. Mesajda "Merhaba, sizi gördüm çok hoşuma gittiniz selam vermeden geçmek istemedim." yazıyordu. Hemen bir umut profiline baktığımda benden yaşça büyük (25 yaşındayım ben o 38 yaşında), tip olarak çok da çekici olmayan bir adam gördüm ve ilk aklıma gelen beni yatağa atmayı düşünen olgun avcılardan ^^ biri diye düşündüm.

O akşam cevap vermeyip ertesi sabah teşekkürler diye cevap verdim ve biz sohbet etmeye başladık.

Sohbet ettikçe karşımda gerçekten koskocaman bir kalbe sahip birisi olduğunu hissetmeye başladım. Cumartesi görüşürüz diye randevulaşmıştık ilk gün fakat ben hızlıca tanımak istiyordum bu şahsı Çarşamba akşamı olması için ısrar ettim ve biz Çarşamba akşamı ilk kez bir avmde buluştuk. Ben ders çıkışımda o iş çıkışında geldi. İlk defa o an ilk görüşte aşk olduğuna inandım. Şu ana kadar gördüğüm tanıdığım herkesten daha farklıydı. Gece 1 e kadar sohbet edip ayrıldık ve bizim maceramız böyle başlamış oldu.

Ben 25 yaşında yurtdışında belli bir dönem geçirmiş tek çocuklu bir aileye sahip Havacılık mühendisiyim, o ise 38 yaşına gelmiş yaklaşık 10 kardeşe sahip geniş bir ailede büyümüş ilkokul mezunu kendine has birisi.

Tamamen farklı yaşam tarzlarımıza ekonomik ve kültürel durumlarımıza rağmen gerçekten birbirimizden çok hoşlanmıştık ve bir ilişkiye başladık.

Biraz daha imaknsızlıklar içerisinde gelmişti bugünlere ve kendimi ona adamıştım. İçinde bugüne kadar uhte kalan her şeyi beraber yapıp ona tattıracaktım.

İstanbul dışına çıkmış birisi değildi ve doğa kamp aşığıydı. Yavaş yavaş ekipman toplayıp ilk gezimizi 2 günlüğüne kamp yaparak başladık.

Sonra kimsenin olmadığı bir dağ evini kiralayıp 3 gün orada geçirmemizi sağladım.

Doğum gününde onu ilk defa uçağa bindirip Kapadokyaya götürdüm.

Mart sonunda tekrar beraber Kiev gezisi yaptık ilk defa yurtdışını gördü.

Bu yaz hep gitmek istediği yerlere gittik beraber Bodrum Didim Şirince gibi.

Çünkü o mutlu oldukça ben daha çok mutlu olmaya başladım. Ailelerimize "arkadaş" kisvesi altında tanıttık birbirimizi. Yaş farkı olmasına rağmen o çok genç gösterdiği için kurtarıyoruz :D

Önümüzdeki hafta yıldönümümüz. Koskoca dolu dolu bir yıl geçirdik. İş yerlerimiz uzak olmasına rağmen haftada en az 3 4 gün buluşuyorduk. Geçen ay evimi onun aile evine 15 dk mesafe uzağa taşıdım. Bu sayede daha sık ve kolay görüşebiliyoruz.

Bu arada ilk tanıştığımızda seks konuları hiç açılmadığı için yönelimimizi sormamıştık. İkimiz de aktif ağırlıklıyız. Fakat yavaş yavaş birbirimize pasif olmaya alıştık ve karşılıklı zevklerimizi her geçen gün arttırıyoruz. Çok bağlıyız Allah bozmasın tabii.

Şuna inandırdı hiç ummadığınız bir anda ummadığınız bir kişi karşınıza çıkıyor ve tüm hayatınızı değiştiriyor.

Bunları yazmamdaki amaç lütfen yeni arkadaşlar umudunu kaybetmesin. Geyliği sadece tek gecelik ilişkilerde ibaret görmesinler ve hayat arkadaşları bulsunlar kendilerine.

Çok fazla olay yaşadık ve üstünden geldik. Güzin abla gibi oldum artık ^^ Bu başlığın altında bana her türlü sorunuzu ilişkiyle ilgili ailelerle ilgili arkadaş çevresiyle ilgili kendi yaşadığınız problemlere çözüm amaçlı sorularınızı sorabilirsiniz. Seve seve cevaplarım :)

Herkese mutlu ve bol aşklı haftalar dilerim.

Edited once, last by astronot (24 July 2019 at 4:35 pm).

