2 Aktif Sevgilinin Geçen 1 Yılı

  • Merhaba arkadaşlar,

    Buraya aslında bizim gey ortamında nedense inanılmayan veya inanılmak istenmeyen aşk, sevgililik ve yabancı tabirle husband-husband olmakla ilgili kendi deneyimlerimi yazmak istiyorum. Bu başlığı açmamdaki sebep kendime de zamanında denilen "Başka bir erkekle sevgili olamazsın, Türkiye şartlarında imkansız, kafayı yemişsin sen ." tarzında yorumları duyup çoğu insanın gey denilince akla sevgili aşk bağlılık yerine seks, yatak konularının gelmesinin önüne geçmek.

    O kadar eminim ki ve turuncu uygulamadan gördüğüm kadarıyla tabii ki aslında birçok gey arkadaşımız kendiyle aynı kafa yapısına sahip bağlılık ve sadakat duygusunu yaşayabileceği bir yol arkadaşı arıyor fakat yukarıda yazdığım saçmasapan dayatmalardan dolayı buna inancını kaybetmiş durumda.

    Ben de yurtdışından Türkiyeye kesin dönüş yaptıktan sonra geçen sene bir heves kendime hesap oluşturdum. Mezun olmak üzereydim yalnız yaşıyordum ve bu hayatı beraber mutlulukla yaşayabileceğim gerçek bir aşk arıyordum. Onlarca mesajlaşma buluşma maalesef one night standlerden sonra İstanbul içerisinde böyle bir şeyin olabileceği umudumu kaybetmiştim. Artık sadece seks ihtiyacım geldiğinde uygulamayı açar birisinim bulur kapatırdım.

    Geçen sene bu zamanlarda bir gün konsere giderken arabayken uygulamayı açtım ve çevreyolunda giderken birisi yazdı uygulamadan. Büyük ihitmal "Nbr yaş arayış yer var mı" sorularından birini göreceğimi düşündüğüm için mesaja bir göz atıp kapatacaktım. Mesajda "Merhaba, sizi gördüm çok hoşuma gittiniz selam vermeden geçmek istemedim." yazıyordu. Hemen bir umut profiline baktığımda benden yaşça büyük (25 yaşındayım ben o 38 yaşında), tip olarak çok da çekici olmayan bir adam gördüm ve ilk aklıma gelen beni yatağa atmayı düşünen olgun avcılardan ^^ biri diye düşündüm.

    O akşam cevap vermeyip ertesi sabah teşekkürler diye cevap verdim ve biz sohbet etmeye başladık.

    Sohbet ettikçe karşımda gerçekten koskocaman bir kalbe sahip birisi olduğunu hissetmeye başladım. Cumartesi görüşürüz diye randevulaşmıştık ilk gün fakat ben hızlıca tanımak istiyordum bu şahsı Çarşamba akşamı olması için ısrar ettim ve biz Çarşamba akşamı ilk kez bir avmde buluştuk. Ben ders çıkışımda o iş çıkışında geldi. İlk defa o an ilk görüşte aşk olduğuna inandım. Şu ana kadar gördüğüm tanıdığım herkesten daha farklıydı. Gece 1 e kadar sohbet edip ayrıldık ve bizim maceramız böyle başlamış oldu.

    Ben 25 yaşında yurtdışında belli bir dönem geçirmiş tek çocuklu bir aileye sahip Havacılık mühendisiyim, o ise 38 yaşına gelmiş yaklaşık 10 kardeşe sahip geniş bir ailede büyümüş ilkokul mezunu kendine has birisi.

    Tamamen farklı yaşam tarzlarımıza ekonomik ve kültürel durumlarımıza rağmen gerçekten birbirimizden çok hoşlanmıştık ve bir ilişkiye başladık.

    Biraz daha imaknsızlıklar içerisinde gelmişti bugünlere ve kendimi ona adamıştım. İçinde bugüne kadar uhte kalan her şeyi beraber yapıp ona tattıracaktım.

    İstanbul dışına çıkmış birisi değildi ve doğa kamp aşığıydı. Yavaş yavaş ekipman toplayıp ilk gezimizi 2 günlüğüne kamp yaparak başladık.

    Sonra kimsenin olmadığı bir dağ evini kiralayıp 3 gün orada geçirmemizi sağladım.

    Doğum gününde onu ilk defa uçağa bindirip Kapadokyaya götürdüm.

    Mart sonunda tekrar beraber Kiev gezisi yaptık ilk defa yurtdışını gördü.

    Bu yaz hep gitmek istediği yerlere gittik beraber Bodrum Didim Şirince gibi.

    Çünkü o mutlu oldukça ben daha çok mutlu olmaya başladım. Ailelerimize "arkadaş" kisvesi altında tanıttık birbirimizi. Yaş farkı olmasına rağmen o çok genç gösterdiği için kurtarıyoruz :D

    Önümüzdeki hafta yıldönümümüz. Koskoca dolu dolu bir yıl geçirdik. İş yerlerimiz uzak olmasına rağmen haftada en az 3 4 gün buluşuyorduk. Geçen ay evimi onun aile evine 15 dk mesafe uzağa taşıdım. Bu sayede daha sık ve kolay görüşebiliyoruz.

    Bu arada ilk tanıştığımızda seks konuları hiç açılmadığı için yönelimimizi sormamıştık. İkimiz de aktif ağırlıklıyız. Fakat yavaş yavaş birbirimize pasif olmaya alıştık ve karşılıklı zevklerimizi her geçen gün arttırıyoruz. Çok bağlıyız Allah bozmasın tabii.

    Şuna inandırdı hiç ummadığınız bir anda ummadığınız bir kişi karşınıza çıkıyor ve tüm hayatınızı değiştiriyor.

    Bunları yazmamdaki amaç lütfen yeni arkadaşlar umudunu kaybetmesin. Geyliği sadece tek gecelik ilişkilerde ibaret görmesinler ve hayat arkadaşları bulsunlar kendilerine.


    Çok fazla olay yaşadık ve üstünden geldik. Güzin abla gibi oldum artık ^^ Bu başlığın altında bana her türlü sorunuzu ilişkiyle ilgili ailelerle ilgili arkadaş çevresiyle ilgili kendi yaşadığınız problemlere çözüm amaçlı sorularınızı sorabilirsiniz. Seve seve cevaplarım :)


    Herkese mutlu ve bol aşklı haftalar dilerim.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen astronot ().

  • Yazindan çok etkilendim, paylaşımın için teşekkürler. Aslında hepimizin ihtiyacı olan şey samimiyet saygı ve sevgi. Sığ ilişkiler değil de gerçekten bir hayat arkadaşı bir yoldaş, iyi günde kötü günde birlikte kalmak, çoğumuzun ihtiyacı olan bu. Size mutluluklar dilerim hayat boyu güzellikle kalın ☺️

  • Yazindan çok etkilendim, paylaşımın için teşekkürler. Aslında hepimizin ihtiyacı olan şey samimiyet saygı ve sevgi. Sığ ilişkiler değil de gerçekten bir hayat arkadaşı bir yoldaş, iyi günde kötü günde birlikte kalmak, çoğumuzun ihtiyacı olan bu. Size mutluluklar dilerim hayat boyu güzellikle kalın ☺️

    Çok teşekkürler kesinlikle önemli olan sevgi saygı sadakat. Maalesef bu duygular kaybolmaya yüz tutmuş durumda umarım herkes kendi hayat arkadaşını en kısa sürede bulur :)

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!