Eşcinsel Türk YouTuber Deniz Andrews

  • Hollanda'da erkek arkadaşıyla beraber yaşayan, eşcinsel kimliğini gizlemeyen Türk YouTuber Deniz Andrews, samimi açıklamalar yaptığı videolarla dikkat çekiyor.


    Videolarının başlangıcındaki "Herkese merhabalar, kanalıma hoşgeldiniz" el hareketiyle marka haline gelen Deniz Andrews, YouTube hesabında eğlenceli, samimi ve zaman zaman kendini üzen anılarını izleyicilerle paylaşıyor.


    Eğlenceli bir anlatım dili olan Deniz Andrews, homofobik olduğunu söyleyenlerin bile ilgisini çekiyor ve eşcinselliğe olan yargıları bir anlamda kırmayı başarıyor.




    Eşcinsel olduğunu ailesi ile paylaştığında karşılaştığı olumsuzlukları, erkek arkadaşıyla tanışma hikayesindeki doğallığı, erkek bakımı için verdiği tüyolar ve dövmeleriyle ilgili yöneltilen soruları hiç sıkılmadan büyük bir heyecanla YouTube'da yayınlıyor.


    43 binden fazla abonesi olan Deniz Andrews'in videolarının altına ne yazık ki zaman zaman homofobik ve aşağılayıcı yorumlar da yapılıyor.

    Bu tip yorumlar için de bir video çeken Deniz Andrews, bu yorumlara son derece saygılı, fakat bir o kadar da komik bir dille yanıt veriyor.


    Videolarını izlerken sanki aynı masada oturduğumuz bir arkadaşımızı dinliyormuşuz sıcaklığı yaratan Deniz Andrews'ün Instagram hesabı da var.



    Eşcinsel kimliği ile barışık olan Deniz Andrews her ne kadar Türkiye'de yaşamıyor olsa da, videolarında günümüz şartlarında eşcinsel bir Türk için oldukça cesur açıklamalar ve itiraflarda bulunuyor.


    Mehmet Can Kömürcü - Milliyet

  • Tan Yuksel

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “Eşcinsel kimliğini gizlemeyen Türk YouTuber: Deniz Andrews.” Yeni Başlık: “Eşcinsel Türk YouTuber Deniz Andrews.”
  • Çok sempatik hem sevgilisi hem kendisi. Bir de o yüzlerindeki ifadeler, mimikleri ile birbirlerine derin bir şekilde bağlı oldukalarını hissedebiliyorum. Forumdaki bu başlık ve videoyla keşfetmiş oldum sayenizde ve çok keyif vericiydi onları izlemek.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!