• Eylin Deniz
    Participating Member
    Reactions Received
    77
    Trophies
    1
    • 24 July 2019 at 2:38 pm
    Quote from astronot

Merhaba arkadaşlar,

Buraya aslında bizim gey ortamında nedense inanılmayan veya inanılmak istenmeyen aşk, sevgililik ve yabancı tabirle husband-husband olmakla ilgili kendi deneyimlerimi yazmak istiyorum. Bu başlığı açmamdaki sebep kendime de zamanında denilen "Başka bir erkekle sevgili olamazsın, Türkiye şartlarında imkansız, kafayı yemişsin sen ." tarzında yorumları duyup çoğu insanın gey denilince akla sevgili aşk bağlılık yerine seks, yatak konularının gelmesinin önüne geçmek.

O kadar eminim ki ve turuncu uygulamadan gördüğüm kadarıyla tabii ki aslında birçok gey arkadaşımız kendiyle aynı kafa yapısına sahip bağlılık ve sadakat duygusunu yaşayabileceği bir yol arkadaşı arıyor fakat yukarıda yazdığım saçmasapan dayatmalardan dolayı buna inancını kaybetmiş durumda.

Ben de yurtdışından Türkiyeye kesin dönüş yaptıktan sonra geçen sene bir heves kendime hesap oluşturdum. Mezun olmak üzereydim yalnız yaşıyordum ve bu hayatı beraber mutlulukla yaşayabileceğim gerçek bir aşk arıyordum. Onlarca mesajlaşma buluşma maalesef one night standlerden sonra İstanbul içerisinde böyle bir şeyin olabileceği umudumu kaybetmiştim. Artık sadece seks ihtiyacım geldiğinde uygulamayı açar birisinim bulur kapatırdım.

Geçen sene bu zamanlarda bir gün konsere giderken arabayken uygulamayı açtım ve çevreyolunda giderken birisi yazdı uygulamadan. Büyük ihitmal "Nbr yaş arayış yer var mı" sorularından birini göreceğimi düşündüğüm için mesaja bir göz atıp kapatacaktım. Mesajda "Merhaba, sizi gördüm çok hoşuma gittiniz selam vermeden geçmek istemedim." yazıyordu. Hemen bir umut profiline baktığımda benden yaşça büyük (25 yaşındayım ben o 38 yaşında), tip olarak çok da çekici olmayan bir adam gördüm ve ilk aklıma gelen beni yatağa atmayı düşünen olgun avcılardan ^^ biri diye düşündüm.

O akşam cevap vermeyip ertesi sabah teşekkürler diye cevap verdim ve biz sohbet etmeye başladık.

Sohbet ettikçe karşımda gerçekten koskocaman bir kalbe sahip birisi olduğunu hissetmeye başladım. Cumartesi görüşürüz diye randevulaşmıştık ilk gün fakat ben hızlıca tanımak istiyordum bu şahsı Çarşamba akşamı olması için ısrar ettim ve biz Çarşamba akşamı ilk kez bir avmde buluştuk. Ben ders çıkışımda o iş çıkışında geldi. İlk defa o an ilk görüşte aşk olduğuna inandım. Şu ana kadar gördüğüm tanıdığım herkesten daha farklıydı. Gece 1 e kadar sohbet edip ayrıldık ve bizim maceramız böyle başlamış oldu.

Ben 25 yaşında yurtdışında belli bir dönem geçirmiş tek çocuklu bir aileye sahip Havacılık mühendisiyim, o ise 38 yaşına gelmiş yaklaşık 10 kardeşe sahip geniş bir ailede büyümüş ilkokul mezunu kendine has birisi.

Tamamen farklı yaşam tarzlarımıza ekonomik ve kültürel durumlarımıza rağmen gerçekten birbirimizden çok hoşlanmıştık ve bir ilişkiye başladık.

Biraz daha imaknsızlıklar içerisinde gelmişti bugünlere ve kendimi ona adamıştım. İçinde bugüne kadar uhte kalan her şeyi beraber yapıp ona tattıracaktım.

İstanbul dışına çıkmış birisi değildi ve doğa kamp aşığıydı. Yavaş yavaş ekipman toplayıp ilk gezimizi 2 günlüğüne kamp yaparak başladık.

Sonra kimsenin olmadığı bir dağ evini kiralayıp 3 gün orada geçirmemizi sağladım.

Doğum gününde onu ilk defa uçağa bindirip Kapadokyaya götürdüm.

Mart sonunda tekrar beraber Kiev gezisi yaptık ilk defa yurtdışını gördük.

Bu yaz hep gitmek istediği yerlere gittik beraber Bodrum Didim Şirince gibi.

