27 Ekim 2018 06:50 Resmi Gönderi #2 Gizlilik Ayarları alanında çevrimiçi durumunuzu kapatabilir veya açabilirsiniz. Çevrimiçi durumunuzu "Herkes, Kayıtlı Kullanıcılar, Takip Ettiğiniz Kullanıcılar veya Hiç Kimse" görebilecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Moderatörler daima çevrimiçi olup olmadığınızı görebilir.