Çünkü o mutlu oldukça ben daha çok mutlu olmaya başladım. Ailelerimize "arkadaş" kisvesi altında tanıttık birbirimizi. Yaş farkı olmasına rağmen o çok genç gösterdiği için kurtarıyoruz :D

Önümüzdeki hafta yıldönümümüz. Koskoca dolu dolu bir yıl geçirdik. İş yerlerimiz uzak olmasına rağmen haftada en az 3 4 gün buluşuyorduk. Geçen ay evimi onun aile evine 15 dk mesafe uzağa taşıdım. Bu sayede daha sık ve kolay görüşebiliyoruz.

Bu arada ilk tanıştığımızda seks konuları hiç açılmadığı için yönelimimizi sormamıştık. İkimiz de aktif ağırlıklıyız. Fakat yavaş yavaş birbirimize pasif olmaya alıştık ve karşılıklı zevklerimizi her geçen gün arttırıyoruz. Çok bağlıyız Allah bozmasın tabii.

Şuna inandırdı hiç ummadığınız bir anda ummadığınız bir kişi karşınıza çıkıyor ve tüm hayatınızı değiştiriyor.

Bunları yazmamdaki amaç lütfen yeni arkadaşlar umudunu kaybetmesin. Geyliği sadece tek gecelik ilişkilerde ibaret görmesinler ve hayat arkadaşları bulsunlar kendilerine.

Çok fazla olay yaşadık ve üstünden geldik. Güzin abla gibi oldum artık ^^ Bu başlığın altında bana her türlü sorunuzu ilişkiyle ilgili ailelerle ilgili arkadaş çevresiyle ilgili kendi yaşadığınız problemlere çözüm amaçlı sorularınızı sorabilirsiniz. Seve seve cevaplarım :)

Herkese mutlu ve bol aşklı haftalar dilerim.

Display More

Yazindan çok etkilendim, paylaşımın için teşekkürler. Aslında hepimizin ihtiyacı olan şey samimiyet saygı ve sevgi. Sığ ilişkiler değil de gerçekten bir hayat arkadaşı bir yoldaş, iyi günde kötü günde birlikte kalmak, çoğumuzun ihtiyacı olan bu. Size mutluluklar dilerim hayat boyu güzellikle kalın ☺️

• Melus
    New Member
    Reactions Received
    3
    • 24 July 2019 at 3:26 pm

Maşallah 🧿

• I just can't
    Member
    Reactions Received
    109
    • 24 July 2019 at 4:13 pm

kesinlikle okuyunca çok mutlu oldum. benim de 2 yıl kadar oldu sanırım. size bol bol mutluluklar dilerim :saint::saint:

<3

• astronot
    New Member
    Reactions Received
    8
    • 24 July 2019 at 4:47 pm
    Quote from Eylin Deniz

Yazindan çok etkilendim, paylaşımın için teşekkürler. Aslında hepimizin ihtiyacı olan şey samimiyet saygı ve sevgi. Sığ ilişkiler değil de gerçekten bir hayat arkadaşı bir yoldaş, iyi günde kötü günde birlikte kalmak, çoğumuzun ihtiyacı olan bu. Size mutluluklar dilerim hayat boyu güzellikle kalın ☺️

Çok teşekkürler kesinlikle önemli olan sevgi saygı sadakat. Maalesef bu duygular kaybolmaya yüz tutmuş durumda umarım herkes kendi hayat arkadaşını en kısa sürede bulur :)

• astronot
    New Member
    Reactions Received
    8
    • 24 July 2019 at 4:47 pm
    Quote from I just can't

kesinlikle okuyunca çok mutlu oldum. benim de 2 yıl kadar oldu sanırım. size bol bol mutluluklar dilerim :saint::saint:

Ben de size bol bol mutluluklar diliyorum :)

• Daniel Kuso
    Participant New Member
    Reactions Received
    16
    Trophies
    1
    • 24 July 2019 at 6:09 pm

Şu aşk denen şey bana da nasip olur umarım

Edited once, last by Daniel Kuso (24 July 2019 at 7:05 pm).

• astronot
    New Member
    Reactions Received
    8
    • 24 July 2019 at 6:50 pm
    Quote from Daniel Kuso

Şu aşk denen şeyin bana da nasip olur umarım

umarım en kısa sürede olur :) inancını kaybetme

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!

Register Yourself Login

Chat

• Toggle autoscroll
    Svetlana Asena

Lezbiyen arkadaş arıyorum kendime istsnbul

17:08
    yabek

İzmir'den seviyeli arkadaş arıyorum

07:14
    delidolu04

Merhaba Tekirdağ çorlu'dan merhaba

13:29
    16huso1616

Merhaba

22:08
    16huso1616

Bursa varmı

22:08
    ATLAS

var, buyur.

16:36
    Demet_cd

Merhaba

01:20
    Demet_cd

Arkadaslar mersın ve yakın cevresınde gıdebılecegım lgbt dostu mekan varmı

01:23
    aksoytahir21

Merhaba

16:51
    Kimim

Demet_cd Mersin'de Geyik bistro var LGBT+ değil ama geçen yaz çalışanlar arasında gay ve lezbiyenlerin olduğunu görmüştüm sonuçta dosturlar herhalde🤨

00:02
    fidann

merhaba arkdaşlar nasılsınız ben daha birşey bilmiyorum yardımcı olurssanız sevnrimn

11:50
    Phoenixmmt

Merhaba kimse varmı

13:55
    ATLAS

fidann neyi bilmek istiyorsun mesela?

17:59
    okaber1

heyy kimse var mı?

00:18
    Azeland

Merhabalar

19:48
    Utgm12

Arkdaş arıyorum

13:19
    bskmbn1

slmlar arkdaşlar

23:52
    bskmbn1

merhaba

22:45
    Memoli12

SELAMLAR

00:18
    CD beliz

İstanbul Avrupa yakası Şirinevler meydana yakin kendime kiralık ev bakıyorum bana ev arkada

23:36
    CD beliz

İstanbu Avrupa yakası Şirinevler meydana yakin kiralık ev bakıyorum ev arkadaşı olmak isteyen varmı

23:37
    CD beliz

🤔🤔

17:38
    Selcuk Alpaslan

Merhaba arkadaşlar

10:57
    Selin Sezer

İstanbul Anadolu yakasında lgbt li gay travesti CD yada bekar arkadaşlar yanına ev arkadaşı arayanlar .CD yim ve sorumluluk sahibi biriyim.

O554 *** ** ** numaradan WhatsApp Messenger atabilirler.tuzla da uzun zamandır tek kaldığım inşaatı tamamlanmamış sitenin zorlu şartlarından bıktım.elektirik şantiye elektriği ve 15 bin kira veriyorum bir o kadar fazla da kışın elektrik faturası geliyor.

15:15
    faysal

İstanbul'50o evlerde evine ev arkadaşı arıyorum bayan temiszlige yarfim edecektir kira 12 bı. Yarı yarı 6 Bin düşüyor eyda ful temiz giriş.. Saruhan antakya.facedrn Ulaşın

21:33
    mactepk

Herkese Merhabalar

17:36
    mactepk

İskenderun var mı

17:37
    Alex123

Hello guys! I just want to ask whether a foreigner with no prescribtion can buy PrEP in a pharmacy in Istanbul? Thank you in advance!

14:52
    Nikopol

Hello Alex123, In Istanbul, PrEP typically requires a prescription, but some pharmacies might sell it without one. It's best to call a few pharmacies in advance to check. Good luck!

14:54
    Alex123

Thank you Nikopol !!Do you by any chance know a pharmacy that sell it without one?

14:57
    Nikopol

You're welcome, where are you in Istanbul?

14:58
    Alex123

I will be coming tomorrow and will be in Taksim

14:59
    Nikopol

There are pharmacies on Isitikal Street and Sıraselviler Street, you can ask them, you will probably find it. If not, you can get a prescription from a health centre.

15:00
    Nikopol

Which country do you come from? Alex123

15:03
    Alex123

Makedonya

15:06
    Nikopol

Welcome to Turkey! Although cities like Istanbul or Izmir are relatively LGBTI+ friendly, I would still advise caution. Avoid PDA in conservative areas, seek out queer-friendly areas.

15:10
    Alex123

Thank you for your advice! I've lived here for a few months and I'm not new to the city, but I'm thankful for your advice nevertheless!

15:11
    Nikopol

You're welcome, if you need any help I'm happy to help.

15:12
    TrvCindyyy

İstanbul’a yerleşmeyi düşünüyorum trv olarak çalışabileceğim beraber ev tutup hem ev arkadaşı hem yoldaş bir trans birey cd trv ev arkadaşı arıyorum 552 *******

14:53
    obelisk

Herkese merhaba

15:24
    Michael Morone

Merhaba Beylikdüzü tarafından olan arkadaşlar burda mı

15:34
    Ayla3434

Merhaba

21:41
    diyar

Merhaba gencler

12:24
    diyar

Aktif kaç kişi var

12:24
    Kayserioo

Kayseri den kim var

08:00
    goncagul

Acil ev arıyoruz trans kadın arkadaşımıza çalışıyor kirayı ödeyebilir instagramı @sivaslitgirl

17:04
    asko77

Merhaba

19:24
    kadiryilmazdogu

8o🥵🥵🥵🥵🥵🍆🍆🍆🍑🍑🥵🥵🥵🥵🥵🍒

12:28
    Rzgr34

Selam

16:18
    Berat

Slm İstanbul Pendik evim boş yeri olmuyan arkadaşlar bana ulaşsın